2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015924 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جون

بینیه من قبل عمل خیلی اوضاعش بد نبود برا همین دکی باید حسابی حواسشو جمع میکرد که خرابش نکنه

یلدا جان

من شب دوم بعد عمل رفتم تولد و بعد اونم کلی بیرون بودم اصلا سخت نگیر
یحیوی یکی از انتخابای من بود اما وقتی دیدم ناراضی تقریبا زیاد داشت دیگه نرفتم پیشش در ضمن سعی کنید با دکتری عمل کنید که تعداد عملاش تو روز خیلی نباشه تا بهتر حواسشو جمع کنه
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
سامی جان من تیغه بینیم پهن بود و چون چندساله عینک میزنم استخون بالای تیغم بدحالت شده بود و سر بینیم گرد و غضروفی زیاد بزرگ نبود انحرافم نداشتم ولی سر بینیم گرد و بی حالت بود سوراخای بینیمم گرد بود که خیلی بدم میومد ازش
12اسفند دکتر همتی فراهانی
من سر بینیم خیلی برام مهم بود که خیلی خوب جمع بشه چندماهم بود که مطب گردی و تحقیق میکردم یکی از همکارام گفت خواهرش با همتی فراهانی عمل کرده و همه بینیشو میپسندن و تا حالا حداقل بیست نفر از فامیل و دوستاش رو فرستاده و همه فوق العاده راضی بودنولی من چون اسمشو زیاد نشنیده بودم و حس میکردم دکتر معروفی نیست اصلا اهمیت نمیدادم یک ماه پیش تو دانشگاه یه بینی خیلی عالی دیدم خیلی طبیعی بود فقط چون یه قوس ملایم داشت شک کردم و ازش پرسیدم عملیه که گفت 5سال پیش باهمتی عمل کرده د خودش تاکید کرده طبیعی باشه بینیش تقریبا ارتفاع داشت یه قوس ملایم سربینیشم عالی جمع شده بود منم چون خوش حالت بودن سربینی خیلی برام مهم بود رفتم پیشش و تقریبا برای 10روز دیگشم بهم وقت دادو عمل کردم
من تقریبا یه ماهه عمل کردم
هنوز تو فسمت نوک بینیم احساس لقی میکنم
یعنی سرمو به جب و راست خم میکنم احساس میکنم نوک بینیم از داخل به اینور رو اونور مایل میشه؟
طبیعیه؟
تا کی اینطوریم؟
البته اوایل از بالاتر این احساسو داشتم الان فقط رسیده به نوک بینیم
به نظر من بیس اصلی کاراش نیمه فانتزیه یعنی اگه به عهده خودش بذارین حتما بینیتونو کوچیک و قوس دار میکنه البته همه کسایی که به عهده خدد دکتر گذاشته بودن راضی بودن ولی چندنفرم دیدم که طبیعی خواسته بودن خط پره رو خواسته بودن که باشه یا زیاد کوچیک نباشه همه رو طبق سلیقه و خواسته خودشون در آورده بود کلا دکتر حرف گوش کنیه و ویژگی بارز عملاش سر بینیه که خیلی خوب جمع میکنه
بچه ها شماها چی کار میکنین ورمتون از بین میره ؟ من بدبخت که الان 2هفته هست تا یکم ورم بینیم میره یه اتفاقی میوفته گریه میکنم میشه قد بادمجون
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
بعد یه سوال دیگه اگه بینی به چسب حساسیت بده و جوش بزنه جوشرو بترکونی چی میشه ؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
من دوشنبه عمل کردم هنوز نمیشه از رو بینیم قضاوت کرد
هزینه عمل 4تومن شد،من از کسایی که پرسیدم هیچ کدوم مشکل نداشتن خودمم از دو روز پیش که تامپونا رو درآوردم تنفسم مثل قبله