2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
بچه ها کسی درباره دکتر هادی سرمست میدونه؟ گالریشو یه نگاه بندازید نظرتونو بگید...ممنون http://nosesurgeryclinic.com
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایت مشکل داره، پیغام ها رو نمیشه خوند، پست هارو دوبار دوبار میفرسته رو تاپیک، حذفم نمیشه کرد.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
منم خوشم نیومد از مدلاش. چند تاشون که خیلی کوتاه بود. چند تاشونم ایرادای بینیشون خوب رفع نشده بود باز خودت میدونی
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آقای ببخشید شما که بینیت استخونیه حتما یه سر اومدی ایران به دکتر آبرومند هم بزن کارهای استخونیش حرف نداره مردونهاش هم عالین، البته این نظر منه که تقریبا 20 باری مطبش رفتم
aghaye bebakhshid به نظرم بینی ها خیلی باریک شده بود همه مرد و زن یک مدل بود ایرادها هم بعد عمل سرجاش بود به نظرم کارای سرمست خیلی شبیه بهمن مقدم بود اونم دقیقا بینی رو تیز و باریک در میاره که به نظرم به هر کسی نمیاد
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
معصومه منم همین فکرو میکردم ولی همین بهنوش بختیاری که میگن 2 بار عملیده مگه بینیش بی ایراده؟؟نه! الناز حبیبی من از بینیش خیلی خوشم میومد ولی چند تا عکس دیدم تو نت دیدم همچینم قشنگ نیس بینیش. اگه تو فیلما یا عکساشون دقت کنی با وجود کلی گریم و ... بازم ایرادایی دارن از قبیل تابه تایی سوراخ بینی و ...
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
مری مرسی بابت پیشنهادت، آبرومند سایت داره؟ صبا ممنون، نظر خودت درباره کارای مردونه سجادیان چیه؟
2810