2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015980 بازدید | 66529 پست
سارا مم . ورمه از بین میره . اصلا دست نزن بهش و فشارش نده . چون استخون قابلیت رشد داره . شکل بینیت هم بهتر میشه . نگرانش نباش ورما بره کوچیک میشه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایلای جون سارا گفته بود دست میزنم انگار قوز داره رو بینیم . بهش گفتم به قوزت دست نزن چون استخونه و ممکنه تحریک بشه . بعدش نوشته بود روز اسپیلنت بینیم خیلی بزرگ بود . نوشتم ورمه کوچیک میشه و نگران نباشه .
اما آره تیغه رو باید ماساژ داد . تو کاهش ورم تاثیر دار .

ورگو جونم فکر کنم درست میگی عزیزم . ورم بره ارتفاع بینی هم کمتر میشه احتمالا . عکس جدید نمیذاری عزیزم ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلاااااااااااااااااام به دوستای مماخ عملی خودم
چطورید؟؟؟ دماغه خوبه؟
من بعد 6ماه برگشتم
جاتون خالی دوتا ضربه اساسی به مماخم خورد که حالمو جا اورد ولی بینیم زیاد صدمه ندید
اوضاع بینیا چطوره همه راضی هستین؟
26 شهریور 92 دکتر یزدانفر...
فعلا که ورمه و گچ چیز زیادی نمیبینم . من استخون بالای بینیم خیلی پهن بود دکتر هم گفت تا یه جایی میتونم بشکونمش چون میخوره به مجرای اشکیت .
زیر گچ خیلی میخاررررررره میسوزه چوست بینیم چربه چرررربه . اه بدم میااااااد
9 اسفند دکتر سجادیان
Mahsa
سلام ، تا چند روز گچه ؟ تامپون هم دارى ؟ من شنیدم در آوردن تامپون خیلى دردناکه !کاراى س جادیان پر ورمه یعنى چى ؟ یعنى بعد از چه مدت ورمش میره ؟ اصن بینى رو کوچیک میکنه یا واسه اونا که میخان بینیشون کوچیک شه دکتر متاسبى نیست؟
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩