2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015623 بازدید | 66529 پست
بچه ها جون؟؟؟؟

من از همین تریبون اعلام می کنم. هرکی می خواد نمونه ببینه بجای ول گشتن تو این سایتا و مطب گردی، مفت مفت بیاد دانشگاه ما!!!!!!!

یعنیا!

نمونه از دینی، ابیانه، یزدانفر، صفوی، گرمارودی....، هرچه که شما بخواهید؛))))))
خخخخخخخ

نمونه از صفوی و یزدانفر خیلی خوب بود. تنفسشون هم همین طور.

اما دینی، خیلی خیلی ورم داشت. تازه ی تازه هم نیست بینیش. اما ورماااااا. راستش عجیب بود ورمش. هولناک بود یه ذره. خط بخیه رو کلوملاشم مونده بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چرا گچ بعضیا خیلی بزرگه همه ی بینی رو گرفته ولی مال من یه پلاستیک کوچیکه که فقط تیغه رو پوشونده ؟؟؟؟ !!
من همش احساس میکنم همون دماغ خودمه :(( میترسم
9 اسفند دکتر سجادیان
به به سحر خیزان عزیز یلدا جان مبارک خانم
نیکناز جان من راجع به زینعلی توضیح کامل دادم سرچ کنی پیدا می کنی
من اینجا شنیدم کجی هست توی کارهاش و دوتا از بچه های تایپیک قبلی هم می گفتن بینی هامون کجه من ایمیل دادم جواب ندادن چون یکی از گزینه های من هم هست که به خاطر همین می ترسم یه بدی دیگه ای که داره اینه که نمی تونی با دکترت راحت باشی به خاطر وجود همسر محترمش قیمت رو ایشون میدن که به نظرم مسخرست و اگه خدایی نکرده به مشکل بر بخوری جرات نداری بگی چون نازنین همسر یه حالی ازت جا میاره بد تر از من خیلی خوش اخلاقه ولیییییی من می پسندم کاراش رو دوتا از دوستام عمل کردن و دوتا از آشناها همه خوب شدن هیچ مشکلی هم نداشتن البته فکر کنم اینا که کج شده شاید انحراف داشتن قبل عمل والا دیگه نمی دونم این از اطلاعات بنده امیدوارم به دردت بخوره
❤️
من یکی از دوستام 5-6 سال پیش با زینعلی عمل کرد...بینیش کج نیست ولی همیشه سرما خوردست...فس فس میکنه نفسش و اینکه همیشه آبریزش داره....نمیدونم به این میگن مشکل تنفسی یا نه ولی دوستم راضیهههههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.