2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها
من تا حالا خواننده خاموش تاپیک های جراحی بینی بودم ولی الان میخوام نظر بدم چون احساس میکنم جای دکتر برزنجی تو لیست دکترای خیلی خوب جا مونده (البته نظر منه)
من سه هفته پیش عمل کردم و میشه گفت الان که چسب دارم یه رضایت 90٪ هم از بینیم دارم
کلا خیلی خوشحالم از بینیم از انتخاب دکترم واسه جراحی
من یکی از آشناهامون پیش دکتر برزنجی عمل کرده بود منم چون از کارش خوشم اومد مستقیم رفتم پیش دکتر و بدون مطب گردی به دکتر برزنجی اعتماد کردم و خدا رو شکر الانم خیلی ی ی ی ی ی ی راضیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف من بودم روز اسپیلنت 1طرف بینیم تو بود . الان درست شده .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مریم ف جون عکس بذار یالا تو آسمونا دنبالت میگشتیم رو زمین یافتیمت عکس قبل و بعد بذار عزیزم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بینی من یه قوز کوچیک داشت و سرش یکم بزرگ و افتادگی کمی هم داشت
کلا دکتر برزنجی خیلی طبیعی عمل میکنه یعنی ایرادات بینیت رو برطرف میکنه
بنظر من میتونی بهش اعتماد کنی چون من خدایی ازش راضی بودم
کاش تو مطب میگفتی عکس قبل رو بهت نشون میدادم من نمیدونستم شما هم جراحی بینی داری وگرنه مثل خوشحالا عکسامو بهت نشون میدادم
عضو وایبر هستی؟ اگه آره شماره موبایلت رو بهم پیام بده تا عکسامو برات بفرستم راستش من عکسام تو گوشیمه و اصلا نمیتونم به کامپیوتر وصل کنم اینجا بزارمش
بینی من از نیمرخ عرضش زیاد بود که دکتر اونو اصلاح کرد و پره های بینیم رو اصلا دست نزد
البته خودم خیلی تاکید داشتم که بینیم طبیعی بشه اصلا مدل عروسکی و ... دوست نداشتم
بچه ها یه نفر که عضو وایبر هست لطفا شماره موبایلش رو برام میل کنه تا من عکسامو براش بفرستم و اون اینجا بزاره تا بچه ها ببینن
راستش من اصلا نمیتونم گوشیم قاطه ه ه
مریم جان
بینی شما که خیلی خوب بود

ولی قبل از شما یکی اومده بود قوس و تیغه بینیش خوب وبود ولی سوراخ ها و پره هاش کشیده بود و وقتی می خندید بینیش یکم به سمت پایین میومد ینی من مونده بودم که عمل کرده یا تازه میخواد عمل کنه که کاشف به عمل اومده قبلا عمل کرده.

برا منم که طراحی کرد یه ذره شبیه اون شد. به نظرم حیفه آدم که میره زیر عمل بازم بینیش ایراد داشته باشه.

احتمالا بازهم میرم مطبش تا نمونه های بیشتری ببینم.
2810