2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
عایا کسی هست؟؟کمک
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیلپر قبل عمل یا بعدش؟؟؟؟؟ قبلش من با موزن برقی مخصوصش بعدش نزدم. چون میترسم بخیه های داخلی رو داغون کنه و کنده شن بخیه ها
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
دوستان کسی اینجا جدیدا با دکتر یحیوی عمل کرده ؟ هزینه ی عمل و کلینیک چقدر هست ؟ میشه باهاش چونه زد و قیمت رو پایین آورد ؟ این که میگن این دکتر به روش بسته عمل میکنه یعنی چی . بهتره ؟ عوارض کمتری داره ؟ برای کسی که بخواد بینی استخونی و غضروفی رو کوچیک بکنه نتیجه ی خوبی داره ؟ برم مطب بهتره (خ ملاصدرا) یا بیمارستان (بیمارستان یاس سپید- بلوار کشاورز) (آقای ببخشید من دارم فعلا روی دکتر یحیوی فکر میکنم )
بچه سلام ممنون میشم جواب منو بدید، من بینیم گوشتی هست میخوام سایتشو کوچیک کنم میشه دکتر خوب در اهواز بهم معرفی کنید، و اینکه عملش سخته?و چقدر طول میکشه تا ورمش بخوابه و چسب ورداشته بشه?من راستش میترسم میشه روحیه بدین
این روزا قرآن هم که میخونی واست حرف در میارن میگن با خدا رابطه داره .
درود بر همه دوستان عزیز aghaye bebakhshid: متاسفانه به خاطر تغییرات جدید سایت موفق نشدم به ایمیلتون جواب بدم لطفا به یاهو آیدی من پیغام بدین تا بتونیم با هم صحبت کنیم jjhunter_2010 تنبلک: خوبی؟ من یکی بود میشناختمش الان اسمش یادم نیست برات میپرسم saeed: لزوما بسته بودن عمل نشانی بر بهتر بودن عمل نیست :) ( چه جمله ی سنگینی شد :) ) عمل بسته یعنی فقط اون یه تیکه گوشت و غضروف بین دو سوراخ بینی برش میخوره و باز یعنی حتی پره ها هم برش میخوره اینکه میگن بهتر هستش به خاطر جای جوش خوردن بخیه و جای برش هستش نظر من رو میخوای جفتش رو برو چون ماشالا بعضی دکترا هستن تو لونه موش عمل میکنن اصن باورت نمیشه اینجا مثلا اتاق جراحیه مزیت دیگش اینه که شاید افرادی هم که عمل کردن اتفاقی توی این فاصله ببینی
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانی واس بینیه استخونی کدوم دکترو پیشنهاد میکنی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سعید جان، مانی جواب داده به سوالات اما منم به نسبت اطلاعاتم جواب میدم. یحیوی که گفتی، من قبل از اینکه قضیه عملم جدی بشه تو این تاپیک سر میزدم و نظرات بچه ها رو میخوندم، بچه های قدیمی حتما موسیلینی،موجی،الکسیس،مامان نونو و .... خیلی از بچه های قدیمو رو میشناسن، یه مدتی یحیوی گل سر سبد تاپیک بود، و اینجا سر و دست خیلی براش میشکوندن، مخالفان و موافقان زیادی داشت، اما بنابر استنباط خودم و مطالبی که قدیم خوندم میگم یحیوی بیشتر به درد خانم ها میخوره تا آقایون،ظریف کار میکنه،قوس میده،کارش خوب بود ولی ناراضیم داشت، اما یکی از بیشترین گلایه هایی که ازش شد هزینه عملش بود، که اون زمان روز به روز قیمتشو میبرد بالا و صدای بچه ها رو در اورده بود، الان نمیدونم هزینه اش چقدر شده،اما من و شما حدودا یه بیس بینی داریم، با این اوصاف من اصلا نمیتونم رو یحیوی حساب کنم،باز انتخاب خودته و دیدت که چه بینی رو بعد عمل دوست داری...در رابطه با عمل باز و عمل بسته بینی من و شما که قوز داره و قراره استخونش شکسته بشه و جای کار زیاد داره روش باز روش بهتریه، و روش بسه بیشتر برای بینی های کم کاره....باز هم اینجا میگم تمام این مطالب نظر شخصیه منه و هیچ کدوم دلیل بر درستی و یا غلط بودنش نیست.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
تنبلک، من تو اهواز کسی رو نمیشناسم...منم خودم عمل نکردم و استرس عمل رو دارم، اما به گفته بچه هایی که اینجا عمل کردن عمل راحتیه فقط بعد عمله که سختی هاش شروع میشه و اونم مراقبت های بعد عمله، کبودیا بسته به نوع پوست و شرایط بدنی طرف تو یک تا ۳ هفته میره...ورم بینی تا یک سال حداقل هست، چسب زدن هم بستگی به نظر دکترت داره شاید تا ۲ ماه...
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
مانی جان، تو یاهو مسنجر برات پی ام فرستادم، امیدوارم گرفته باشیش.
بچه ها من سوزنم روی سامی گیر کرده بود ولی از حرفایی ک بچه ها راجع ب سامی زدن دوس دارم ب دکترای دیگه هم فک کنم ب نظرتون واس بینیه استخونی کدوم دکتر خوبه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر، بینی من هم استخوونیه... فعلا لیستم فرهنگ، غلامرضا احمدی، محمد صادقی و سجادیانه...البته محمد صادقی مراجعه کننده مرد زیاد داره اما اون یکیا هم مراجعه کننده زن دارن هم مرد.
بچه ها کسی درباره دکتر هادی سرمست میدونه؟ گالریشو یه نگاه بندازید نظرتونو بگید...ممنون http://nosesurgeryclinic.com
2810