2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم  بینی تون قوز داشت؟ اگر آره به نظرم اون ناصافی به خاطر مقداری ورم توی ناحیه قوز هس ...

آره عزیزم غوز داشت

در کل ناراضی نیستم 

ولی با جواب شما خیالم راحت تر شد

ممنون☺️🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۴ ماه پس از عمل(دکتر ابیانه) دوستان تیغه بینیم از نیمرخ صاف نیس (خطم کشیدم بیشتر معلوم شه😄) ممکنه ...

سلام خوبید همگی 😊من ۴ ، ۵ سالی هست بینیمو عمل کردم یهو نمی دونم چیشد دلم برای اینجا تنگ شد اومدم سر بزنم دکترای رو بورس الان کیا هستن 

اول اینکه بینی جدید مبارک 💐 خیلی قشنگ و تمیز عمل شده به نظرم دومم اینکه عزیزم این قسمتی که از نیم رخ یکم برآمدست رو شبا چسب بزن فقط یه تیکه چسب رو اونجا که برآمدست بزن کل بینیتو نمی خواد بزنی من یه همچین تجربه ای داشتم روم جواب داد یکمم اگه دوست داشتی آروم ماساژ بده انگار داری می خارونیش در اون حد محکم ماساژ نده کم کم می ره 

خانمها  دکترعلی  بصام  کارش  چجوره  کسی  عمل  کرده  پیشش؟؟لطفاراهنماییم  کنید  بینیم  استخونیه  ازتمام  رخ   خیلی  قشنگه  بینیم  باریک  وسربالا  ازنیم۸ رخ  فقط  قوز  داره یه  کوچولوچکارکنم  عمل  کنم  یانه؟

دوستان مهربون که عمل ترمیمی کردن لطفا درمورد تجربه هاشون بگم.دکتر شلهین باستان نڙاددخوبه ایاااااا؟؟؟؟؟

کسی تجربه ی بینی ترمیمی داره بگه خواهشااااااا😭

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام عزیزم کیارش نجات پور شهریارم مطب داره دکتر خوبیه؟من خونم شهریاره کلی گشتم یه سعید رجبیان تهران ...

شنیدم خوبه

ناراضی ازش ندیدم

ولی چنتا نمونه ازش دیدم بینی رو سربالا نمیکنه اصلا انگار

یذره افتادگی میمونه...که من چون فاصله ی لب و بینیم یکم زیاده نمیخوامم بینیم بره بالا مشکلی ندارم با این

لیلا جون مشکل تیغه بینیت چیه؟ منم با ابیانه عمل کردم منم یکم تیغه بینیم ایراد داره😑

سلام عزیزم 

مشکل تیغه بینی من همچنان هست و مطمئنم از بین نمیره . یک سوم میانی تیغه بینیم  گود شده و کاملا مشخصه . نه روی تیغه . کنارش . روی تیغه هم تا دلت بخواد بالا پایین داره ولی من زیاد بهش توجه ندارم امیدوارم از ورم باشه 

ولی اونچه الان ذهنم رو درگیر کرده تحلیل غضروفه و فرورفتگی که هیچ راهی به جز ترمیم نداره . بسیار ناراحتم و افسردگی گرفتم . بعد سالها دل به دریا زدم و نتیجه این شد . شاید اگه دکتر ابیانه تو مطب حضور داشت و با خودش حرف میزدم انقدر اذیت نمیشدم . دوست ندارم تو هیچ جمعی حاضر بشم و دق می کنم تا یک سال بشه و بینیم رو ترمیم کنه و درست بشه . البته اگه قبول کنه .

سلام عزیزم  مشکل تیغه بینی من همچنان هست و مطمئنم از بین نمیره . یک سوم میانی تیغه بینیم &n ...

منم باهات موافقم

دکتر ابیانه رسیدگی بعد از عملش خوب نبود 

نباید بیماراشو رها میکرد

اگه دوس داشتی عکستو خصوصی بفرست برام

منم باهات موافقم دکتر ابیانه رسیدگی بعد از عملش خوب نبود  نباید بیماراشو رها میکرد اگه دوس د ...

البته از انصاف به دوره اگه نگم نوک بینیم عالیه . سایزش و مدلش هم خیلی خوبه و همونیه که میخواستم . فقط ایرادش فرورفتگی کنار تیغه ست که متاسفانه تو چشمه . نمی دونم علتش کم کاری دکتره یا واکنش بافت بینی خودم . 

در مورد بابایی اینارو خوندم یک ماه پیش پیش دکتربابایی.عمل کردم.خیلی راضیم.خیلی برام خوب وطبیعی عم ...

الهی دستش بشکنه بی شرف ِ بی مسئولیت بینی من مشکلی نداشت فاتحه خوند نرید پیشش داغون میکنه .

2810