2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015597 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترای کرج که یا رفتم یا شنیدم:
1- دکتر راوندی : 3 م / خیلی خیلی طبیعی عمل میکنه
2- دکتر گرمارودی : 2700 / نرفتم پیشش ولی میگن دکتر خوبیه . وروجک میخاد باهاش بعمله
3- دکتر سجادیان :4 م / خودم میخام باهاش بعملم.
4- دکتر مفرد :3500 / خوبه یکی از دوستای خواهرم باهاش عملیده خوب و شیکه ولی به دل نمیشینه
5-دکتر دادور : حدود4 / اخلاق صفر ازش متنفرم ولی کاراش بدک نیست
6- دکتر توفیقی : نرفتم پیشش فامیل نامزدم باهاش عملیده متوسط شده ازش اون موقع 3 گرفته
7-دکتر فروهنده :نمیدونم چند میگیره ولی کار خراباش بیشتر از کارای خوبشه . اینجام (جراحی بینی 2.5 )ازش بد شنیدم
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
کتانه بینی من استخونی و پاینش غضروفی عکس گذاشته بودم تو تاپیک 2.5 صفحه 2455 .(جزیی هم انحراف داخلی ولی از بیرون مشخص نیست)
کتی نه برای هفته دیگه وقت داد . خودم به ساعت 9 تغییرش دادم
مهنوش جون من چند وقت پیش تو خیابون یه دختریو دیدم بینیش خیلی خوب بود گفت پیش دکتر شهرام رضایی تو پاسداران عمل کرده پیششم رفتم ولی چون همه تو گچ بودن نتونستم مدل ببینم ظاهرا مطب امام حسینش شلوغ تره
دختر برفی من از دکتر مجلسی خیلی خوشم اومد و به نظرم دکتر خوب و با اخلاق و دقیقی است بهت میگه چند درصد خوب می شه اما من شنیدم ( ندیدم) که نوک بینی ها رو خوب جمع نمی کنه منم نوک بینیم کمی توپول و پر غضروف بود رفت سراغ دکترای دیگه وگر نه با هاش عمل می کردم.

اینم نظر دیگران تو سایت های مختلف:

کاراش خوبه ،نوک بینیو دست نمیزنه نیمه بی هوشیم داره -دکتر الناز شاکر دوست-مناسب یرای تغییرات کم و انحراف بدون ترمیمی- نوک بینی رو زیاد جمع نمی کنه.ماندگار کارش بالا- ورم نوک بینی داره که خوابیدنش زمانبر است
snow مجلسی طبیعی کاره . برای بینی های استخونی با سربینی کوچیک مناسبه و خوووب . اما واسه گوشتی ها پیشنهاد نمیشه چون سر بینی رو زیاد کوچیک نمیکنه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

کرج چهارراه طالقانی برج شاه کرم .دکتر امیر سجادیان
کرج طالقانی شمالی گوش،حلق و بینی دکتر سعید راوندی
کرج فردیس پایین تراز کانال جراحی پلاستیک و زیبایی دکتر کامران اکرمی
کرج چهارراه طالقانی شمالی جراح گوش،حلق،بینی دکتر منصور توفیقی
کرج خیابان شهید بهشتی گوش،حلق،بینی،حنجره دکتر کمال الدین حقایق
کرج خیابان شهید بهشتی جراح سر دکتر افشین قاسمی
کرج خیابان شهید بهشتی جراح حلق و بینی دکتر صمد فروهنده
کرج چهارراه طالقانی جنب اداره پست جراح سر و گردن پلاستیک دکتر حامد عباسی
کرج میدان شهدا ساختمان جراح گوش،حلق،بینی دکتر همایون نالتی
کرج طالقانی شمالی گوش،حلق و بینی دکتر اسماعیل کیانیان
کرج خیابان چهارراه طالقانی گوش،حلق،بینی دکتر علی اکبر اخوین
کرج چهارراه طالقانی گوش،حلق،بینی دکتر کامران اکرمی
کرج میدان شهدا و ابتدای زیرگذر گوش،حلق،بینی،سروگردن دکتر شایسته شهمیرزادی
کرج چهارراه طالقانی کوی گلها ر گوش،حلق،بینی دکتر ماریا اندجی
کرج چهارراه دولت آباد عصب چشم،گوش و حسی دکتر حسین اشرفیان
کرج چهارراه طالقانی گوش،حلق و بینی دکتر فرید دادور
11 بهمن /دکتر سجادیان/عکسم ص1275
سمانه : من تو چسب و بیشتر دوست دارم . خخخخخخخخخ . بی چسب تا چند ماه که رو صورتت هنوز نشسته غریبه است و 1جوریه .
مینا : تا 5 سرکارم . زودترم نهایت 6/45 میشه . آره ترافیکه 1جوری بیا که 6 اونجا باشی با احتساب ترافیک
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
snowgirl جان اتفاقا snowman با مجلسی عمل کرده . فامیلتونه ؟ خخخخخخخخخ . ص 12 برو اسمش و زدم .