2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دنبال یه دکتر هستم که کارشون خیلی طبیعی باشه و ریسک کارشون هم کم باشه. بینی خودم استخونیه از روی کامنت ها این لیست رو تهیه کردم: افلاکی ، راستکاری ، سجادیان ، کلانتر ، برزنجی، نراقی ، صحرایان ، شهبازی ، منافی ، شیروانی ، یحیوی میشه کمکم کنید اگه دکتر دیگه ای هست بم بگید؟ مرسی
شامانا....اینجوری که خوندم بینیم مثل تو فکرکنم منمواستخونی با یه قوز نامحسوس و بلندودقیقاً می خوام از بندیش کم نشه ن اینکه سرشو بدن بالا دراز بشه.کوتاه می خوام و طبیعی.کی می تونه؟؟ آپلود عکس هم که نمی شه.برم مجلسی نجات< یا نادریان؟سبک کاراشونو کی میدونه؟؟؟کمککک دیگه دیوونه شدم.شما تهرونیا کمک.برم چارشنبه نادریان نمونه می بینم؟؟؟
عزیزم بینی من عقابیه، قوزش یک سره هست، نه نامحسوس. نوکشم غضروف اضافی داره. چرا هی می گی کمک ؟؟؟؟؟x) مگه داری غرق می شی! خخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شیوا خوب هم برو مطب نادریان هم سامی نمونه ببین دیگه. اگه خیلی طبیعی میخوای مطب سجادیان و فرهنگ و برزنجی هم برو. سامی کاراش خیلی تمیز و متقارن هست اما دستش بیشتر به نیمه فانتزی میره اما طبیعی هم داره
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
شیوا جا سبکاشون با هم تفاوت داره. بایدبری نمونه ببینی. سامی دوشنبه ها نمونه هاش هستن تومطب و نادریان چهارشنبه جلوی آسانسور.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
میناجون به نظرم بینی پر کاری اصلا نداری، و بعد عملم مطمءنم بینی شیکی میشه، ببین کار کدوم دکتر به دلت نشسته و با همون اکی کن، مشکل تورو دقیقا منم قبل تصمیمم داشتم ، و بین این دکترا هی در رفتو آمد بودم، حتی به نظرم ی بار دیگه با هردوتا دکتر مشاوره شو، ببین کدوم نظرتو جلب میکنه و بیشتر احتمال میدی همونی که میخوای در میاره.
شیوا جان چقدر التماس کمک اخه، انتخاب دکتر چیزی نیست که بشه به کسی گفت ، فقط میشه پیشنهاد داد ، ببین عزیزم تو امضا عطیه جون، صفحه ایو گذاشته که نوشته کدوم بچه ها با کدوم دکتر عمل کردن، میتونی پیداشون کنی و ازشون بخوای واست عکس بفرستن تا تصمیم درست بگیری، بعدش بیا تهران و برو مطباشون نمونه ببین حتما.
الهام جان من هیچ جا ندیدم کمپرس گرم توصیه بشه. هرچی بیشتر بخوابی و دراز بکشی ورم و کبودیت دیرتر از بین میره. آب کرفس و. پوره آناناس هم برا رفع کبودی عالیه. مایعات زیاد بخور. نمک برات رو هم کم کن