2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
دکتر قیصری: یکی که چند سال پیش عمل کرده بود، متقارن و تر و تمیز بود. اما تیغش خیلی پهن بود، بینیش ایراد خاصی نداشت، ولی تیغش پهن بود زیاد از حد. یکی دیگه هم که 10 ماه بود عمل کرده بود، بینیش مثل فیلیپینی ها شده بود، با جای بخیه ی بد. خیلی بخیه ها ناجور بود. خودشم می گفت بینیش شله. دست زد دیدم راست می گه. محکم کاری نشده بود. اون گفت پیشش عمل نکن. یه نمونه هم با چسب بود که یه خانوم مسن بود، بینیش معمولی بود، طبیعی. نرخ الانش 20 تومنه اما تخفیفم می ده. ویزیتش هم 40 تومنه، که شامل مشاوره ی خانوم دکتر، عکس بیفور، طراحی کامپیوتری، معاینه ی دکتر، معاینه ی دکتر و دستیار با دوربین داخل بینی. من قبل از عید یه نمونه ی خیلی خوب و تمیز و طبیعی دیدم ازش خیلی خوشم اومد. اما امروزیا زیاد جالب نبودن. اون مدل فیلیپینیه که اصلا. در کل بینی خانوم دکتر هم دیدم. 18 سال پیش عمل کرده بود ، اونم تو همین سبکا بود اما خوب بود. سبکش اینطوریه که ارتفاع و طول بینی تو کاراش کمه. نوک بینی هم گرده و خیلی جمع نمی شه. برای همیناست که شبیه بینی مردم آسیای دور میشه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یه نمونه هم از دکتر منافی دیدم. 10 سال پیش عمل کرده بود ، اومده بود با قیصری ترمیم کنه. جالب اینه که قوس داشت! به نظر من که بینیش ترمیم لازم نداشت. عالی نبود اما هیچ مشکل خاصی هم نداشت. فقط نوکش خوب جمع نشده بود، البته اونم کوفته نبود!!!!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نه عزیزم مماخ تو که معلومه خوبچله. اون بنده خداها بد بودن.
نادیا جان به حرفه منم توجه نمیکنن این دکتر عباس زاده آدرسش کجاست؟؟ شمارش؟؟ سایت داره؟ رنج قیمت؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
شیروانیم می گه چسب زدن تو سایز بینی اثر داره.
نوا جان اون سه تایی که من دیدم یکیشون که هشت ساله بود مربی خودم ، کپی کارا شیروانی، اون دوتام که تو مطب دیدم یکیشون کمی فانتزی و اونیکی طبیعی تر بود، من ایرادی نتونستم ازشون بگیرم ، به نظرم تیغه ها ظریف و نوک بینیو هم نه گرد و نه تیز بود. از نظر بویاییو تنفسم مشکلی نداشتن. تو مایه ها نیمه فانتزیه ، اونایی که بینی ظریف میخوان بابا ی سر برن. مطبشم تخت طاووس، مطهریه.شمارشو باید برم پیدا کنم واستون بذارم. خودم باهاش مشاوره شدم بهم قیمت نداد گفت برو اول عکس بگیر بعد. آدم دندون گردی نیست فکر کنم حدود پنج اینا باشه الان. در ضمن نقاشه ، بعد که عکستو بردی واست خودش طراحی میکنه.
شمارش رو هم میدی نادیا جون؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
2810