2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015722 بازدید | 66529 پست
اصلا مریضم بدم میاد حساسیتم دادم به این چسب لعنتی همش می خاره بخدا دلم می خواد با این همه ورم بی چسب برم بیرون فقط راحت باشم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
مرسی بچه ها...
یه سوال طبیعی ادم گریه کنه بینیش قد بادمجون بشه ؟ یا مال من اینجوریه ؟ چی کار کنیم کم شه ورمه بعدش؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سولماز جون قبل عملو بعد عمل نداره که هر موقع گریه کنی بینی میشه سیب زمینی! چه انتظاری داری که بینی پر ورم واسش اتفاقی نیوفته...گلم زیاد گریه نکن
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
طبیعیه بابا... اصن هر چی کمتر محلش بذاری زودتر ورمش میره! سخت نگیر،بچه خوبی باش، گریه هم نکن...:)
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
سولماز تو هم وقت گیر آوردیا

بذار این مماخ لامصب بی ورم شه

بعد هرچی خواستی آب غوره بگیر

؛))))))
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من قبل عمل هروقت گریه میکردم دماغم گنده میشد خــــــــــــــفن ....

سجادیان خیلی اخلاقش خوووبه دوسش داررررم 4 روز بعد عمل رفتم پیشش تا در اتاقشو باز کردم گفتم کتر خسته شددددددددم :(((( دلم میخواد برم خرید کنم برم مهمونی .. گفت با این اخلاقت مهمونی هم میری تو ؟؟؟!! روز عمل هم اومد بالاسرم گفت عجب استخون مشتی داری بزنم از بغل بشکونمش :)) قبل عمل بهش گفتم دکتر واسه پایه بینیم پروتز که نمیزارین ؟؟ گفت پروتز دیگه چیه ؟ گفتم غضروف مصنوعی . گفت مصنوعی ؟؟!! تو خودت اند غضروف داری باید بقیه شو بندازم جلو گربه بخوره :)))) حرف سر ازدواج شد گفتم میخوام با یه مردی ازدواج کنم که دکتر باشه پ.لدار باشه همش بره کار کنه پوول بیاره واسم منم همش برم آرایشگاه و استخر و .... گفت اه اه انقد ازین زنا بدم میاد :))))

خیلی باحااااااااااااله
9 اسفند دکتر سجادیان
شامانا بیا به اینایی که اذیتم میکنن بگو تا دوروز مماخ خوب میشه و امیدوار میشی یکم بهش اشکتو در میارن روز بعدش از زندگیت سیر میشی
من بعد عمل همش دلم میگیره به دکتر هم گفتم بعد عمل همش دلم میخواد گریه کنم گفت شما خانوما همیشه منتظر بهونه این گریه کنین .... ولی بچه ها این اثر دارو بیهوشیه من فبلا هم یه عمل داشتم بعدش خیلی گریه میکردم .
من قبل عمل به دکتر گفتم اگه میشه من عمل اولتون باشم که سرحال تر هستین . گفت اتفاقا عمل اول 8 صبحه اون موقع خوابم ادامه ی خوابم توو عمل اوله :)))))))) آخر هم عمل اول بودم
9 اسفند دکتر سجادیان
من 4 روز بعد عملم که رفتم پیش دکتر بعدش انقد روحیه گرفتم که از مطب اومدم رفتم کلی خرید عید کردم کلی لباس خریدم با گچ و ماسک توو خیابون راه میرفتم :)) با چشمای کبود ... فردا هم میخام برم خرید باز
9 اسفند دکتر سجادیان
سولماز اینهمه پول دادی.

دماغت واست مهم باشه.

ول کن این و اونو..

حواست به دماغت باشه!

6 ماه اول خیلی مهمه. حواستو جمع کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
اره سجادیان واقعا هم با جنبس هم اخلاق دار من روز عملم گفتم یه جوری بشکون کبود نشما جمعه مهمونی دعوتم گفت بابا تو خیلی پروریی ولی باشه گچتو ظریف میگیرم راحت بری که اخرم رفتم ازمم پرسید گفتم رفتم کلی هم رقصیدم گفت خدا به راه راست هدایتت کنه تاره هر دفعه هم میرم چسب بزنه بهش میگم دکتر این چیه واسم درست کردی شده اندازه دماغ خودت کلی شاکی مشه و کل کل میکنه باهام به نظرم کلا دکتر با سیاستیه کم دکتری هست عکس 6 ماه و 1سال مریضاشو داشته باشه اما این با این اخلاقش مریضاشو 6 ماه به 6 ماه میبینه البته خالی از لطفم نیست
اره شامانا دیگه می خوام حواسمو جمع کنم تازه فردام می خوام ازش بپرسم از کی برم باشگاه دلم میخواد حسابی لاغر کنم رفته رو مخم سیکس پک درست کنم برا خودم ارزومه واقعا
سولماز مامانم گیر داده ازش بپرس دکتر چرا دماغ خودتو عمل نمیکنی ؟؟؟ :))) ولی یادمه یکی از کاربرای اینجا ازش پرسیده بود سجادیانم گفته که من همینجوری مورد قبولم
9 اسفند دکتر سجادیان
من دفعه اول که بهش گفتم بنده خدا یه لحظه موند چی بگه بعد کلی خندید و مسخره کرد منو از دفعه های بعد هر دفعه میگم دکتر نذار بگم دماغم شبیه چی شده خودش میفهمه بهم میگه تو زبونتو باید عمل میکردی دماغت مشکل نداشت
سولماز چند کیلویی ؟؟ من تیر ماه که رفتم پیش دکتر گفت چون راکوتان میخوری باید 6 ماه بعد قطع قرص بیایی منم از تیر تا روز قبل عملم تحت نظر دکتر تغذیه 14 کیلو کم کردم از 69 شدم 55 . روزی 3 ساعتم توو خونه ورزش میکردم با تردمیل و دی وی دی های ورزشی . الان دلم ورزش میخوااااااااااد عادت کردم . امسال که شلوار خریدم اولین بار بود که راحت اندازه م شد سایزم شده 36 خیلی خوشحااااااااااالم . ولی خوب ضعیف شدم سجادیانم گفن چقد لاغری !!!! گفتم لاغر کردم این نبودم گفت بسه دیگه . ولی من میخوام 45 کیلو بشم با شکم صاف و سیکس پکی . گفتم دکتر کی ورزش کنم ؟ گفت تو اصلا ببین زنده میمونی !!!! :)))
9 اسفند دکتر سجادیان