2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست
واقعاااا؟ چه جالب من نشنیده بودم شما تو مطبشون هم دیدید؟ اگه این قوز باشه و ماندگار ک خیلی بده😕😕

بله دیدم یهو امروز یادم افتاد بگم ..من از دی ماه سال قبل پنج بار مطب دکتررفتم .این موضوع قوز تو بینی ها میشنیدم که نگران بودن و میگفتن حالا که بعد دوماه یا سه ماه ورما تقریبا داره میخوابه اون قوز بالای بینی بیشتر نشون میده اخرین بار که رفته بودم یه خانمه بود میگفت یکساله اکثر مریضا قوز دارن و دکتر داره همه رو دست به سر میکنه و میگه ورمه اما هیچکدوم خوب نشدن.راستش من هم تاهمین حد میدونم🙃

بله متاسفانه هم ابيانه هم احمدي موضوع قوزو دارن براي بعد از عملاشون😢من فقط اين دو تا دكترو پسنديده ...

نه فقط اين دو نفر نيستن. بنظرم موضوع رو نبايد حاد و مبرا از بقيه دكترا كرد.

اول بايد پذيرفت كه قوز هم يكي از مشكلات بعد از عمل هست كه ميتونه رخ بده، تا حدي شانس و احتمالات هست.

من دكترهاي زيادي ديدم كه بيني مريض بعد عمل قوز كرده بود و براشون كورتون ميزدند...

توي مطبگرديا نوشتم هربار، اينجا نميخوام اسم بيارم كه خدايي نكرده جبهه گيري نشه. چون نميخوام ضدتبليغ هيجاني عليه چند دكتر خاص بشه.

پ.ن. خدايي نكرده دفاع نميكنم، حتما خوب تحقيق كنيد، فقط ميخوام بگم گاهي يك ايراد بيش از حد واقعي اگزجره ميشه و افراد رو نگران ميكنه...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي:

وقتي وارد شدم ديدم همه ساكتن رو كردم به يه خانومي گفتم شما نمونه بالاي يك سال ديديد؟ گفتم بله خواهرم، ميتونيد بريد بيرون ببينيدشو من رفتم و باهاشون صحبت كردم بينيشون خوش فرم بود و سايزش به صورتشون ميومد قبل عمل استخوني با نوك غضروفي الان خواهرشون اومده بود واسه نوبت عمل. يه خانوم ديگه با چسب بودن  ازشون پرسيدم ميتونن عكس قبل عمل نشون بدن. بيني گوشتي و پهن و بزرگ بود الان بينيشون خيلييي خوب شده بود نسبت به قبلش. يك نمونه يك ماهه ديدم كه ايشون خيلي تغيير مثبت كرده بودن بينيشون استخوني بوده قبل عمل با قوز ولي الان صورتشون باز شده بود، سايز بينيشون خيلي مناسب صورتشون بود. 

يك نمونه روبروم بود روم نشد برم پيششون بپرسم ازشون ولي بيني سايزش خوب بود. نوك بيني بالا نبود ولي يه مقدار پايين بود الان اوكي بود ولي اگر در اينده بياد پايينتر خوب نيست. يك نمونه سه ماهه بي چسب ديدم خيلي  طبيعي بود ورم داشت يه قوس ملايم قشنگ داشت اومده بود ببينه واسه ورم چيكار كنه. 

تفاوت نمونه هاي احمدي و برادران: 

سايز كوچيكتر بيني در مطب برادران 

كلوملا تو رفته تر در مطب برادران

تيغه هاي پهنتر در مطب احمدي 

نوك بيني بعضي ها هنوز جا داشت بره بالاتر در مطب احمدي

رفتم داخل دكتر خيلي ادم متشخصي بودن از تجربه عمل قبلي گفتم خودمو اماده كرده بودم بهم بگن نه عملت نميكنم ولي بهشون گفتم تا الان دو تا از كسايي كه باهاتون عمل كردن عكس منو براتون اوردن شما گفتيد بياد ببينم 

گفت بخواب معاينت كنم

بهم گفت بغلهاي بينيتو بايد درست كنم بالاي بينيت نازكه اومده پايين پهن شده بايد درست شه پروجكشن بايد كم شه

سوراخاي بينيتو نميتونم كوچيكتر كنم شكلش خوب نميشه. من گفتم دكتر ٢٠ درصد بهتر ميشم ؟ گفتن ٦٠ درصد تا ٧٠ درصد بهتر ميشي 

گفت برو عكس بگير اگر خواستي شنبه بيا عملت كنم فقط بهم خبر بده. گفتن با هزبته عمل مشكل نداري ٨ تا ٩ تومن ممكنه بشه گفتم نه 

همون وقت يكي زنگ زد به تلفن دكتر بهش اصرار ميكرد عملش كنه از ملارد زنگ ميزد دكتر گفت خانوم من به شما گفتم شما فقط ٣٠ درصد بهتر ميشي بعدش مياي ناراضي ميشي من عملتون نميكنم بريد با همكارام عمل كنيد. هيچي ديگه قبولش نكرد. از مطب اومدم بيرون پر از حس خوب با يكي از بچه هاي ني ني سايت اون روز شانسي با هم رفته بوديم مطب اومدم بيرون همه منتظر بودن ببينن دكتر قبول ميكنه ترميمم كنه يا نه گفتم قبول كرد باورم نميشه. سريع رفتم عكس انداختم. هنوز دو دل بودم يه مهموني دعوت بودم كه دو نفر با احمدي عمل كرده بودن پاشذم رفتم مهموني از مدل بيني هردو خيلي خوشم اومد. پنجشنبه دكتر پيام داد گفت اگر ميخواي واسه عمل بياي جواب ازمايش برام بفرست. باز دودل بودم زنگ زدم مطب دكتر نادريان. گفتن ترميم دكتر ديگه اي رو قبول نميكنن. پيام دادم به دوتا از دوستاي ديگم كه يكيشون ٣ ماهه عمل كرده يكيشون ٧ ماه هردو برام عكس و فيلم فرستادن هردو بيني بينقص بود. توكل كردم به خدا به دكتر پيام دادم من حتما شنبه ميام واسه عمل. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

البته یک جراح پلاستیک که باهاش تاحدودی راحتم ازش پرسیدم که گفت بینی های استخوانی بعد عمل احتمال پینه یا زخم شدن استخوان دارن که گفت مقصر دکتر نیست گفت این پینه یا زخم بشکل استخوان برامده میشه و گاها برخی فکر میکنن قوزه و گفت درصد زیادی با ماساژ تا یک سال و نیم بعدعمل خوب میشن ولی گفت اونقد زیاد نیست که اطرافیان متوجه شن وقتی تمام ورما بخوابه یه قوز خیلیییییییی کوچکه که فقطم از یه نیم رخ دیده میشه و کاملااز نزددیییک متوجه میشن.و اکثرا خود مریضا اگه به کسی نگن هیچکی متوجه نخواهد شد

بله دیدم یهو امروز یادم افتاد بگم ..من از دی ماه سال قبل پنج بار مطب دکتررفتم .این موضوع قوز تو بینی ...

ممنون عزیزم ک اومدی گفتی 🌹🌹

این قوز رو توبینیهای خیلی از دکترا (سه تاشو ک خودم دیدم و میدونم) در میاد ،اوناهم یا ماساژ میدادن یا گفتن ورمه یا کورتون زدن

اما برام جالب بود ک تو کارای غ.احمدی هم اینطوری دیده شده!!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي: وقتي وارد شدم ديدم همه ساكتن رو كردم به يه خانومي گفتم شما نمونه بالاي ...

دختر خوش قلب و دوست داشتني، اميدوارم بهترين نتيجه رو بگيري و بيني زيبايي داشته باشي.   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
البته یک جراح پلاستیک که باهاش تاحدودی راحتم ازش پرسیدم که گفت بینی های استخوانی بعد عمل احتمال پینه ...

منم اينو شنيدم كه در بيني هايي كه استخواني هست و قوز دارند، بعد عمل معمولا احتمال داره همون قسمت برداشت قوز دچار واكنش استخوني بشه.

حالا نميدونم اين قوزي كه ميگيد كارهاي غ. احمدي داره از همون نوع هست يا خير.

اما در مورد ابيانه ، طي تحقيقاتم فهميدم اون عدس بيرون زده ازين نوع نيست. (اونجا نظريه هايي هست مبني بر باقي ماندن خرده استخوان تراشه كه زير پوست باقي ميمونه و خوب تميز نميشه...)

ممنون عزیزم ک اومدی گفتی 🌹🌹 این قوز رو توبینیهای خیلی از دکترا (سه تاشو ک خودم دیدم و میدونم) در ...

احمدی کورتون قبول نداره یعنی بنظر من یه آدم عاقل نباید بزارا به بینیش کورتون بزنن عوارض تااخرعمر!من فاکتور حذف دکتر میگم بزارید فقطططط تنفسسسس.وقتی دکتر کارش خوب باشه و تنفس مشکل داشته باشید تااخرعمرهزاران بار زنده و مرده خواهید شد ...احمدی از نظر تنفس و خیلی چیزا به دکترای تازه کار و ناوارد که فقط پول براشون مهمه و بالای پنج شش تا عمل درروز دارن ترجیح بدین...بازم مطمءن باشید به هیییچ عنوااان دکتر بی نقص پیدا نخواهید کرد🙃

جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميكنم اون نكات رو بخونيد. منم واسه بيني قبليم پارتي گرفتم با خانواده رفتيم بيرون و گوشيم رو گذاشتم كنار. روز قبل عمل كلي اب خوردم شنبده بودم خوبه. الوورا رو به همون روشي كه شايلين گفته بود تلخيشو گرفتم گذاشتم تو يخچال واسه روز عمل. خلاصه استرس رو از خودم دور كردم.

روز عمل ساعت ٦:٣٠ كلينيك بودم و پذيرش شدم و نوار قلب ازم گرفتن. ساعت ٧:٣٠ رفتم اتاق عمل دكتر بودن و سه نفر ديگه دكتر و يكي ديگه اومدن بالا سرم درمورد بيني من بحث كردن دكتر به اون اقا گفت يادم بنداز بالاي بينيشو درست كنم. به نظرم اين اقا همونه كه بخيه ميزنه. 

به دكتر گفتم قوس نميخوام و پروجكشن كم شه!

هيچي ديگه يادم نمياد تا اومدم تو بخش مثل اينكه به هوش كه اومدم به مامانم ميگفتم مامان جون سلام برو از دكتر تشكر كن

بيني من از بغل باز نشده و به روش بسته عمل شده. برام دعا كنيد بينيم خوب شذه باشه. 

نكات بعد عمل شايلين خيلي به دردم خورد همش اب ميوه خوردم و الو ورا 

اصلا كبودي ندارم

دو نفر ديگه با من توي يك اتاق بودن هردو با فرهنگ عمل داشتن با يكيشون همزمان رفتم تو اتاق عمل ولي وقتي برگشتم هردو عمل شده بودن و يكيشون كبودي داشت.

حالا يه چيز ديگه رو هم ميتونم مقايسه كنم عمل قبلي من تو بيمارستان گاندي بود در مقايسه با كلينيك مبين خيلي بزرگتر و شيكتر بود و رسيدگي پرستارا بيشتر بود كلا بيمارستان خيلي خوبي بود. كلينيك مبين هم خوب بودا ولي حس لاگژري به ادم دست نميداد

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميك ...

بله کلینیک مبین امکانات و پرسنل جالبی نداره .چون برای دانشگاه شهید بهشتیه

جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميك ...

نونوش جان مياي تو گروه واتساپ.بچه هايي هستن كه عضو ني ني سايت نيستن ازت سوال دارن

احمدی کورتون قبول نداره یعنی بنظر من یه آدم عاقل نباید بزارا به بینیش کورتون بزنن عوارض تااخرعمر!من ...

ممنونم عزیزم

درست میگید ، هیچی جای تنفسو نمیگیره ،هرگززز

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2810