2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015416 بازدید | 66527 پست
عمل بینی اصلا درد ندار اصلا...فقط وقتی بهوش میاین یه مقدار بینی می سوزه انگار گاز نوشابه رفته باشه تو بینی تون...بعدم که مسکن می زنن همون یه ذره دردم از بین میره...مش در آوردنم اصلا در نداره انگار چندونه مو از بینیتون بخوان بکنن...بخیه هم همین طور درد نداره
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درد نوک بینی منظورت چیه؟

طاق باز حداقل حداقل 2 -3 هفته
چسب بستگی داره حداکثرش معمولا دو ماهه

گودی زیر چشم و جوش بستگی به صورتت داره خوب
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
من نوک بینیم درد نداشت سر بود
من فقط یه هفته طاق باز خوابیدم بعدش دیگه راحتتتتت
چسب من که دکترم گفته 5 ماه ولی من سر یک ماه تو تعطیلات با اجازه خودم نزدم
جوش فقط یک ماه داشتم مرتب اریترومایسین می زدم خوب شد
گودی زیر چشم هم نداشتم
26 بهمن.دکتر سرافراز.اهواز
بجه ها من امروز بالاخره رفتم مطب شهبازی
دو نفر عمل کرده بودند ، یکی ٩ ماه بودکه عمل کرده بود ، خیلی خودش راضی بود، میکفت مشکل تنفسی هم نداره،. مدلشم به نظر من قشنک و طبیعی بود ، به صورتشم می اومد، ولی ریز نبود
یکی دیکه هم بود که ٢٠ روز بود که عمل کرده بود ، جسب نداشت، خودش راضی بود، مشکل تنفسی هم میکفت ندارم، البته به نظرمن با دهن نفس میکشید، مدلشم قشنک بود، ولی مصنوعی بود، سر بالا، حالا نمدونم جون خیلی تازه بود اینجوری بود یا کلاً مدلش بود
به منم کفت اول سی تی اسکن بکیر ، بعد نظر قطعیمو میدم ولی جای کار داره، خوب میشه
برسیدم ارتفاع بینیم کم میشه ؟ کفت بله ، کم میکنم
من مشکلم ارتفاع بینیمه، دلم میخواد قشنک کم بشه
2810