2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام . خوبین؟ ببخشید منم واسه ۲۰ تیر از دکتر میلانی وقت عمل گرفتم . شما کی عمل دارین ؟ از کاراشون‌ د ...

سلام مرسی عزیزم..من 9 تیر عمل دارم..دو سه تا توی مطبشون دیدم خیلی تمیز و قشنگ بود ولی گفتن بینیشون استخونی بوده..من بینیم گوشتیه..شما کارای گوشتیشو دیدین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بینیتونو پیش دکتر میلانی عمل کردی؟؟راضی هستی؟؟بینیتون گوشتی بوده یا استخونی؟؟ممنون میشم ج ...

عزیزم من با دکتر میلانی عمل کردم حدود دو ماه پیش. بینیم گوشتی بود یا انحراف شدید که مشکل تنفسی خیلی داشتم. خدا رو شکر خیلی راضی ام تا اینجا. 

عزیزم من با دکتر میلانی عمل کردم حدود دو ماه پیش. بینیم گوشتی بود یا انحراف شدید که مشکل تنفسی خیلی ...

خدارو‌شکر انشالله که بعد اینشم‌ بی مشکل و‌ عالی باشه . عزیزم‌اگه امکانش باشه میتونین‌عکستونو‌بزارین‌ببینیم؟

خدارو‌شکر انشالله که بعد اینشم‌ بی مشکل و‌ عالی باشه . عزیزم‌اگه امکانش باشه میتونین‌عکستونو‌بزارین‌ ...

عزیزم من فعلا خیلی بینیم ورم داره ولی میذارم با این حال. سمت چپ قبل عمل و سمت راست بعد از عمل هست.

عزیزم من فعلا خیلی بینیم ورم داره ولی میذارم با این حال. سمت چپ قبل عمل و سمت راست بعد از عمل هست.

دستتون درد نکنه . خیلی ممنونم ازتون . خیلی خوب شده انشالله که تا اخرش بدون مشکل باشه 

دکتر هومن ادیبی جراحی بینی طبیعی انجام میدهع. خواهرم بینی اش رو پیش ایشون عمل کرده. دو تا مطب داره ...

خیلی تابلو یه ادم با دو تا اسم کاربری متفاوت . عزیزم بالا تبلیغ کردی بسه دیگه

عکسها همگی برای بعد عمل هست.بینیم انحراف و قوز داشته همینطور نوک بینیذهم کوچیک شده.بینی پر کاری بوده ...

اینجور که میفرمایید خیلی خوب جمع شده...واقعا اصلا معلوم نیس جراحی شده اس مبارکتون باشه خیلی طبیعیه

من عکسا پیج دکتر بنیادی رو دیدم بنظر کار تمیز بودن...واینکه بر خلاف خیلی دکترا عکس از روبرو هم گذاشته بودن واسه نمونه کاراشون...کسی از دوستان تجربه جراحی یا مشاوره با ایشونو دارن؟

2810