2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015553 بازدید | 66529 پست
نادایا جان بینیم 1ذره کوتاه شده ولی زیاد نیست و اذیتم نمیکنه. دوستم که پرسیدی اون 30 درصد چیه من بینیم یه ذره غوز داره یه کم.نوک یه سمت بینیم توپول تر از اون وره.جای برش بینیمم مونده.که فکر کنم به خاطر مشکل کبدیمه.بعد من رو پره هام یه تو رفتگی مادر زادی داشتم که میشد با غضروف درستش کرد ولی نکرد و بعد که بهش گفتم گفت اینو از قبل داشتی ببییییین بعد عکسمو نشونم داد
19 آبان دکتر نادریان
عکسهای 2ماهگی صفحه 2394
والا واسه من فرقی نمیکنه !!!
فقط بصورتم بیاد و تو ذوق نزنه چون فانتزی و طبیعی مردونه رو تشخیص نمیدم
فقط گوش و حلق و بینی باشه و حتما دکتر مجربی باشه چون بنظرم عمل کمکاری نخواهد بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خدارو شکر M&M جان سامی دکتر خوبی ه ایشالله مماخت همون می شه که می خوای خوب این هفته استراحت کن به خودت فشار نیار
نادیا جونم چه کردی عزیزم دکتری رفتی اجدیدا نظرت جلب کنه
بچه ها من یکی از دوستای دورم با مهران منصوری عمل کرده از عکسش خوشم اومد از نزدیک ندیدم خودشم خیلی راضی هست تو تاپیک قبلی هم یکی دو نفر م پیشش عمل کرده بودن می گم یه سر برید ببینید
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
الما جانم خوش اومدی نگران نباش این جا بچه ها بافرهنگ زیاد عمل داشتن دکتر خوبیه استرس بخودت نده
راستی گلم فارسی بنویس اینجا جز قوانین تاپیکه

تا قبل عملت 7الی 8 ساعت موند ه چیزی نخور شبم یه شام سبک بخور برای راحتی بیهوشیت می گم
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
2810