2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
صبا جان کلا دکتر خیلی صبوره
هر سوالی داری ازش بپرس و هر تغییری که میخوای رو بهش بگو
اگه شدنی باشه که برات انجام میده و اگر احساس کنه که خوب نمیشه توجیه ت میکنه
حتی قبل از عمل با من چک کرد که قرار بود رو بینیم چه تغییراتی رو انجام بده
من کلا ریش و قیچی رو دادم دست خودش
مریم من وایبر دارم اگه کسی ش نداده بگو تا برات بفرستم.
بچه ها واسه آزمایشی که دکتر نوشته حتما باید ناشتا بود؟ینی من الان که وقتم آزاده نمیتونم برم آزمایش بدم؟!
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه
تمام دوستانی که از طریق ایمیل و تماس تلفنی و پیامک و پ.خ با من در ارتباط هستند و اونایی که اصلا یادی از ما نمیکنن :

من 14 بهمن آخرین گزارش از نتیجه عمل همسرم با جناب دکتر یحیوی به همراه آخرین عکسهارو میزارم .

چرا 14هم؟

چون 13هم قراره واسه آخرین مشاوره بعد از عمل که تقریبا میشه 8 ماهگی عمل بینی همسرم خدمت جناب دکتر برسیم؛ بلافاصله یک نتیجه کلی از عمل به همراه عکسهای قبل و بعد از عمل و همچنین یک نتیجه گیری کلی از این دکتر رو فردای اون روز خدمتتون ارائه کنم. سعی میکنم خیلی کامل باشه.
همچنین یه نتیجه گیری کلی هم در مورد ساپورت بعد از عمل این دکتر رو خدمتتون ارائه میکنم.
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
سیما جون نه قربوووونت عزیزم لازم نیست :))) تا الانم اگه یکم مرددم فقط بخاطره ناراضی بودنه خودته
آخه بین نمونه هایی که بیرون و اینجا از نادریان دیدم فقط تو ناراضی بودی حالا برعکس من مماختو خیییلی دوست دارم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سلامً
تابیک جالبیه

منم دوس دارم عمل کنم
بینیم استخونی و غضروفیه
از کارای نادریان یحیوی سجادیان خوشم اومده
بنظرتون کدومشون ماهرترن و کار خراب کمتر دارن؟
رنج قبمت اینا جقدره؟ کسی میدونه؟
یه سوال مهم دارم

اونایی که 6 ماه بیشتر عمل کردن عایا دست توو بینی میکنین؟
بعضی وقتا نیازه برا تمیز کردن بینی دخالتایی بشه خخخخخ ببخشید تورو خدا

می خوام بدونم مشکلی پیش میاد؟ یا تا اخر عمر حق نداریم دست توو مماغ کنیم؟
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
مریم جون مبارکه ه ه ه ه ه با چسب که دماغت طبیعیه تراخدا هفته بعد که چسبو برداشتی به همین وضوح برامون از بدون چسبت عکس بذار ....یه جوارایی سرنوشت سازه کارت قربون دستت : انجمن طبیعی خواهان
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
تقریبا سه ساعت چون من انحراف بینی هم داشتم
دور چشمام کبود شد ولی یه هفته ای کاملا محو شد تازه دکتر بهم گفت پوستم حساس بوده وگرنه کبودیم خیلی کمتر از این حرفا میشد البته اینو دوستمم که پیشش عمل کرده بود تائید کرد
ولی ورم صورتم زیاد بود چون من یخ نزاشتم سردم میشد
عکس از دوستت نداری مریم جان؟ بعد میشه بعدا عکس از سه رخ هم بذاری عزیزم؟ خیلی خیلی لطف می کنی دوستم
عکس نیمرخ نشون داد فقط بهت؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
مریم جان چک پ.خ لطفامرسی، صبا جان شما هم چک ایمیل عزیزم لطفا ممنون
ققنوس جان دکتر فقط عکس نیمرخ طراحی میکنه و کلا ایرادای بینیت رو شفاها میگه و رو صورتت نشون میده که کجای بینیت مشکل داره و توضیح میده که چه تغییراتی رو انجام خواهد داد
مثلا به من گفت که پره های بینیم مشکل نداره پس دست نمیزنه و گفت که قسمت میانی بینیم یکم پهنه و استخوان اون قست رو جمع ترش میکنه و نوک بینیم
اینم بگم که سوراخای بینی من (که توعکسم کاملا مشخصه) اصلا قرینه نبود دکتر گفت سعی میکنه که این غیرقرینگی رو برطرف کنه ولی ممکنه 100 درصد شبیه نشه ولی مال من تا الانش که ورم داره 100٪ قرینه شده
مریم جان مبارک باشه خوب شده بینیت همونطور که خواستی طبیعیه اگه پره ها رو هم یه کوچولو کوچیک میکرد به نظرم بهترم میشد

من یه نموره بعد از زدن آمپول ورمام کمتر شده هر کی میبینه میگه خوبه ولی به نظر خودم هنوز بزرگه تو صورتم
سوم آذر با دکتر شهریار یحیوی
2810