2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست
سایت فرهنگ و دیدممممم انقدری که میگین کارش آس نیستاااااااااا !

همه بینیا خیلی سر بالاست !

nova گلممممممممم شما چند تا نمونه از نزدیک دیدی از فرهنگ؟ میشه راهنمایی کنی لطفا عزیزم؟
این روزها لبریز از سکوتم . . .سکوتی که حتی خدا هم در آن غرق شده . . . .
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود می گرفت …
رنگ رویاهایم …
ناتالی من باهاش عمل نکردم اما خیلی روش زوم کردم چون اولین گزینمه،. ٣ تا از دوستام باهاش عمل کردند و تو نت نمونه ازش زیاد دیدم.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

nova عزیزم اگه بینیت استخونیه بون تردید فرهنگ و بهت پیشنهاد میکنم اما من یکم نگران بودم چون بینیم گوشتیه
البته امروز که با دکتر صحبت کردم نگرانیم بر طرف شد
دکتر فرهنگ 28 بهمن
ناتالی جون اول بگم من به هیچ دکتری اونقدر مطمن نیستم،. اگه ابنجوری بود تا حالا عمل کرده بودم، اما ٣ تا نمونه زنده ازش دیدم و ٥،٦ تا عکس تو نت بیشترشون بچه های همین تاپیک هستند، مثله سمانه، شیلا، آریایی،الکسیس و چند تای دیگه که یادم نیست،. از زمان جراحی بینی ٢.٥ هم من زوم کردم رو بچه های که باهاش عمل کرده بودند، دیدم کسی نبوده ناراضی باشه، اما خوب هر دکتری که ادم میخواد باهاش عمل کنه باید حداقل ٣ بار بره مطبش و با چشمای خودش نمونه ببینه، چون بینی و حرفای اینجا سلیقه ای هست. اون پستم هم تو جواب نادیه جونم بود که پرسیده بود فرهنگ با برزنجی
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آلما جونم دماغم گوشتی نیست، شاید استخوانی غضروفی باشه، دکی به تو چی گفت؟؟ همسایه یکی از دوستام که دماغش گوشتی بود با فرهنگ عمل کرده بود، چند روز پیشا آمارشو گرفتم گفت خوب شده.

ناتالی فرهنگ اصلاً سر بالا نمیکنه، چند صفحه پیش چندتا نمونه ازش هست
عکسای سایتش خیلی سر بالاست گلممممم رو اون حساب گفتم :)))
رنگ رویاهایم …
بیا اون 3% من تضمین میکنم برو :))))))))))))
رنگ رویاهایم …
بینیه من مشکل خاصی نداره فقط نوک بینیم یکم تپله جوری که خیلی تو چشم نیست اما یهو هوس کردم که عمل کنم امروز به دکتر گفتم میترسم عمل کنم و تغییری نکنم یا حتی بینیم بدتر بشه که دکتر گفت اگه من احساس میکردم تو تغییر نمیکنی یا ممکنه بینیت بد شه اصلا بهت پیشنهاد نمیکردم عمل کنی
دکتر فرهنگ 28 بهمن