در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزم من يه بار حدود يک ماه پيش رفتم پيش دکتر خالقی خود دکتر خيلی انرژی مثبت و خو ...
سلام دوست عزیز..خوبین? منم قصد داشتم پیش دکتر خالقی جراحی کنم اما چون بندرعباسم دسترسی به مطبشون ندارم..شما که نمونه کاراشونو دیدی از نزدیک چطور بود?خرابکاری زیاد داره?برای بینی گوشتی چطوره?
خانوما اگر بینیتون زیاد انحراف نداره اصلا نیاز به عمل نیست چون مال منم همین بود آنچنان انحراف نداشت و قوز هم یه ذره داشت به جای عمل دوستم گفت یه کلینیک خوب میشناسه که ژل میزنه به بینی و تمامی نامیزونی دماغ از بین میره اسم کلینیکی هم که رفتم کلینیک آوک بود خدایی دماغم از عمل هم بهتر شد هیچ کبودی و هیچ دردی هم نداشت عوارض هم نداره الان 1 ساله که گذشته از اون روزی که زدم قیافم بی نهایت فرق کرده همه فکر میکنن که عمل کردم انقدر خوب شدم در کل عالیه به جای عمل این راه بهترینه خواستی شماره و آدرسشو میدم
سلام به دوستان عزیز. من یه هفتس که بینیمو عمل کردم.داخل بینی ام پر از ورم و التهابه. کسی از شما این تجربه رو داره که چقدر طول میکشه تا خوب بشه؟ نمیتونم نفس بکشم درست.
سلام عزیزم بینیت گوشتیه یا استخونی کی نوبت زدی ک خرداد نوبتت داد چن گرفت یکی ازاقو ...
عزیزم بینی من تقریبا استخوانی فروردین نوبت گرفتم ولی خب کنسل کردم بخاطر مشکلات شخصی . فامیل شما راضی هستن ؟ و اینکه من چند وقت پیش اتفاقی تو اینستا با یکی از نا راضی های نوری صحبت کردم عکسشون که دیدم واقعا از لحاظ ظاهری بد بود از روبرو واقعا بینی پهن پهن شده بود که من شوکه شدم و الانم دنبال دکتر برای ترمیم بودن واقعا دیگه نمیدونم کدوم دکتر انتخاب کنم
سلام به دوستان عزیز. من یه هفتس که بینیمو عمل کردم.داخل بینی ام پر از ورم و التهابه. کسی از شم ...
من الان بیست و پنج روزه از عملم میگذره ، کم کم خوب میشه ، البته من هنوزم داخل بینیم متورمه ولی تنفسی مشکلی ندارم ، اون بیلبیلک هارو که درمیارند تقریبا هفتاد درصد تنفس باید اوکی بشه
ولی خوب برای بعضی ها همتا یکی دوماه بعد تنفس خوب میشه
سلام من میخوام بینیمو نیمه فانتزی عمل کنم میشه لطف کنین دکتری که شبیه علی محمدخانی عمل کنه معرفی کنین قصد داشتم با ایشون عمل کنم که متاسفانه نوبت گرفتن رو گذاشتن جمعه یه ساعت خاصی که نمیتونم بگیرم واینکه چند نفر گویا ناراضی داشتن ممنون میشم کمکم کنین چون قراره به زودی از تهران برم
سلام دوستان من ١٧ تير عمل كردم و از عملم راضيم فقط سوراخ هاي بينيم با اينكه شكل هم هستن يكي كوچيكتر هست،بنظرتون بايد به دكترم مراجعه كنم يا خوب ميشه؟؟خيلي رو اعصابمه