2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015729 بازدید | 66529 پست
شامانا اکثر دکترا میگن دو ماه !! با کی قراره عمل کنی ؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
بچه ها امروز زنگ زدم مطب دکتر عباس زاده که وقت ویزیت بگیرم
بهم دوشنبه وقت داد واسه ویزیت
اماااااا
منشیش خیلی جدی گفت تا اخر خرداد برای عمل وقت نداریم
من نمی دونم این اقای دکتر با این سن بالا چطور این همه عمل قبول می کنه که تا خرداد سرش شلوغه
جلل الخالق
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها تا جاییکه میتونید بعد عمل عینک نزنید منکه خودم از لنز استفاده میکنم
عینک رو بینی طبیعی یه کم جا میندازه چه برسه به بینی عمل شده
منکه عینک آفتابی هم جرات نمیکنم بزنم
هرچند که دکترم فقط تا دو ماه ممنوع کرده بود
بچه هایی که راجب جراحی بسته و برطرف نشدن انحراف سوال داشتن:
دو هفته پیش به یحیوی ایمیل دادم و همین الان جواب داده

پاسخ *

توجه داشته باشید که تفاوت جراحی بسته و باز در نوع برش ها می باشد و ناقرینگی بینی را نیز می توان با این روش برطرف کرد

به شما پیشنهاد میکنم به لینک زیر مراجعه کنید :

http://dr-yahyavi.com/?p=765
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
چرا کسی جواب منو نمیده؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
میگم اگه جوش و دونه سر سیاه رو بینی زده باشه در بیاری چی میشه :d
سولماز دستکاری نکن پوستتو، اگه پوستت چربه با یه لوسیون تمیزش کن، بعدا هم که چسباتو وا کردی کرم لایه بردار مثل کترل یا AHA بزن روش همش یکی دو هفته ای میره
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
اما ملایما

کشتی نگیری با مماخت سولماز

خخخخخخخخ
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)