2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها تایپیک نو مبارک ولی میبینم هنوز با وجود اینکه چند روزی بیشتر نیست پا به این تایپیک گذاشتین کولاک کردین و 59 صفحه رفتین جلو که تنها شاید 10 صفحه شم مفید نباشه متاسفانه با این روندی که داره پیش میره به هیج جا نمیرسین و بچه های قدیمی هم که شما میتونید از تجربیاتشون استفاده کنید دیگه پا تو این تایپیکم نمیزارن .....
خیلیاتون که هرروزم تو این تایپیک هستین اسم نمیبرم خیلی بی مسولیت تشریف دارین و اصلا مراعات نمیکنید و کلی اسپم میزارید و میرید و اصلا هم براتون مهم نیست که بقیه که میخوان از این تایپیک استفاده کنن چرا باید حرفای بی ربط شما رو بخونن ...کلا دور هم خوش باشید من دیگه حرفی ندارم.

سمانه جون تبریک عزیزم بنظر میاد بینیت خیلی متورم باشه امیدوارم این دوره رو زودتر بگذرونی و به نتیجه دلخواهت برسی .
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیروز رفتم مطب نادریان. نازنین و عطیه کجایید؟

من با همسر رفتیم و ما دوتا از دکتر و دقتشو و نظم و تمیزیش ( منظور در عمل هاش) که البته همه چیزش از مطب منشی و نحو نشون دادن عکس حتی نسخه نوشتن و پرینت کردنش نشان دهنده نظم و تمیزی این دکتر ، حتما این حالت و تو کارهاشم داره دیگه.

به من گفت خوب می شی یعنی اینقدر خودم ازش پرسیدم برخلاف دوستان که می گن خیلی امید می ده اینطور نبود خیلی معمولی بود نظرش نسبت به خروجی کار و می گفت خوب می شه اما درصد اینا نمی داد. البته من وقتی با همسر می رم مشاوره این طوری می شه دکتر هاکمی دست به عصا صحبت می کنند. خلاصه به من گفت چه مدلی دوست داری من گفت نظر خودتونو می خوام بدونم که به من گفت به شما یک بینی طبیعی میاد که قوز روتیغه رو بردارم و پهناشو بگیرم و یک قوس خیلی کم بدم ( گفت چون بینیت سر بالاست و من نمی خوام سر بالاتر شه قوس زیادی نمی شه بدم وگرنه سر بینیت خیلی میره بالا) (منم گفتم قوس زیاد دوست ندارم)چیزی که خوشم اومد گفت بینی رو به صورت باز عمل می کنم که حدود 3 ساعت زمان می بره و برای نوک بینیت از غضروف های خودت استفاده می کنم و اون ها رو با دست شکل می دم ( که این برام خیلی مهم بود) یعنی سری دوزی غضروف مصنوعی نمی ذاره سر 1 ساعت سر و ته قضیه رو هم بیاره. چیز جالب دیگه که گفت زیر بینت رو اصلاح می کنم
که این باعث می شه لب بالات ازاد شه و خودشو نشون بده.
نکته دیگه هم که همسر می گفت دکتر عجب ارامشی داره که این برای یک جراح بسیار مهمه منم باهاش موافقم.

خلاصه بنظرم خیلی خوب و دقیق بود بین جاهایی که رفتم کامل ترین مشاورم رو می تونم بگم که دیشب با نادریان بود حالا سامی رو هم برم دیگه تصمیم می گیرم.

اهان هزینه گفت 7 تومان و هزینه بیمارستان 1200 یا 800 و هزینه کلینیک 550
لیلی جون فک نمیکنم هزینش بیشتر از 3 تومن باشه
ولی راستشو بخوای با وجود اینکه خودش کلی تعریف میکرد و واقعا هم خوب شده بود من بازم نمیتونم اعتماد کنم آخه خیلی چون معروف نیس و کسی ازش اطلاعی نداره تصمیم گرفتم با سامی عمل کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نازنین جان می دونی بین 5 تا دکتری که مشوره شدم یک جورایی به گفتن به صورتت طبیعی میاد منظور از طبیعی و فانتزی همون قوس از نظر پزشک ها و در برخی موارد سایز منم به این نتیجه رسیدم که طبیعی نهایتا با یک قوس خفیف که کمی شیک شه اما پیش سامی هم می رم بعد تصمیم می گیرم اما با این اوصاف فکر می کنم قیمتش باسامی فرقی نداره . راستی چرا مطب نادریان خلوته کی می شه نمونه کار زنده دید ازش شما دیدی تو مطبش؟
مامان بهار سعادت من شنیدم بین 4 تا 5 میگیره ولی خیلی مهربونه اهل چونه هم هست .

eliz از من که امضا نخواستن خودم همه کارامو کردم فک نمیکنم نیازی باشه هر کی همرات باشه میتونه امضا کنه
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
نازنین جون شما کارای سامی رو از نزدیک دیدی؟میشه ی خورده برام بگی از کاراش مررررسی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آخه نازنین جون من شدیدا بین سامی و افراه گیر کردم چندتا بینیه خیلی خوشگل از افراه دیدم ک همشونم راضی بودن ولی دلم با سامیه هیوااااااای من
آره راس میگی عزیزم مرررسی
eliz اصلا نیازی به اجازه کسی نداره عمل بینی فقط از خود مریض تعهد و رضایت میگیرن و امضاء یه نفر همراهت حالا هر کی بود که اونم اگه نبودو تنهام بودی مهم نیست
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن