2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم من اومدمممم بالاخره با دکتر شهرجردی عمل کردممم😎 فردا میخام گچ و بخیه رو بردارم! یعنی عم ...

مبارک باشه عزیزم 

بدن ها متفاوته عزیزم هرکسی یجوره 

من اصلا لخته و کبودی توی چشم نداشتم 

یکمییییی کبودی زیر چشمم که دو روزه رفع شد فقط همین 

گلم منم بهتر شده بینیم فرم گرفته همش ورم بود الان ۱۸روزه خیلی بهتر شدم از نیم رخ فقط از روبرو پهنه ک ...

روز به روز بهترم میشه عزیزم 

منم هر دفعه که چسب بینیمو برمیدارم که عوض کنم میبینم یه شکل شده

فقط صبوری کن عزیزم 

پهنای روبروت هم اوکی میشه اصلا نگران نباش

سلام دوستان من الان سه ماهه که بینیم عمل کردم از نیم زخ خوبه ولی تمام رخ انگار نه انگار عمل کردم فقط کمی سر بالا شده و اینکه ببنید خودمم گوشتی بود 

کسی هست تجربه عمل های بینی که کمکم کنه

مبارک باشه عزیزم  بدن ها متفاوته عزیزم هرکسی یجوره  من اصلا لخته و کبودی توی چشم نداشتم& ...

مرررسی دوستممم😍

فردا میشه دو هفته ولی هنوزم کمی از کبودی ها و لخته خون توی چشمام مونده ولی درست میگی کاملا به بدن افراد بستگی داره،مهم نتیجه عمل هست که بنظرم تا اینجاش بد نبوده😬

همش میگن ورم و باد هست و مماخت خوشمل میشه،منتظرم همش

دکترم علی بصام بودن  بینی من قبل عمل گوشتی افتاده و سوراخهای غیر قرینه و تیغه بینیم کج با ای ...

سلام عزیز هزینه جراحیتون چقدر شد؟

دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
من دکتر رجایی رو بیشتر بخاطر اینکه کم ریسک بود انتخاب کردم و اینکه نمونه کارهاش کاملا معلومه ، بینی ...

شما با دکتر رجایی عمل کردین از بینیتون راضی هستین؟ متقارنه ؟

بینیتون گوشتی بود یا استخونی ؟

سلام وقتتون بخیر. امیدوارم که خوب باشید. عزیزم الان که یه مدت از عملتون گذشته از بینی تون راضی هستید ...

میشه لطفا درخواست دوستیم رو بپذیرین ؟! چون میخاین با دکتر رجایی عمل کنین میخام پیگیرتون باشم چون منم میخام ازشون وقت بگیرم

2810