2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015430 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان. sevil عزیزم منم بینیم وقتی هنوز قالب داشتم کج بود. چون یه طرفه صورتم ورمش بیشتر از سمت دیگه بود ولی الان خوب شده یعنی وقتی ورمای صورتم رفت بینیمم سر جاش برگشت و صاف شد. شاید شمام یه سمت صورتت ورمش بیشتر
یه کم صبر داشته باش ایشالا که درس میشه

الهام جونم گوشیمو دادم تعمیر ایشالا درس شه 11 فروردین عکس دوماهگی مماخمو میذارم
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=785293

هفت سین 93
.
.
.
سلام دوستان عزیزم همه عکسای هفت سین های زیباتون رو اینجا بزاریم تا بتونیم یه آرشیو از هفت سین داشته باشیم هم برای ایده گرفتن و هم ......
خدایا میدونم تو فقط من رو نداری ولی من فقط تورو دارم پس تنهام نذار کمکم کن که یک لحظه بی تو نمونم... خدایا راضیم به رضای تو که اگر بخواهی سنگی رو به مویی بند میکنی و نخوای به کوه بند نمیکنی....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

rastkari bishtar tabiee ama darheyne tabie bodan jamojoro form mide bebini albate az nazare man kheyli tabie nist vali fantezi kam amal miko0ne...man 8bar raftam matab karasho 2st dashtam tamiz karmikone ...to saytesham chanta nemone hast ama vase chand sal pishe axe nemizare to sayt ama to matabesh okeye...man ba polie clinic 4100 ama aksaran ta 5
rastkari bishtar tabiee ama darheyne tabie bodan jamojoro form mide bebini albate az nazare man kheyli tabie nist vali fantezi kam amal miko0ne...man 8bar raftam matab karasho 2st dashtam tamiz karmikone ...to saytesham chanta nemone hast ama vase chand sal pishe axe nemizare to sayt ama to matabesh okeye...man ba polie clinic 4100 ama aksaran ta 5
Ilay جون
خیلى رو کمک شما ها که عمل کردین حساب میکنم
دو هفته دیگه او نجام و سریع باید عمل کنم ،سراغ هر دکترى که میرم باز برمیگردم به سجادیان ، من رو عکساى سایتش خیلى حساب باز کردم ،به نظرت کارش به همون خوبى هست ؟ من حتى کاراى سایت شیروانى رو هم میبینم نمىپسندم ام ازش خیلى زیاد تعریف میکنن ،خلاصه که بد برزخیه !!!
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
الهام جان منم ،بعد از عید با س ج ا د ی ا ن وقت عمل دارم
ولی راستش یخورده به شک افتادم،به دو دلیل یکی اینکه میکن خیلی بعد از عمل ورم داره
دوم اینکه هم تو بعضی از کارهای سایتش هم تو مطب یه نفرو دیدم که فاصله نوک بینی تا سوراخهای بینی خیلی بود.
اینطوی از روبرو اصلاً سوراخهای بینی معلوم نیست
صبح روشن
من فکر میکنم بستگى به فرم سوراخ بینى قبل از عمل هم داره ، من اون شکل بینى که دوستش ندارمو توى این همه عکس ندیدم
ورم تا شش ماه براى من قابل تحمله ،یعنى بیشتر طول میکشه؟ فقط مشکل من جوون بودنشه فک میکنم کم تجربست
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
2810