2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015539 بازدید | 66529 پست
ز رفتم مطب ک ل ا ن ت ر و ویزیت شدم با ٤ساعت معطلى!!!!!�عمل اولیها رو بعد ویزیت،حدود ٦ ماه بعد عمل کرده بودن ولى حدود ٦ ماه الى یک سال تو نوبت ویزیت بودن، هزینه عملشون هم با کلینیک حدود٦/٢،بین١٠ تا ١٤ روز قالب میذارن، و بسته به نوع بینى بین ٥ تا ١٠ روز چسب. و تامپون هم میذارن. اونهایى که با قالب بودن به جز یه نفر هیچ کدوم اصلاً کبودى نداشتن، اون یه نفر هم خیلى کم. اکثر عملهاشون هم بسته هست و اصلاً بخیه بیرون نداره، به سوراخها تا مجبور نشن دست نمیزنن، میگن تنفس خراب میشه و... عکس هم داخل مطب عکاس دارن .�براى من و فکر کنم اکثر ترمیمیها زیر سه چهار سال اصلاً به بینى دست نمیزنن. به من هم گفتن ٤ سال دیگه برم. به نظرم دکتر دلسوزین، گفتن ترمیمم کار دکتر ع ل ا م ه نیست و براى روتوش نرم پیشش. و نه دکتر دیگه، اینم گفتن که تمام رخم قشنگه و نیمرخم ایرادایى داره که به خاطر ریسکش بهتره تحملشون کنم و انقدر بینیهاى داغون میان براى ترمیم که به خاطر عملهاى مجدد و بدون فاصله بدتر شدن و هیچ کارى براشون نمیشه کرد. اینم گفتن که ع ل ا مه نباید اینقدر بینى منو باریک و کوچیک میکرد و کلاً ایرادایى که قبلاً براتون شرح داده بودم ، از دید ایشون هم ایراد بود. ولى گفت اگه به حرفش گوش میدم دیگه اصلاً عمل نکنم و ٤ سال دیگه برم پیشش.�اما مشاهدات خودم:�یه دختره بود خیلى شاد و با حوصله همه چیز رو توضیح داد، ویزیت سر سال رو اومده بود ، راضى بود، بینیش به صورتش میومد ولى پرفکت نبود ، استخونى بود، بینیشو من دوست نداشتم و به نظرم معلوم بود عمل کرده، هرچند فانتزى نبود و اصلاً بخیه بیرون نداشت. ایرادى هم نداشت. گفت دکتر گفته من بینیت رو متناسب با صورتت عمل میکنم و بینى مدل دار و فانتزى درنمیارم برات، خودش میگفت سربینیش یکم ورم داره ولى به نظر من نداشت و نوک بینیش یکم تیز هم بود.�یه خانومه بود بینیش کاملاً میزون و صاف بود و بى ایراد که با یوشى عمل کرده بود( که قبلاً گفتم بینى خواهرم رو بد مدل خراب کرده بود) خودش گفت کار چندانى رو بینیش انجام نداده و تقریباً همین بوده! نمیدونم!�یه دختره هم بود تازه چسبشو برداشته بود، اول اسفند عمل کرده بود، بینیش به صورتش میومد و میزون بود، یه ریزه قوز داشت و سربالا بود و روى یه پره اش با دقت یه اپسیلون فرورفتگى قابل رؤیت بود و طفلک چون تازه بینى بى چسبشو دیده بود یه دل سیر گریه کرده بود.�چندین مورد نوزاد و کودک بودن که براى بدشکلیهاى دیگه اومده بودن.�یه مورد یه دختره بود براى چند تا عمل بدشکلى توى سر و چشم وفک اومده بود، بعد چند سال ، من ندیدم دقیقاً براش چه کار کرده بود ولى خودش خیلى راضى بود و از دکتر تعریف مى کرد.�یه دختره هم بود، که بعد یک سال از عملش اومده بود و روى پره اش اورجینال یه غضروف بیرون زده داشت که دکتر گفته بود براى احتیاط سر سال براش درست مى کنه، راضى نبود و بینیش کاملاً طبیعى، حتى یه ریزه قوز داشت و اگه نمى گفت عمراً میفهمیدم عمل کرده !�در کل پرفکت وشیک و عالى نبودن ولى حداقل یه ایراد به ایراداى قبلى اضافه نشده بود. مثل ع ل ا مه بینى رو کلاً با کلنگ نزده بود از نو به سلیقه خودش درست کنه !�تا سال ٩٤ هم منشیش گفت وقت نداره!�مانى و بهار جان، امیدوارم به دردتون بخوره.�
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه های گل،

پست بالا رو از تاپیک ترمیمی ها کپی کردم.

نوشته ی کاربری به اسم یاس کوچک.

واقعا دستش درد نکنه.

خیلی دقیق و کامل بود.

واسه ی من که مفید بود گفتم با شما هم share کرده باشم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
بچه ها من فردا صبح ساعت 7 30 عمل درم چون سرما خورده بودم تا چند دیروز هم دارو خوردم اما از دیشب نخوردم دیگه...نکنه بهوش نیام؟؟ وای نگرانم کبودی ورم درد خونریزی استرس وایییی خدایااااااااااا
صبا جون خوشحالم که راضی هستی عزیزم، روز اول منم خیلی خوب نفس کشیدم اومدم بیرون هی نفس عمیق می کشیدم ....

یلدا جون همه میترسن بعدش که میرن میبینی الکیه همش ترست
دکتر برزنجی- 25 بهمن
أیدا جون هفته دیگه میزارم که ١ ماه شده باشه ، سمت چپم هنوز ورم داره

یلدا جون ١ هفته بعد از عمل سخته وگرنه روز عمل که خیلی خوبه میخوابی پا میشی تموم میشه
دکتر برزنجی- 25 بهمن
2810