2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
منم از چند نفر پرسیدم هم از مدل‌راضی بودن هم هیچ مشکل تنفسی یا ابریزش و ...نداشتن امیدوارم عمل خوبی ...

استخونی و قوز داره پره هاش بزرگه من نیمه فانتزی میخوام عمل کنم 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر حامد امامی ترمیم کار بااخلاقه قیمتشم مناسبه ودکتر تقوی هستن ولی قیمتشون به مراتب بیشتره باز خود ...

تقوی مدل هاش خوشم نیومد 

باستان نژاد هم پیدا کردم الان ۲۵ میلیون میگیره موندم چیکار کنم

سلامبچه ها  تورو خدا بیایید کمک .من یه ماه ونیمه پیش یه غلطی کردم رفتم دماغمو عمل کردم .حالا دم ...

سلام عزیزم. اوایل عمل بینی منم بزرگ بود شما باید تا یک سال صبر کنین تا ورم بینی کامل فروکش کنه الان برای قضاوت زوده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

سلام میشه کمکم کنین من یه بار دیگه هم پیام دادم ولی یادم نیست که تو کدوم تاپیک پیام دادم و جوابی متاسفانه نگرفتم. من ۱۱ سال قبل بینی مو عمل کردم که متاسفانه خیلی بد فرم شد و الآن شرایط مالی عمل مجدد رو دارم چند تا دکتر پیدا کردم که نمیدونم کدوم برا ترمیم بینی گوشتی بهتره لطفا با تجربه کمک کنن.

دکتر شیرازی

دکتر خرمی نژاد

دکتر سماواتی فرد

دکتر ظفرمند

دکتر وقردوست

خواهش میکنم بگین کدوم بهتره و اگه دکتر بهتری میشناسین بهم بگین. مرسی از همه

راضی راضی منم میخوام برم پیششون دودلم  ببینیم استخونیه

اخه عمل بيني كاملا سليقه ايه

اصلا با حرف اينو اون تصميم نگير

مدلا و سبك عمل دكترارو زير نظر بگير بعد انتخاب كن

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
هانی رنگی جان بینی تون خیلی قشنگ شده. مبارکتون باشه شما که لطف کردید عکس گذاستید، امکانش هست یه عکس ...

قربونت...دكتر با سابقه ايه،من وقتايي كه رفتم اصلا نديدم ناراضي

كمتر پيش مياد ناراضي دربياد!

نيمه گوشتي بود قبل عملم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام. ببخشيد برا چي ميگين دكتر عاليان آخرين انتخابم بود. متوجه نميشم منظورتونو!؟من دوستم ميخواد پيش ...

من چند نفر بهم گفتن خوب نیست و همه عمل هاش و خوب در نمیاره 

اینکه بدرد بینی ام نمیخوره

2810