2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
اریایی عزیزم خیلی از دوستام مریض باریک بین بودن و جدیدا خیلی ناراضین میگن دیگه وقت نمیذاره برای مریض و الکی مطبش شلوغ شده...... قبلا خوب بودااااااااااااا منم دوسال برای ریزش مو تحت درمانش بودمو کلی هزینه کردم بخدااااا مزو هم انجام دادم اما اصلا فایده نداشت نمیدونم چرا این دکترها تا اسم در میکنن کیفیت کارشون میاد پایینو دیگه برای مریضاشون وقت کافی نمیذارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایده جان به نظرت الان وضعیت بینیم نرماله از نظر تنفسی و بویایی کاملا اوکی هستم بینی پهنی داشتم با نوک تیز رو به پایین وقتی میخندیدم تو صورتم پخش میشد و تاکید شد ید کردم که سر بالا و نوک تیز نشه
دوستان یه سوال، بعد از عمل، سفر با هواپیما مشکلی بوجود نمیاره؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
این چیزی که الان معلومه بعله اوکیه نه نوک تیزه نه خیلی سر بالا پهن هم نیست آره یه بار مطب سامی رفتم چند تا کار دیدم خوب بود فقط یه آقاهه بود که بینی اش به نظر هنوزم بزرگ بود آقای ببخشید نه ایرادی نداره
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
بچه ها بین غلامرضا احمدی و فرهنگ کدوماشون استخوونیه مردان رو بهتر عمل میکنه؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
بعدم این قوزه که میگین یکم ( البته نظر منه ها) حالت بینی رو طبیعی میکنه بعدم مثلا من خودم یه قوز داشتم خوب معلومه اون قسمت بینیم تا مدت ها ورم خواهد داشت. به حساب قوز نمیذارمش
27 اسفند. نادریان
مبارکه مریم جون مینا جون جدا شما از مزو نتیجه نگرفتی؟ منم میخوام این کارو انجام بدم خیلی ریزش موهام فجیع شده موهای جلوی سرم خیلی کم شده قسمت شقیقه هم همینطور دیگه پیش باریک بین نمیری؟ یعنی اصلا درمانی که کردی تاثیر نداشت

آریایی جان من شنیدم دکتر کشاورز تو کلینیک به سیما کارش خوبه برا ریزش مو.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نه اریایی چندین بار مزو کردم اما فقط تا دو سه روز خوب بود.......داروها و محلولاشم جوابگو نبود....دلم از این میسوزه که چقد الکی هزینه کردم.....منم تو فکر کشاورزم تعریفشو خیلی شنیدم اگر اونم مثل باریک بین توزرد از اب در نیادددددددددددددد
2810