2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016227 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام:

سجادیان به نظرم دکتر خوبیه و به کار بینی های گوشتی میاد

سبکش نسبت به مجلسی فانتزی تره

حقیقتش من تا حالا مطبش نرفتم ولی بیرون ازش کار دیدم و از بچه های تاپیکم که بودن باهاش عمل کردن

bibak:

من به عنوان یک پسر باهاش عمل نمی کردم ( البته فراموش نشه همه چی سلیقه ای هستش) ولی سامی یکی از گزینه های من برای عمل بود که به دلیل اینکه کاراشو برای یه مرد نپسندیدم و یه سری دلایل دیگه باهاش عمل نکردم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
m&m آره تا دلت بخواد بی چسب تو ذوق میزنه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
سلام الهام جون مررسی عزیزم . فعلا از پیشونی تا لبم پر ورمه اصن نمیدونم چه شکلیم !!! من هزینه م 3500 شد چون از تیر ماه وقت داشتم بخاطر قرصام مجبور شدم 6 ماه صبر کنم
9 اسفند دکتر سجادیان
این یک پیام تبلیغاتی نیست !! !

دوستانی که میخوان بینیشون و راحت تر شستشو بدن یه دونه ازین دستگاه ها بگیرن
هم میتونید سرم نمکی توش بریزید هم خودتون درست کنید
دیگه نیازی به سرنگ نیست
ارزونم هست
صرفا برای عمل بینی نیست - برای پیش گیری از سرما خوردگی و التهاب سینوس و ... هم میتونید استفاده کنید
در کل فرق آنچنانی نداره ولی خوب این بهتره (این مدل پیشرفته سرنگه!! )

شاد و سلامت باشید...

جزئیات بیشتر تو سایت سازنده
http://sgalesh.com/

فیلم آموزشی
http://www.aparat.com/v/aHx7B
http://rhinoplasty-info.rozblog.com
سلام بچه ها یادتونه گفتم که یک ماهه عمل کردم ولی بخیه های روی پره بینیم خیلی ناجور و معلومه دکتر گفت فعلا ایلیز نزن چون تحریکش میکنه و پماد کنترکتوبکس داده چکار کنم نگران جای بخیه هامم شما بخیه هاتون چطوره
هر وقت من میام هیچ کس نیست گرییییههههه

تر خدا عکساتونو پاک نکنین شما که چشماتونو میپوشونید و معلوم نیست چرا پاک میکنید مگه من دل ندارم خوب دوس دارم ببینم اما با وجود بچه نمیتونم همیشه انلاین باشم
سلام بچه ها یه بار خیلی وقت پیشا توی پستای یکی از بچه ها خوندم که یه دکتری بوده فقط خانمارو برای جراحی قبول می کرده اونم خانمایی که بینیشون کم کاره توی شهرک غربم مطبش بوده کلیم باید تو نوبت باشیم من چون بینیم کم کاره دنبالشم آخه نوشته بود همه ی بینیا عالی شده بوده
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
ریحانا جون مگه سفره ی حضرت رقیه ای چیزیه که همه خواهرن!!!!

خخخخخخخخ

دکتره استاد اخلاقی، تفسیری، چیزی نیس احیانا:)))؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من عکسهاى دکتر یحیوى رو نگا میکردم محض رضاى خدا یه دونه عکس از تمام رخ عملى ها نداره اما قبل عمل ها اکثرا تمام رخه !!
این خیلى بده که یعنى چى!! اصلن هیچ کمکى نمیکنه این مدل عکس گذاشتن ،براى من عکس تمام رخ خیلى مهمه
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩