2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ تومن ۱۴ ماهه عمل کردم کلی تاکید کردم تاجایی میتونی کوچیکش کن و اصلا ارتفاع نداشته باشه احمق اینو ت ...

شوهرت چجوریه،والا ما بودیم می رفتیم تا درست کنه،داد بیداد کن سرش بگو شکایت می کنم همه جا میگم بدتو

شوهرت چجوریه،والا ما بودیم می رفتیم تا درست کنه،داد بیداد کن سرش بگو شکایت می کنم همه جا میگم بدتو

حوصله نداره همش میگه خوبه الکی میگه من حالو حوصله عمل دوباره و دکتر و بدبختی رو ندارم

سلام .سن قانونی عمل چند ساله؟؟؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
حوصله نداره همش میگه خوبه الکی میگه من حالو حوصله عمل دوباره و دکتر و بدبختی رو ندارم

وا،چی بگم لابد نمای عکست بده ک زیاد دراز نشون میده.

موهاتم تراشیدی بیشتر دراز نشون میده

من بینیم از بالا ظریفه از پایین یکم گرده و گوشتی ..بنظرتون عمل کنم خوب میشه؟؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
2810