2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
چیزای سفت مثل سیب و اینا نمیخورم  در حد شامی و نون و ویفر میخورم اشکال داره؟؟؟؟

نمیدونم منم همینطورم ...نگران وزن هم نباش ۵کیلو زیاد نیس بهش میکن وزن متغیر  ....یعنی ممکنه یه فرد تو ی روز اینقدر وزن کم یا زیاد کنه

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
سلام دوستان من بعد یک سال که از عملم میگذره با دکتر احمدی خواستم بگم که من به شدت راضی ام و ایشون عا ...

سلام دوست عزیز

به سلامتیییی🌷🌷

غلام رضا احمدی؟

میشه عکس فقط از بینیتون کراپ شده قبلو بعد بدید؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم منم همینطورم ...نگران وزن هم نباش ۵کیلو زیاد نیس بهش میکن وزن متغیر  ....یعنی ممکنه یه ...

واسی منی ک به زور ۵کیلو زیاد کرده بودن یکم نرمال شدم تازه خیلیه حتی ۱کیلو هم خیلی اخه قد بلندم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام دوستان من بعد یک سال که از عملم میگذره با دکتر احمدی خواستم بگم که من به شدت راضی ام و ایشون عا ...

سلام دختره آبی👋من شما رو یادمه ، چه خوب که سر زدی ، خدا رو شکر که راضی هستی عزیزم

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻

چرا نمیشه با بینیم نفس بکشم؟؟؟😭😭😭😭😭

یک روز هست تامپونارو در آوردم احساس میکنم هی نفس کم میارم

حتما باید با دهنم کمک کنم به نفس کشیدن والا نفس تنگی میگیرم

درست میشه؟

چرا نمیشه با بینیم نفس بکشم؟؟؟😭😭😭😭😭 یک روز هست تامپونارو در آوردم احساس میکنم هی نفس کم میارم ...

اره منم همینم الان

با بینی به تنهایی نمیتونم 

وای تورو خدا به دادم برسین دارم دیوونه میشم 

حس میکنم خیلی زشت شدم 

هر لحظه آینه دستمه

هر لحظه سلفی میگیرم 

حس میکنم قوس بینیم خیلی زیاده و قیافمو شبیه عقب موندها کرده حالم اصلا خوب نیست😥😥

بچه ها امروز روز دهم عملمه  من دیگه سوپ نمیخورم و غذای عادی میخورم مثل پلو بدون ته دیگ یا میوه ...

شما اینطوری نیستی ؟؟؟ من دارم دیوونه میشم برون چسب نمیتونم‌خودمو تحمل کنم اصلا خیلی پشیمونم اخه بنیم زیادم تو ذوغ نمیزد😣😣

شما اینطوری نیستی ؟؟؟ من دارم دیوونه میشم برون چسب نمیتونم‌خودمو تحمل کنم اصلا خیلی پشیمونم اخه بنیم ...

واي چقدر كم تحملي.كسي بهتون نگفته بايد صبوري كنيد...به نظرم كسايي كه تحمل تغيير ندارن اصلا نرن سمت عمل.عجيبه برام تا حالا موردي مثل شما نديدم.!!!!يكم زمان بده به خودت.يكم صبور باش..حالا حالاها ورم و عدم تقارن وجود داره.از الان بخواي اينطوري كم تحمل باشي كه داغون ميشي

واي چقدر كم تحملي.كسي بهتون نگفته بايد صبوري كنيد...به نظرم كسايي كه تحمل تغيير ندارن اصلا نرن ...

وای میگی چیکار کنم حس میکنم بینی قبلی بیشتر میومد به اجزا صورتم خیلی پشیمونم قوسش خیلی زیاده شبی عقب موندها شدم 

وای میگی چیکار کنم حس میکنم بینی قبلی بیشتر میومد به اجزا صورتم خیلی پشیمونم قوسش خیلی زیاده شبی عقب ...

عزیزم همه اولش اینجورین. کم کم عادت میکنی به چهره جدید.

دکترت کی بوده؟ فانتزی عمل کردی یا طبیعی؟

2810