2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
خانوما یه سوال من دوشنبه عمل دارم با دکتر خازنی تو پاسداران می خواستم بدونم بعد عمل وقتی به هوش می ...

سلام عزيزم

انشالله كه عمل خوبي بوده باشه برات. 

متاسفانه پيامت رو دير ديدم، صفحه 2806 ليست كاملي از وسايل موردنياز روز عمل رو نوشتم كه اميدوارم به درد دوستاني كه در شرف عمل هستند بخوره.

همچنين سعي كردم تجربياتم در مورد روزهاي بعد از عمل رو هم با دوستان به اشتراك بذارم، هرچي به ذهنم اومده كه مهمه رو توي صفحات مختلف نوشتم، (شماره صفحه رو از امضام ميتوني پيدا كني) اميدوارم مفيد باشه.

ارادتمند و محتاج دعا  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
به نظرتون محبی تقوی آمالی منافی رجایی و خشایار احمدی و زینلی باستانی نژاد کدوم بهتره ؟

دكترهايي كه نوشتيد همگي ميتونن گزينه هاي خوبي براي بررسي باشن. اما خشايار احمدي رو حذف كنيد.

پيج ترميمي هاي اين سايت رو هم مطالعه كنيد اونجا اطلاعات خوبي در مورد دكترهاي خرابكار پيدا خواهيد كرد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا نمیگه این همه زحمت کشید از مطب گردیاش گذاشت چی میشه بگه آخر پیش کی رفت.

لطف داري دوست گلم.

توي اين مدت اگر به اشتراك گذاشتن تجربيات و مطبگرديام حتي به يك نفر در اين تاپيك كمك كرده باشه من خوشحالم و به آرزوي قلبي ام رسيده ام.

اما بايد قبول كنيم كه حضور هركسي توي اين سايت يك تصميم اختياري و قلبي هست، نوشتن يا ننوشتن او يك اختيار هست (كمااينكه امارها نشان ميدهد اين تاپيك هزاران خواننده خاموش داره، ميخوانند و نمينويسند، آيا ميتوان اجبار كرد و ايرادي گرفت؟؟ مسلما خير. هركسي مختار هست هر كاري كه دوست دارد انجام بدهد و هر تصميمي قابل احترام هست.)

منم اگر ميام و بخشي از تجربياتم رو اينجا مينويسم قلبا دوست دارم اينكار رو انجام بدم، پس هيچ منتي بر كسي ندارم... تا زماني كه بدونم بودنم ميتونه كمكي به كسي بكنه حتما و با كمال ميل ميام و هرچي ميدونم در اختيار دوستانم قرار ميدم. 

به طبع اون، دوستاني هم كه مطالب من رو ميخوانند هيچ طلبي بر گردن من ندارند... فقط اميدوارم اگر مطالبم براشون مفيد بود (و اگر دلشون خواست) منو از دعاي خيرشون بي نصيب نكنند، اگر هم نبود كه گلايه اي نيست، ما را به خير و دوستان را بسلامت (!)، دعوا و طلبكاري از هم نداريم (!)...

دوستان عزيزم يادمون نره كه اينجا يك جو دوستانه و صميمي هست (و بايد باشد). هميشه گفته ام و باور دارم كه راز خوشبختي و موفقيت در دوستي و انرژي مثبت هست. هرچي ادمهاي بيشتري اينجا بيايند و بروند، اينجا پربار تر خواهد بود و به نفع عزيزاني هست كه ميخواهند عمل كنند. اما حاشيه ها ادمها رو خسته و طرد ميكنه. اگر رونق از اين تاپيك بره متضرر اصلي اين داستان فقط دوستاني هستند كه امكان مطبگردي ندارند يا در شهرستان و مسافت دور هستند...

مقدمه حرفام طولاني شد، ببخشيد پر حرفي كردم...   

در مورد بيني خودم، خب من بتازگي عمل كردم، خدارو شكر تا الان راضي ام... اما خيلي ساده انگاري و سطحي نگري هست كه من بخوام جوگير بشم و از روي بيني يكماهه ام نظري (چه مثبت و چه منفي) بدم. شايد الان راضي باشم و فردا صبح كه از خواب پا ميشم يك ايراد اساسي سبز بشه و حالگيري كنه!

بارها تاكيد كردم بنظر من تا زماني كه بيني چسب دارد اصلا و اصلا و اصلا ملاك درستي براي بررسي نيست.

براي همينم توي مطبگرديام بيني افراد در چند هفته‌ و يكي دوماه اول رو بعنوان داده خنثي و فاقد صلاحيت براي بررسي تلقي ميكردم!

ارادتمند.

سلام دوستان

اولین مطب گردی من

مطب گردی دکتر حمیدرضا حسنانی

نفر اول دختری بود خوش اخلاق و خنده رو، دوماهه با بینی استخوانی ک نیمرخی با قوس ملایم داشت، البته نزدیک نوک بینی ی حالت زاویه داری قوسش پیدا کرده بود و از روبرو خوب بود گفتش ک بار دومه با حسنانی عمل ترمیمی کرده ،عمل اولش یکسال قبل بوده و چونانحراف داشته انگار برگشته ی مقدارش و یک طرف تیغه بینیش یه برجستگی پیدا شده ک صاف نشده بود و قوس نداشته صاف بوده و البته مشکل تنفسی داشت از یه سوراخش ک ترمیمش کرده بود دکتر .گفت عمل اولش اصلا دردی نداشته ولی عمل دومش یه هفته اول درد داشته واقعا. الان راضی بود از بینیش.

نفر دوم ی خانوم ۱۰ ماهه بود ک تو عکسای پیجش هم هست بینی طبیعی داشت تقریبا بدون قوس سرش هم خیلی بالا نبود(کاملا طبیعی) البته بینیش قشنگ بود و به صورتش میومد الان اومده بود دکتر چون به نسبت ۱۰ ماه، ورم دوطرف تیغه اش خیلی نخوابیده بود از لحاظ تنفسی هیچ مشکلی تاحالا نداشته. بهش گفتم خیلی خوب و طبیعیه گفت ایکاش یکم نیمه فانتزی بود و قوس میداشت ولی درکل راضی بود، رفت پیش دکتر و براش ماساژ داده بود دوطرف تیغه اش رو.

نفر سوم یه اقایی بود ک دوماه و نیم بود عمل کرده بود بینی گوشتی قبلش داشت و الان هم به نسبت خوب بود اما زاویه بینیش شاید شاید از ۹۰ درجه هم یذره کمتر بود یعنی ی کوچولو افت انگار داشت.به نظر من به نسبت قوس بینیش و طولش پروجکشنش زیاد بود و میتونست کمتر باشه. خیلی برام توضیح داد و گفت اصلا مشکل تنفسی نداره در شبانه روز و از بینیش راضیه. البته من خیلی گوش کردم تنفسشو ی مقدار صدای فسو فس خیلیی کمی میداد. عکس سیتیشو نشون داد تو یکی از سوراخهای بینیش یه زائده ای بود ک راه تنفس از اون سوراخو بداش بسته بود و الان دکتر درستش کرده بود و راحت نفس میکشید.

ایشون به من گفت شما خانومی نگو طبیعی بگو یذره قوس بده و سربالاش کنه چون یه مقدار کم در حد دوسه میل افت میکنه بعدش.

بعد چون من خیلی از همه راجع ب تنفسشون میپرسیدم گفت خیلی تحقیق کرده و دکتر ازین لحاظ حواسش هست ک یذره هم کوچکتر از حد نکنه ک تنفس ب مشکل بخوره.

نفر چهارم یه خانومی بود ک چسب داشتن ۳ هفته بود عمل کرده بودن همراهش مدام از بینی عمل کرده های دیگه براش تعریف میکرد ک ببین ورماشون چقدر کم شده و خوب شده ،انگار اون دختر نگرانی این رو داشت ک نکنه ورمام نخوابه!!! اما بینی خود دختر ،زیر چسب بود زیاد نمیشد نظر داد اما پروجکشنش خوب بود ی قوس ملایم هم داشت و سر بینیش هم متناسب بالا بود. گفت دوره نقاحت خوبی داشته و کمترین کبودی و اصلا هم درد نداشته. اهان تنفسشون میگفتن خوبه ولی چون هنوز سه هفتشونه و التهاب دارن گاهی سخت میشه براشون. ک طبیعیه.

به طور کلی همه مریضها از بی درد بودن عملشون ک بعدش یذره هم درد نداشتن میگفتن و کبودی های کمشون ک سر سه روز تمامش رفته.

ادامه دارد

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

قسمت دوم 

مطب گردی دکتر حسنانی

نفر پنجم یه خانومی بودن ک اونم چسب داشت ، ۱.۵ تا ۲ ماهش بود(دقیق یادم نیست اینو) خودش خیلییییییی خوشگل بود😁عاشق شدم😄 خیلی بانمک بود و لبخندش زیباااااا😍😍گفت تنفسش عالیه و هیچ مشکلی نداره و گوش کردم واقعا هیچ صدای نشنیدم و کاملا با بینی هم نفس میکشید. یه قوس ملایم و سربالایی متناسبی داشت. بینی اولشون رو دیدم استخوانی بود و بزرگ هم نبود. تیغه اش از روبرو قبل عمل یه حالت انگار شکستگی ک باعث به هم ریختگی تیغه بشه داشت ک الان خوب شده بود. یه قوز هم داشته بود ک اصلاح شده بود. دقیقا قسمت ۱/۳ بالایی بینیش اطرافش خیلی ورم داشت ک میخواسو ب دکتر بگه اونجا چرا انقدر ورم داره. و دکتر میخواست ماساژ بده برای همین چسبشو برداشت. (مشاهدات قبلیمو بر اساس بینی بدون چسبش گفتم) پروجکشنش مناسب بود و بعدا ک رفتم از روبرو دیدمش انگار یذره کج بود ک البته با اونهمه ورم فک کنم بخاطر ورمای نامتقارنش بود.
رفت پیش دکتر و یکطرف بینیشو محکم ماساژ داده بود.

نفر ششم یه خانون دیگه بودن گوشششتیییی ک راستش فرم بینیشو اصلااااا دوست نداشتم ۲.۵ ماهش بود. پروجکشن بالا و سوراخهای نسبتا خطی، ورم زیاد و خیلی نا متقارن بینیش گفت تاحالا ماساژ و کورتون نزده دکتر براش اومده بود ورمشو بگه ب دکتر. عمل ترمیمی کرده بود با دکتر ،عمل اولش هم با خود دکتر بوده. ازش علتشو پرسیدم گفت مشکل تنفسی داشته از همون اول عمل. گفتم چرا گفت این بالای پره ی بینی دیدی برای بعضیا کلیپسی هست بعد عمل، برای من از همون اول فرورفته بود دکتر اومده اصلاح کنه اونجا غضروف کار گذاشته برا تقویت بجای اینکه غضروف فرورفتگیو حمایت کنه و بده بالا بدتر به داخل بینی برجسته شده و راه تنفسیمو بسته بود. الان بعد ترمیم تنفسش میگفت خوب شده.

نفر هفتم یه خانومی بوده ک ۵۰ روز بود عمل کرده بودن،بینی قبلشون استخوانی بود . چسب نداشت. فرم الانش خوب بود واقعا و از روبرو ورمش خیلییی کم بود! فقط از نیمرخ نوک بینیش یذره قلمبه بود ک کاملا معلوم بود ورمه. خودش هم راضی بود از عملش و گفت اصلا مشکل تنفسی نداره،البته من دقت کردم انگار یذره سخت بود براش کامل با بینی نفس بکشه،یبارم دیدم ک یهو با دهن ی نفس عمیق کشید و بازدمشو با دهن داد بیرون. ک شاید بخاطر این بوده باشه ک ۵۰ روز بود عمل کرده!!!

نفر هشتم یه اقایی بود با بینی کاملا گوشتیییی پروجکشن زیاد ، افتادگی نوک بینی و اصلا بهشون نمیومد عمل کرده باشن، یه بینی بسیااااااار بزررررررررررگ وسط یه صورت استخوانی و نه خیلی بزرگ. الکی ازش پرسیدم عمل کردید ، گفت بله دوساله!!!!!! گفتم با دکتر حسنانی گفت بله!!!گفتم از لحاظ تنفسی راضی هستید گفت منم مثل شما بودم همش راجع به تنفس میپرسیدم و خیلی تحقیق کردم این دکتر هرکاری با بینیتون کنه تنفستون مختل نمیشه! من از ماه دوم ورزشمو شروع کردم و اصلا مشکلی با تنفسم نداشتم تاحالا. ولی گفت از لحاظ ظاهر اصلا راضی نیستم (ک خب کاملا مشخش بود چرا) عکس قبل عملشو دیدم واقعا کوچیکتر از بینی الانش بود لااقل تیغه اش مشخص بود فقط یذره سرش بزرگ بود و قوز متوسطی داشت.خیلی ناراضی بود از ظاهر الانش گفت اگه میخواستم اینهمه پول بدم و این بشه مگه مریض بودم عمل کنم فقط تنفسم مشکل نداره. بدتر از همه اینکه هیچکس باورش نمیشه من عمل کردم میگن دماغت خیلی داغونه. من فقط ی بینی کاملا طبیعی میخواستم،چیز خاصی هم نمیخواستم ازش ولی نتیجه این شد...
یه چیز عجیب تر ک نزدیک بود شاخ دربیارم این بود ک گفت تاحالا تو این دوسال ۸ بار کورتون زده!!!!! واصلا تغییری تو ورمش ایجاد نشده. یه طرف بینیش نسبتا صاف بود و یه طرف تیغه از بالا تا پایین برجسته و نزدیک نوک بینی برجسته تر. بهش گفتم ماساژ نداده دکتر براتون؟ گفت مگه ماساژ میده اصلا یعنی چی ماساژ؟! گفتم اره برای اون خانوم و اونیکی و .. ماساژ داد ورم داشتن، گفت مرسی ک گفتی پس طلبکارتر میتونم باشم🤪 اگه دیدی صدا دعوا میاد منم ک دارم با دکتر دست به یقه میشم😁😂🤪 (خیلی ادم شوخی بود و همه اینارو با خنده رویی میگفت) گفتم دکتر تاحالا چیزی درباره این ورم یا برجستگیها نگفته؟ گفت نه اوایل ک میگفت ورمه میخوابه بعدم خودش هردفعه تعجب میکنه میگه تو چرا ورمت نمیخوابه!! بعد گفت بابا ورمِ چی؟ اگه ورم بود ک باید نصف میشد لااقل تو این دوسال.
راستی گفتم فکر میکردم دکتر کمتراز اینا کورتون بزنه مثلا نهایت دوتا یا سه تا ک گفت دکتر دست ب امپولش خوبه برا همه یکی ی دونه حتما میزنه🤪
خلاصه رفت تو اتاق دکتر و چند دقیقه بعد با بینی امپول زده برای بار نهم اومد بیرون!!و خندید و خداحافظی کرد و رفت!!
در همین حین ک اونجا بودم نمیفهمیدم چرا بعضیا با دستمال جلوی بینی میان بیرون از اتاق دکتر بعدا همین اقایی ک دوسال عمل کرده بودن گفت امپول زدن دیگه😬😁😄تعدادشون ۶_۷ نفر بود ک امپول زده بودن

ادامه دارد...

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

قسمت سوم 

مطب گردی دکتر حسنانی

و اما خودم
رفتم تو اتاق دکتر و بینیمو معاینه کرد و گفت انحراف داری و آلرژی ک میدونستم. دیگه چیزی نگفت و کاغذای تو دستمو ک دید گفت اوه اینارو من باید جواب بدم؟ امتحان دارم پس😁 بعد خودم دونه دونه سوالامو شروع کردم. میزان انحرافم گفت متوسطه، پلیپ نداری استخوانی هستی شاید یذره نوگ بینیت گوشتی باشه، ضخامت پوستت متوسطه و خوبه. غضروفامو گفت خیلی خوبه دوتا دماغو میتونی غضروف بدی🤪.
گفتم پایه غضروفی میذارید؟ گفت بله فیکس میکنم پایه رو. گفتم چقدر افت میکنه بعد عمل گفت شاید دو میل. گفتم پس اونایی ک سر بینی بالامیبرن و میگن بر اثر جاذبه میاد پایین چی؟ گفت اونا تکنیکای قدیمیه الان اینطوری نمیشه. گفتم انحراف کامل درست میشه گفت تقریبا،گفتم یعنی چی؟ گفت اینکه بخواد توظاهر مشخص بشه نه ولی ممکنه یذره از تو بمونه ،گفتم بعضیا انحرافشون برمیگرده چی؟ گفت مریضای من اینطوری نیستن. گفت انحراف برای اینه که کلا برگرده ،مگر اینکه دکترش خیلی خوب باشه(یعنی خودش😂)
گفتم چرا بعضیا بعد عمل قوز درمیارن یا میمونه ی مقداریش انگار. گفت اون چیزی نیست درست تراش میدیم اگه موند ی سال بعد ترمیمش میکنیم یا امپول میزنیم بره تو!
پروجکشنو گفت کلا خیلی دست نمیزنه چون تنفس به مشکل میخوره.
بعد گفت داری میترسونیم با این سوالات. اگه قرار باشه هر مشاوره ای اینطور باشه ک تا شب بریم خونه دیوونه میشیم😂🤪.
گفتم چرا بعضیا بعد عمل بدون سرماخوردگی آبریزش میگیرن،گفت اینارو دیدی یا از حرف اینو اونه؟ گفتم دیدم،گفت ۱۰ هزار تا مریضی ک جراحی کردم تاحالا اینطوری نشدن🙃.
گفتم چرا بعضی از بینیها کلیپسی میشن؟ گفت بخاطر اینه ک زیادی بافت و غضروفارو برداشتن بجا اینکه غضروفا پوستو بالا نگه داره پوست شل میشه میافته ،حالت کلیپسی میشه.
بعد مدت زمان عملو پرسیدم گفت مدت زمان عمل ۴۵ دقیقه اس برا استخوانی کم کار برا کسی ک انحراف و قوز و پهنا و اینا داشته باشه ۱.۳۰ تا دوساعته.
گفتم کورتون میزنین معمولا گفت بله لازم باشه میزنیم.گفتم چرا گفت بسته به بدن فرده.بعضیا کورتون لازمن . گفت بعضیام چندبار، بعد گفتم ضرر نداره فرورفته بشه گفت فرورفته میشه موقته بعد ۶ ماه برمیگرده درست میشه.
گفتم چرا به بعضیا کلاژن ساز میزنن گفت اون تصمیمات بعداز عمله الان ک نمیوونم بگم چطور میشه یا نمیشه،شاید برای تو هم لازم باشه. گفتم ممکنه ی طرف فرورفته بشه و کلاژن لازم بشه گفت هرچیزی ممکنه🤪
تفاوت کلاژن ساز و ژل یا همون فیلرو پرسیدم گفت یذره فرق داره فیلر فقط پر میکنه.کلاژن ساز ی ذره بافتو تحریک میکنه ک خودشو بسازه.
گفتم اون دو نقطه بعد عمل کنار بینی چیه گفت تو آخه ب اینکارا چیکار داری 😂 گاهی ازونجا استخوانو میتراشم
گفتم چرا نخ از سر بینی بعضیا میاد بیرون گفت اخه تو اینارو کجا دیدی😬 اون تکنیک جراحیه برا نگه داشتن وگرافت گذاری و پایه گذاری سر بینیه.
گفتم اون قسمتی ک پره های بینی به صورت وصل میشه بعضیا فرورفته اس انگار تحت فشاره،چرا اینطوریه؟ گفت بافت بیش از حد برداشته شده ک اینجوری میشه.
گفتم کسی ک الرژی داره شما برا شاخکها چیکار میکتید؟ گفت اسپری هست باید بزنید الانم میتونی بزنی.گفتم اصلاح یا سوزاندن یا ... چی؟ گفتقدیم ازین کارا میکردن، اصلا من اینکارو نمیکنم شاخکها هوای بینیو گرم و مرطوب میکنن. بسوزونیش کارکردشون مختل میشه.
بعد گفت دماغت کار داره زیاد و دماغ خوب میدونی چه دماغیه؟ ی دماغ استخوانی ک فقط ی قوز داشت نشون داد گفتم هب این ک کوچولو موچولوعه کاری نداره تازه لذت بینی پرکارو شما میبرید ک روش کار کنید و اخرش ازو دماغ یه دماغ خوب دربیارید😂🤪
گفت نکنه میخوای بعد عمل انقدر سوال بپرسی؟!من حوصله انقد سوالو ندارم بعد عملا؟میترسونه ادمو اینطور مریضا 😁😅

دیگه خدافظی کردمو تامام😁
خلاصه هزینه رو از منشی پرسیدم گفت ۱۵ میلیونه و گفتم اگر کسی پولیپ داشته باشه ۱۰ تا ۱۲ میلیون اضافه میشه چون نیاز ب دستگاه اندوسکوپ داره.

لطف داري دوست گلم. توي اين مدت   اگر به اشتراك گذاشتن تجربيات و مطبگرديام حتي به يك نفر در ا ...

شایلیلن جا به شخصه خیلی به من کمک کردی ، من یه دکتری و برای عمل انتخاب کرده بودم که روزی هزار بار خداروشکر میکنم که اومدم اینجا به شما و بقیه دوستان آشنا شدم و باعث شد پشیمون بشم 

خیلی خیلی از همه ی کسایی که تجربیاتشونو میگن ممنونم

بهترینا براتون اتفاق بیوفته

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دوستان یه موردی میخواستم بگم که نمیدونم بدردتون میخوره یا نه

چون خودم تازه متوجه شدم

تمام دکترا بیمه هستن این یعنی وقتی دکتری بینی شمارو یا هر عملی خدای نکرده خراب میکنه شما می تونید رایگان با همون دکتر ترمیم انجام بدید یا پول عمل و بهتون بدن شما برید پیش کسی دیگه و اینکارو بکنید

یکی از دوستان که تازه اشنا شده بودم یه دکتر بینیشو خراب کرده بود یک بار خودش ترمیم کرد ولی باتوجه به ایکه دوباره خراب کرده بود طرف شکایت میکنه و پولشو میگیره میره پیش دکتر دیگه 

این شاید بدردتون بخوره که خدای نکرده اگه از عملتون ناراضی هستید حتما پیگیری کنید که حداقل ضرر مالیتون تا حدی جبران بشه

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

وای من  خیلی دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی از اونجایی که دندونام هم به ارتودسی نیاز داره یکی از دندو پزشکا گفت ممکنه بعد از ارتو بینیت کج بشه 

الان دوباره رفتم تو حالت انتظار

چندساله دنبال اینم عمل کنم  

مرسی از توضیحات خوبت 

خواهش میکنم عزیزم

اگه میخواین ارتودنسی یا عمل فک انجام بدید حتما قبل از بینی باشه حتما دوستم اول بینی شو طبیعی عمل کرد بعد ارتودنسی و عمل فک بینیش یهو تییییز و یکم کج شد  

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810