2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
مرسی گلم. فکرکنم مطب شاهین سامی هم همونجاست.

بله عزیزم، تو همون ساختمون هستند، همینطور دکتر خاص احمدی

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
بله عزیزم، تو همون ساختمون هستند، همینطور دکتر خاص احمدی

عزیزم قیصری هزینه رو چقدر گفتن؟برای مشاوره هم حق ویزیت میگیرن؟

واینکه مطب فتح سامی رو نرفتید؟

امروز منشیش بهم گفت که برای اواسط آبان وقت بگیرید

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما لیست دکترای خرابکار رو داری؟

لیست خاصی انچنان وجود نداره ،ولی ب طور کلی یسری از دکترا هستن ک اسمشون هرجا هست ناراضیهای زیادی هم باهاش هست.

حبیب سهرابی

محبوبی راد

خشایار احمدی (خشی قصاب)

فرزام

محمدعلی اکبری

راستکاری

افلاکی 

ساریخانی

میترا علامه

شهابی

میلانی(یه خرابکاری درست و حسابی ازش دیده شده عکسش تو همین تایپیک هست)

نجفی هم ناراضی خیلی داره

دیگه فعلا یادم نمیاد

دوستان اگه کس دیگه ای هست اضافه کنن.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

درود به همگی

من یکی از نسبتا قدیمی‌های این تاپیک هستم. 

امروز خیلی خیلی اتفاقی یوزر و پسورد این سایت رو توی دفترچه یادداشتم دیدم و دلم تنگ شد که بیام و ببینم اینجا هنوزم هست یا تعطیل شده؟ 

خدا رو شکر که دیدم هنوزم هست و حتی حس می‌کنم تعداد مطالب پربار و مفیدش الان از زمان ما خیلی بیشتر شده باشه. خیلی عالیه. پارسال اینقدر فعال نبود!

بچه‌ها بینی من استخوانی بود و جزو کیس‌های ایده ال برای عمل محسوب میشد. اوایل سال 97 با دکتر شاهین فتح سامی عمل کردم.

از تجربیاتم بگم براتون که:

چندماه اول بعد از عمل بینی خیلی سربالا بود. خوکی و تا حدی زشت بود. با کاهش ورم میزان سربالایی بشدت افت کرد و متعادل شد. اما بعد از گذشت چند ماه اول دیگه افت اون ثابت شد و پایین تر نیومد.

برای قضاوت عجله نکنید. من به این نتیجه رسیدم که تا یکسال در مورد بینی افراد هیچ نظری نمیشه داد؛ شکل بینی من که استخونی هم بود تازه بعد یکسال معلوم شد!

من توی کیس‌های سامی دیدم که ورم و کبودی بعد از عمل های ایشون زیاد هست. اما مهم نیست چون به مرور میره. حتی الان که بهش فکر میکنم یادش برام شیرین است.

امیدوارم این تجربیات برای دوستان مفید باشه.

درود به همگی من یکی از نسبتا قدیمی‌های این تاپیک هستم.  امروز خیلی خیلی اتفاقی یوزر و پسورد ا ...

سلام به شما

بینیتون مبارک باشه، خیلی عالیه ک راضی هستید😃

چقدر خوب ک دوباره اومدید و سر زدید🌺🌺، ای کاش بقیه دوستان از دو سه سال پیش هم بیان سربزنن😊

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام به همه دوستان عزیزم

بچه ها تو این چند وقتی که نبودم اتفاقی افتاد که زندگیمونو زیرو رو کرد. دخترم به دلیل بیماری توی بیمارستان بستری شد و خدارو شکر الان چند روزه مرخص شده. ولی خوب باید تحت نظر باشه. 

خواستم ازتون خواهش کنم برای دخترم دعا کنید سلامتی شو کامل بدست بیاره. هنوز من و همسرم توی شوک هستیم. 

بچه ها هیچی سلامتی نمیشه همیشه برای سلامتی خودمون و خانواده هامون خدارو شکر کنیم. و بخاطر مسائل کوچیک و جزیی غرلند نکنیم. وقتی که سلامتی نباشه اونوقت میفهمیم که همون روزمرگی هایی که براش غر میزدیم چقدر جای شکر و سپاسگذاری دارند. 

بازم ممنون میشم برامون دعا کنید تا این شرایطو پشت سر بذاریم.

🙏🙏🙏🙏🙏

مطب گردی 
سلام به همه دوستان عزیزم بچه ها تو این چند وقتی که نبودم اتفاقی افتاد که زندگیمونو زیرو رو کرد. دخت ...

سلام عزیزم

انشاالله دخترتون هرچه سریعتر بهبودی کاملشو بدست بیاره🤲

سلام نسیم جان ممنون  اره عزیزم بالاخره عمل کردم ممنون از راهنماییت متاسفانه از غروب علائم سرما ...

عزیزم فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشه ولی حتما به دکترت زنگ بزن بپرس ایشالله خوب میشی نگران نباش سوپ و مایعات زیاد بخور 

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
درود به همگی من یکی از نسبتا قدیمی‌های این تاپیک هستم.  امروز خیلی خیلی اتفاقی یوزر و پسورد ا ...

چقد خوب که‌بعد از یکسال هم اومدید و تجربیاتتون رو‌به اشتراک میگذارید خدا خیرتون بده انشالله بقیه هم بعد از شش ماه به بعد بیان و نتیجه عمل و تجربیاتشونو اشتراک بگذارن

سلام به همه دوستان عزیزم بچه ها تو این چند وقتی که نبودم اتفاقی افتاد که زندگیمونو زیرو رو کرد. دخت ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برای این اتفاق. انشالله دخترتون به زودی سلامت کاملشو بدست بیاره 😘😘😘😘

مطب گردی/ دکتر قیصری قسمت دوم

دفعه دوم که رفتم مطب نمونه های بیشتری دیدم، اولین نفر خانمی بود که من اصلا متوجه نشدم عمل کرده، نزدیکش رفتم دیدم داره برای کناریش از عمل بینیش میگه، بینی اش بزرگ بود به نسبت یک بینی عمل شده و روی تیغه هم یه سمت برامدگی داشت، نیم رخ کاملا بدون قوس، خودش میگفت دکتر بهش گفته اینطوری بیشتر بهت میاد، تمام خانواده اش پیش قیصری عمل کرده بودن

دختر جوانی دیدم با صورت ظریف که بینی اش نسبت به قبلی خیلی ظریف تر بود و بهش میومد، تازه عمل کرده بود و اومده بود چسب بزنه

دختر دیگه ای دیدم که بینی اش رو دوست نداشتم، تازه عمل کرده بود و طبیعتا پر ورم بود ولی خوب نبود، عکس قبل از عملش رو‌ دیدم، بینی گوشتی، افتاده و پر کاری داشته

و در اخر خانمی رو دیدم با بینی بی نقص و فوق العاده، یک ماه بود عمل کرده بود، بینیش غضروفی بوده و تنیجه عالی بود، بدون هیچ جای بخیه ای!

از مراجعین پرسیدم چطور با دکتر اشنا شدن، اکثرا خانوادگی از قبل اومده بودن پیش دکتر یا پزشک دیگری به عنوان پزشک عالی برای جراحی معرفیش کرده بود

نمونه اخر ۱۸ سال پیش عمل شده بود و الان اومده بود که اگه دکتر قبول کنه ترمیم کنه، بینی اش خوب بود حتی یه قوس کوچیک هم داشت ولی پره ها زیادی باز بود و میخندید قسمت پایین پهن میشد. می گفت خیلی راضی بوده و تو این سالها بینیش شکلش عوض شده و ضریه خورده. معتقد بود دکتر قیصری بهترین دکتر ایرانه و به همین خاطر باز اومده پیش خودش، در جواب یه خانم دیگه کع از تنفسش می پرسید گفت بینی عملی هیچوقت مثل بینی طبیعی نمیشه و نفس عمیق کشید، یه سوراخش با صدا بود

نمونه ها همینا بودن، حالا بریم سراغ توضیح عکس و طراحی 

دکتر تو اتاقش یه ال سی دی داره که عکس شما رو اون رو نشونتون میده و خودش رو سیستم جلوش طراحی میکنه، البته شما نتیجه رو میبینید و فقط نیم رخ

در همون حین هم براتون توضیح میده، برای من پروجکشن رو کم کرد و قوس هم اصلا نداد. بعد توضیحاتش اگه سوالی داشته باشید وقت میذاره براتون

نتیجه کلی اینکه دکتر بسیار طبیعی کاره، جای بخیه به هیچ عنوان در کارهاش دیده نمیشه، همچنین نمونه فانتزی و قوس دار و سربالا هم من ندیدم.

من بعد از اینکه پیج اینستاشونو دیدم کمی مردد شدم ولی همچنان تو ذهنم هست

اگر میشد نمونه زنده بیشتری دید بهتر بود که امکانش نیست

هزینه جراحی به من ۳۵ با بیمارستان گفتن

بیمارستان لاله

در ضمن دکتر در طول ماه دو هفته ایران و دو هفته دوبی هستند، خواستید برید باید هماهنگ کنید

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰
عزیزم قیصری هزینه رو چقدر گفتن؟برای مشاوره هم حق ویزیت میگیرن؟ واینکه مطب فتح سامی رو نرفتید؟ امرو ...

مهتاب جان قسمت دوم مطب گردی رو گذاشتم

بله سری اول ویزیت گرفتن، فتح سامی من حدودا یک ماه پیش زنگ زدم اخر ابان وقت داد، اونم میرم

خطررررررر😨دوستانی که پیگیر جراحی بینی هستید دکترمحبوبی راد در حال برگشت به ایران هستند و در پیجشون اعلام کردن دارن میان یه چندتا پست هم از مدارک جدید پزشکی تو پیجشون گذاشتن .خیلییی مراقب باشید گول عکسای پیج و مدارک جدید ایشون رو نخورید لطفا تاجایی که میتونید به بقیه هم بگین.شماها همه جوان و زیبا هستین و باید تااخرعمر راحت تنفس کنید و یک بینی زیبا داسته باشید .امیدوارم روزی بشه امثال خشی قصاب و محبوبی راد ممنوع کار بشن

موفق باشید❤

سلام دوستان.امیدوارم حالتون خوب باشه.چقدر پروسه انتخاب جراح سخته!دوستانی که برام پیام گذاشتید ببخشید فرصت نکردم پاسخ بدم.

من فعلا به نتیجه نرسیدم متاسفانه.

بینی استخوانی غضروفی دارم با کمی پروجکشن! درسته کیس خوبی برای عملم اما کسی که میخوام با سلیقم همخونی داشته باشه نیافتم!

جراحانی که رفتم:

کوچک زاده

ثابتی

فرهنگ

غلامرضا احمدی

زینلی

میلانی

امین آمالی

ملکی

عالیان

بلاجی

مرتضی جعفری