2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از عملم همه این تاپیک و مطالعه کردم و خیلی استفاده کردم من  قبل از عمل با دکتر سامان دوتا مطب گردی هم داشتم  پیش دکتر برادران رفتم و بعد از معاینه به من گفت با وجود بینی استخونی عمل خوبی خواهی داشت ولی فقط ۷۰ درصد از انحراف بینی  من برطرف میشه  از نظر قیمت پارسال به من  گفت ۲۰ تومن میشه بعد از اون پیش دکتر شیروانی رفتم و گفت بینی من واقعا خوب میشه ولی چیزی که عجیب بود برای من شیروانی و سامان توی یه ساختمون بودن مطب شیروانی همیشه خلوت بود ولی مطب سامان  با وجود این قیمت نجومی که پارسال ۴۰ تومن بود فوق العاده شلوغ بود و از نظر شرایط کرونا واقعا ترسناکه چون اکثرا بیمارها چون می ترسن بینی شون خراب بشه ماسک نمی زنن و مطب هم همیشه شلوغ بود من دوماه یک روز درمیون مطب می رفتم و‌واقعا استرس داشتم  درحالیکه  مطب دکتر برادران از نظر کرونا خیلی رعایت می شد 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام ببخشید در مورد دکتر بهرام مقدم فرد میشه راهنمایی بفرمایید نمونه کارای داخل پیجشون قشنگه ولی تا ...

عملهای جدیدش (تو پستها)خیلی خوشگله
ولی من تو نطر. سنجی های اینستا ناراضی زیاد دیدم

خیلی دلم میخواد. همه عملاش مثل چندتا فیلم اخرش باشه و من برم پیشش ولی میترسم😔

اگر کسی تجربه شو بگه عالی میشه

توروخدا به من بگید چیکار کنم بچه ها بینیم فکر کنم استخوانی غضروفی باشه یه کم قوز داره، فکر کنم انح ...

چقد. شرایطتون مثل منه کاش به هم کمک کنیم
من اگر. بیام تهران بزودی مطب گردیامو میذارم اینجا
محبی اصلا وقت نمیده خیلی سخته😔

با دکتر سوران ایوبیان جراحی نکنید که کارتون به ترمیم میکشه سال های اول نکشه ۵ سال بعدش قطعا میکشه 

حیف اسم دکتر بسیار غیر حرفه ای 

سه بار جراحی کردن بینیمو اخرم یک بینی کج مشکل تنفسی و داغون تحویلم دادن حلالش نمیکنم زندگیم نابود شد اعتماد بنفسم داغون شد

خوشگل خانوما میشه بگین نظرات درمورد کیارش نجات پور تو کدوم صفحاته؟ کسی از شما پیشش عمل کرده؟ یا یه ...

سلام عزیزم کیارش نجات پور شهریارم مطب داره دکتر خوبیه؟من خونم شهریاره کلی گشتم یه سعید رجبیان تهران بهم معرفی کردن و سعید راوندی کرج الان ۱۹مشاوره دارم با راوندی عبدالمطلبی کنسل شد مفردم شاکیاش زیاد شدن 🤪

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
نمی تونم بگم دفرمه ولی مثل اولش نیست به نظرم خیلی بی حالت شده

سلام آمین جون خوبی

متاسفانه دکتر ابیانه ناپدید شده من یه سری سوال دارم 

اول اینکه تیغه بینیم از نیم رخ کاملا صاف نیس وسط تیغه یه گودی خیلی کم دیده میشه 

دوم اینکه من دوس نداشتم بینیم قوس داشته باشه ولی قوس داره ممکنه به مرور قوسش کمتر بشه ؟

سوم اینکه بینیم یکم سر بالاس ممکنه بیاد پایین تر؟

۴ ماهه بینیمو عمل کردم

پیشاپیش ممنونم از پاسخت🙏🏻🌺

۴ ماه پس از عمل(دکتر ابیانه) دوستان تیغه بینیم از نیمرخ صاف نیس (خطم کشیدم بیشتر معلوم شه😄) ممکنه ...

من هم مثل شما چهار ماهه عمل کردم نگران نباش معلومه که ورمه تا شش ماه الی یکسال ایرادها خود به خود رفع نیشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
۴ ماه پس از عمل(دکتر ابیانه) دوستان تیغه بینیم از نیمرخ صاف نیس (خطم کشیدم بیشتر معلوم شه😄) ممکنه ...

سلام عزیزم 

بینی تون قوز داشت؟

اگر آره به نظرم اون ناصافی به خاطر مقداری ورم توی ناحیه قوز هست یا اینکه مختصری از قوز باقیمانده.الان نمی شه راجع بهش صد درصد نظر داد راجع به پایین اومدن نوک بینی هم بعد از چهار ماه بعید می دونم خیلی پایین بیاد.اما به طور کلی خیلی صادقانه بهت بگم از نظر من بینی تون خیلی خوب شده سربالاییش نرماله و اگر مورد نیم رختون ورم نباشه بازم چیز توی چشمی نیست یه توصیه که دارم این قدر با ذره بین دنبال ایرادها نباشید اینا بیشتر از همه به چشم خودتون می یاد وکسی متوجه نمی شه اگرم یک‌درصد ورم نبود می شه سوهان کشی کرد که خیلی ها سرپایی انجام می دن ولی من پنج سال پیش که از دکتر پرسیدم گفت من خارج از اتاق عمل هیچ کاری نمی کنم و یه عمل مجدد ولی سبک برای این مساله انجام می دم چون من شنیده بودم گاهی در محل قوز بدن غضروف سازی مجدد می کنه و ممکنه قوز برگرده یا کامل رفع نشه.

من هم مثل شما چهار ماهه عمل کردم نگران نباش معلومه که ورمه تا شش ماه الی یکسال ایرادها خود به ...

یه نکته دیگه اینکه فرم بینی تون تا یکسال بهتر جا می افته و بازم تغییر می کنه.ولی برای چهار ماه از نظرم خیلی خوبه😊😊😊😊

2810