2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015388 بازدید | 66527 پست
سلام دوستای خوبم من میخوام از شهرستان واس عمل بیام تهران بنظرتون از بین ابیانه و سجادیان کدوم یکی به ...

هر دوتاشون دکترایی هستن ک طبیعی عمل میکنن و ریسکشون کمه رنج قیمتشون هم تقریبا یکیه 

دیگه باید خودت ببینی کارای کدوم دکتر به سلیقه ات نزدیک تره پیش هر دوشون هم مشاوره برو 

مثلا من یادمه اون زمان که میخواستم عمل کنم مطب دکتر ابیانه هم رفتم از کاراش هم خوشم اومد منتها کاری که برای بینی من میخواست کنه راضیم نکرد گفت پره هاتو برش نمیدم و پهنای استخون بینیتو کم نمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیش دکتر شاهین روشن میلانی عمل کردم البته سال ۱۳۸۹ و کاملا از کارش راضی هستم...چون تخصص گوش و حلق ...

سلام شیما جان

منم دارم روی دکتر میلانی تحقیق میکنم میتونم بپرسم شما بینوتون استخوانی بود؟ منم بینیم استخوانیه ولی من نمونه کار ازش ندیدم کسی به من معرفی کرده 

شما بغیر از خودتون تو اطرافیانتون کار ازش دیده بودید؟

میتونم خواهش کنم عکس بینیتون قبل و بعد از عمل ببینم؟

ممنونتون میشم اگه راهنماییم کنید

سلام شیما جان منم دارم روی دکتر میلانی تحقیق میکنم میتونم بپرسم شما بینوتون استخوانی بود؟ منم بینیم ...

سلام عزیزم آره استخوانی بود... خاله و دختر خاله م هم پیش دکتر میلانی عمل کردن و راضی هستن...

سلام عزیزم آره استخوانی بود... خاله و دختر خاله م هم پیش دکتر میلانی عمل کردن و راضی هستن...

ممنون عزیزم که پاسخ دادی 

ولی اگه اشکالی نداشت میتونستم بینیتونو ببینم خیلی خوب می شد.

2810