2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از سال 88 اینجا عضو هستن پس با این حساب منی که تازه عضو شدم جواب سوالم رو سال 98 می گیرم.. جواب بدین دیگه چطور میتونم از دکتر کلانترهرمزی نوبت بگیرم؟؟منشی شون گفتن 2سال دیگه،دیره
خب ما اعتماد می کنیم به هم. نه مثل خیلیا که فضای مجازی رو مثل لولو می بینن و آدمای مجازی رو بدتر. هر کاربر مجازی، تو دنیای حقیقی یه آدمه. خوب یا بد. اما حقیقیه. ما به هم اعتماد کردیم و دوستای خوبی برای هم شدیم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
درباره ی سوالت هم nafis جان، دکتر کلانتر وقتاشون به همین ترتیب هست. من هم زنگ زدم منشی حدود یک ماه پیش، شهریور 94 بهم وقت داد. شما می تونی بری مطب،بین مریض ، مثلا 4 ساعت بشینی تا 12 شب، با دکتر مشاوره بشی. اما فقط تایم مشاورت جلو می افته. وقت عمل می شه همون 2 سال دیگه. در ضمن کار زیباییش زیاد جالب نیست. من دوستم باهاش عمل کرده. نرخ الانش هم حدود 7، 8 هست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
این خیلی عالیه که اینجا جو تا این حد صمیمیه تبریک میگم به همه من بینی طبیعی میخام نمیخام زیاد دستمالی کنه دماغمو :) و اینکه مشکل برای تنفس دارم که میخام برطرف بشه شما نظر دیگه ای دارید؟شامانا خودم دکتر کلانتر و نراقی رو قبول دارم جدا ؟؟پس وقت مشاوره رو میشه جلو انداخت اینم خوبه مچکرم از راهنمایی ات عزیز جون
خواهش میکنم عزیزم. به نظر من کلانتر بینی رو تغییر می ده، جزیی هم نیست. اما خوب نمی شه. من خودمم هنوز دکترمو انتخاب نکردم. من فانتزی دوست دارم ، زیاد دنبال طبیعی و دکترای اون سبک نیستم. اما یه نمونه ی زنده دیدم از کلانتر و دو تا عکس. اصلا جالب نبود. خیلی معمولی بود.
خوب نمیشه !!! راستش هنوز مدل بینی از نزدیک ندیدم ازشون. جای بخیه براتون مهم نیست؟ معمولا دکترهای با نرخ بالا تر ، سبک بخیه زدنشون فرق داره یکی از دلایلش هم همین هست که عملی بودن بینی قابل تشخیص نیست مچکرم از راهنمایی هاتون..سعی میکنم از این به بعد بیشتر اینجا بیام
2810