2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیرا جان مطمئنی دکتر ابیانه گفتن بالای ۱۰تومن؟؟؟؟یعنی از اواخر پارسال تا الان حدود ۴ ۵ میلیون دستمزدشونو بیشتر کردن!؟فکر نمیکنمااا من بهمن پارسال حدود قیمت رو ۶ تا ۶ و خورده ای گفتن بهم فکر کنم اشتباه میکنی عزیزم😐😐
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آره سمیرا جان به نظر من که کافیه بیشتر خودت باید رعایت کنی وگرنه اینجوری نیست که شما بخوای همش استراحت کنی و یکی بالای سرت مراقب باشه گلم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سمیرا: خیلی بستگی به شرایط خودتون داره ولی تا 5 روز اول ترجیحا یکی کنارتون باشه خیلی بهتره چون ممکنه ضعف کنید و یا هر اتفاق دیگه ای رخ بده بعضی دکترها تا 10 روز اول بلند کردن اجسام سنگین رو ممنوع میکنن بستگی به توصیه های دکترتون داره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آقا مانی لطف کردین من از ۸۹ عضوم ورود شما رو به تاپیک اول یادمه بچه هایی مثل محمد ،نیروانا پرنسس لیندا کفشدوزک واینا بودن تو اون تاپیک یادش بخیر .من عمل کردم ۴ ماهه از اون موقع تحقیق می کردم اما میترسیدم خیلی .چند تا از بچه هاراجع به دکترا پرسیده بودن من چون خودم استخوانی بود بینیم اطلاعی نداشتم ممنون که جواب دادید.
آره عزیزم😙 آقا مانی هم درست میگن🤗البته من ضعف نداشتم خداروشکر ولی بستگی به بدن هرشخص داره دیگه واکنشها متفاوته
اقا مانی
من قبلا ی جراحی دیگ داشتم خیلی باهاش راحت بودم خدا کنه این یکی رو بتونم بگذرونم
واینکه شوهرم گفت سه روز مرخصی میگیرم پیشت میمونم شایدکفایت کنه یعنی مقاومت بدنم دربرابرجراحی خوبه خداروشکر
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810