2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016225 بازدید | 66529 پست
خانم الیسا ٨٩اگه واقعا توضیح شما اینه که این کاربری شما نبوده و مال کس دیگه بوده پس باید حق بدید که مردم قضاوت اینگونه کنند و و با قهر کردن. نمیتونید این رو اثبات کنید بلکه فقط با عکس گذاشتن میتونید توضیح بدید ضمن این که وقتی فامیلی یک نفر رو ندونیم چطوری بگیم که از طرف کی اومدیم ؟با یه اسم کوچیک که منشی خواهد گفت فامیلی مریض چیه؟؟لطفا منطقی باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عطیه جون ممنون که جوابم را دادی ولی واقعا تصمیم دارم بینیم را عمل کنم دردسرشهم نهاین 6 ماهه که اگه بینی شکلش خوب بشه ارزش داره پس اگه اطلاعات خوبی داری ممنون می شم کمکم کنی من برای 20 فروردین پیش دکتر مرتضی جوادی وقت گرفتم برای مشاوره کارهاشو دیدم خیلی خوب بود ولی بازهم می خوام جستجو کنم
خدایا بخاطر همسر مهربان و پسر نازنینم ممنونم
ilay

سلام
تو ول کن ! :دی

چیزی نیست ارزونه 55000 (هزار ریال) !!!
24 تا بسته نمک هم داره خودش - آب هم که باید داشته باشید :دی
3 تا سَری داره کلا - میخوره به هر سوراخی - فرقی نمیکنه

خجالت نداره که!
دکترته - برو حتما برات بشوره
برای منو با دستگاه تمیز کرد چند سری
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
نسترن

سلام
استراحت مطلق ( تا میتونید بخوابید)
تا میتونید ویتامین C بخورید
آب فراوون
غذا های آبکی بخورید (سوپ و ...)
غذاهای سرخ کردنی و شور و چرب اصلا نخورید
بخور بدید به خودتون
آب نمک قرقره کنید

باقیش و بسپارید به خدای خودتون
ایشالا زود خوب میشید
نگران نباشید
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
نارگل جای بخیه 6ماه طول میکشه که بره . دکتری که من باهاش عمل کردم واسه جای بخیه پماد سیکالفیت رو تجویز میکنه . وقتی بیرون میری حتما روی جای بخیه هات کرم ضد آفتاب بزن که آفتاب بهش نخوره .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
خانم الیسامن پسورد ایمیلمو فراموش کرذم،،، من شمارو اد کردم و درخواست دوستی دادم! لطفا بالی صفحه سمتراست صفحهتون منو تایید کنیددبعد برای من پیغام خصوصی بدید، البته من اگر شما خواستید این مشخصاتو به یکی از بچهای نادریان میدم
البته به نظر بنده. اگر عکس بگزارید خیلی بهتر است
بنده هم در خدمتم
پریسا جان من دکتر جوادی رو نمیشناسم . دکترای تو امضام و میشناسم به علاوه ی دکترای بچه های اینجا که عکس دیدم ازشون . مثل یحیوی . سجادیان . میلانی و غیره .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
این عکس و از فیس بوق برداشتم . کار دکتر شهسواری . دختر عموی دوست من با ایشون عمل کرده و 1جورایی عروسکی و کلیپسی شده .
سلام ، دوستان روزتون بخیر
الیساجان همدردی منو بپذیر،
لطفا نام کاملتو واسم میل کن، شاید بتونم کاری واست انجام بدم. میدونم شرایط وحشتناکی داری، اما مشکلی نیست که با درایت حل نشه عزیزم، اگه خواستی شمارمو واست میذارم،منتظرم