2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
عکس ٢٧ یا ٢٩ رو میگى ؟
صبح روشن شما بینیت گوشتیه ؟
آخه بینى من گوشتى نیست نمیدونم کار استخونیش هم خوبه یا نه !!
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب تهرانش رو میرى ؟
من که هرجور خواستم انلاین ازش نظرشو بخوام واسه عملم چیزى عایدم نشد ،میگه باید معاینه کنم خیلى سرتقه :)))
عکس ٥٤ که معلومه بیچاره دکتر که نمیتونه سوراخ بینى صاف رو هشتى کنه ،نگرانیت فکر کنم بیمورده
من که سوراخ بینیم کاملا هشتیه بعید میدونم اینجورى شه
بچه ها من از لحظه ی اول ک از اتاق عمل اومدم تا الان سمت چپ بینیم هم بزرگتر هم سوراخ بینیم پایین تره همین طوری میمونه آره؟ ب نوک بینیم ک دست میزیم سمت چپم هم نوکش هم پرش سفت تره... یعنی غضروف بیشتری گذاشته دکتر؟ این درست نمیشه؟؟
18 اسفند دکتر شهریار یحیوی
یلدا جون فکر کنم چاره کار تو اینه که اصلا تا یه مدت جلوى اینه نرى
دختر تو هنوز ده روزم نیست عمل کردى، خیلى توقعت بالاست و بى صبر و تحملى
یلدا جان اول از همه صبر کن کل ورملت بره که رفتی پیش دکترت شکایتی کنی نگه ورمه و از این حرفا حداقل شش ماه بزار تموم بشه بعد برو پیش دکترت اگه مشکل بینیت جزعی باشه تو مطب واست درست میکنه نگران نباش من هم تو مطب دکتز واسم بی حسی موضعی زد با تیغ افتاد به جون مماخ حالا نبر کی ببر :d
دلم فقط آرامش میخواد... 
2810