2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای ترمیم دکتر تقوی البته من شنیدم مطبشون نرفتم میگن خیلی دکار با اخلاقی هم هستن

دکتر تقوی ترمیم رو میگه ۲۵. خیییلی بالاس این مقدار نمیتونم هزینه کنم. سجادیان کارش چطوره؟

دکتر تقوی ترمیم رو میگه ۲۵. خیییلی بالاس این مقدار نمیتونم هزینه کنم. سجادیان کارش چطوره؟

سجادیان که افتضاحه.اونم برای ترمیم که حرفشم نزن...

برای ترمیم چون کار جراح سختتره باید پیش دکتر حاذق بری.الان بیشتر هزینه کنی و با تقوی عمل کنی بهتره که خدای نکرده بینیت از اینی که هست بدتر بشه و کار به عمل سوم برسه.اینایی که معرفی کردی برای ترمیم مناسب نیستن.......دکترای ترمیم یا تقوی یا باستان نژاد.یکی از این دو رو انتخاب کن ولی قبلش تحقیق کن و مطبشون ب و چند بار

خداکنه بینی منم خوب شه تیغه بینیم ازبین دوجشم تاوسط بینیم پهنترازقبل شده نوک دماغم یذره پهنه یعنی خو ...

تیغه نازک قبل از عمل داشتی و الان بعد از عمل پهنه پس  ورمه دیگه............جای نگرانی نیست.

سلام میشه کمکم کنین من یه بار دیگه هم پیام دادم ولی یادم نیست که تو کدوم تاپیک پیام دادم و جوابی متا ...

ترمیم میگن رزینا بشارتی خوبه دوست من پیش محبی علیرضا ترمیم کرد خیلی عالی شده..محبی یکم سخت نوبت بده شاید ..بشارتی هم میگن بعضی وقتا بد اخلاق و بشدت پولکی

قربونت...دكتر با سابقه ايه،من وقتايي كه رفتم اصلا نديدم ناراضي كمتر پيش مياد ناراضي دربياد! نيمه گ ...

ببخشید دماغ نیمه گوشتی چطوریه ؟

مثلا من نوک بینیم غظروفی پره بینیم پهن 

سجادیان که افتضاحه.اونم برای ترمیم که حرفشم نزن... برای ترمیم چون کار جراح سختتره باید پیش دکتر حاذ ...

ممنونم ازت. باستان نژاد و تقوی علاوه بر رفع ایرادا تو چه سبکی کار میکنن؟

سلام دوستان عزیز.من یک سال و دو ماهه که بینیمو عمل کردم و انحرافم علاوه بر مشکلات دیگه بینیم برگشته.با دکترای دیگه هم ویزیت شدم همینو بهم گفتن.بین دوستان کسی بوده که مشکل برگشت انحراف داشته باشه؟شایلین جان ممنون میشم یسر به این تاپیک بزنین 

2810