2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015464 بازدید | 66527 پست
سلام مستانه جان
من اطلاعی از دکتر باستانی نژاد ندارم و مطبشونم نرفتم اما توی همین تاپیک صفحه ۲۸۵ یه نفر دربارشون یه توضیح داده
توضیحشونم اینه،خودتم میتونی بری ببینی گلم

samy اصلا خوب نیست . دوستم حدود 5سال پیش عمل کرد . استخونی بود و سر پایین . تو سال اول سربالا بود و خوب اما الان ببینیش بینی قبل از عملشه . تا بحال کسی ازش نپرسیده که عمل کردی یا نه . سرش افتاد و هیچ فرقی با قبلش نکرد .
رفتم ملاقاتش که نگو ... تو چشماش کاسه ی خون بود . همه ی صورتش بادمجونی بود . دایی و زن داییشم با اون عمل کرده بودن . داییش طبیعی و معمولی بود . زن داییش عروسکی خواسته بود اون زمان . عروسکی بود و یکم کلیپسی .

اینو گفتن مستانه جان👆البته نمیشه ۱۰۰% این نظرات رو صحیح دونست باید حتما خودتون برین و از نزدیک کارای دکترو ببینین
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
ولی بازم هر دکتری رو حتما باید چندبار مطبش رفت و از نزدیک کاراشو دید عزیزم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم گلم
نوبت واسه عمل دارین پیششون؟استرس که تا یه حدی طبیعیه اما زیاد خودتو اذیت نکن عمل سختی نیست فقط مراقبتای بعدش خیلی حوصله و صبوری میخواد
خیلیم خوب عزیزم انشاالله که عملت با سلامتی و به خوبی پیش بره اگه چندبار مطبشون رفته باشی و کاراشونو دیدی و پسندیدی؛دیگه بهشون اعتماد کن و توکلت به خدا باشه انشاالله عالی میشه از بین چندتا دکتر ایشونو انتخاب کردی؟
درود به همه :) امیدوارم حال همگی خوب باشه من فردا صفخات رو از این پست به بعد چک میکنم اگر کسی سوالی داشت که من میتونستم کمک کنم خوشحال میشم پاسخ بدم شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام آقا مانی وقتتون بخیر و خیلی ممنون از تاپیک عالیتون
به من که خیلی کمک کرد🤗ممنون که سر میزنید و پاسخگو هستین
موفق باشین🌹
درود به شما خواهش میکنم متاسفانه مثل سابق نمیتونم رسیدگی کنم ولی خوشحالم که کمکتون کرده امیدوارم اگر عمل دارید یا داشتید نتیجش خوب باشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بزرگوارین همین که هر از گاهی سر میزنین و تجربه و اطلاعاتتون رو دراختیار بقیه میذارین خیلییی عالیه🌹 بله من عمل کردم و خداروشکر راضیم🙏
آمین: من دکترایی که توی ذهنم هستند متاسفانه قدیمی هستن و شاید معرفی دکتر الان کار درستی نباشه. نه از قیمت هاشون دیگه مثل سابق خبر دارم و نه میدونم تازگیا چقدر کار خوب یا بد داشتن. اما با این وجود من چند نفر رو نام میبرم واسه اینکه شاید ارزش مطب رفتن داشته باشن: سجادیان، نادریان، سامی، دینی، مردانی نکته خیلی مهم اینه که ممکنه هر کدوم از اینا کار خراب داشته باشن همونطور که سوگلی و سایر کاربرا ممکنه دیده باشن ولی در هر صورت چند تا نکته رو لازم میدونم بگم: 1. فراموش نکنید بینی گوشتی ریسکش بیشتر از استخوانی هستش 2. سعی کنید مطب هر دکتری که تشریف میبرید نمونه های گوشتی رو ببینید نه استخوانی 3. اکثر دکترها در یک نوع بینی مهارت دارن یعنی بعضی ها هستن بینی های استخوانی رو خوب عمل میکنن و بعضیا گوشتی 4. در مورد مراقبت های بعد عمل و ترمیم های ساده (مثل روتوش) حتما از دکتر سوال کنید که قبول میکنن یا نه 5. همه ی دکترا کار خراب دارن اصلا محاله که نداشته باشن چون عمل بینی ریسکه
من کم کم میخوام مثل سابق یه لیست درست کنم که به دوستان بیشتر بشه کمک کرد. فردا لیست رو درست میکنم و از دوستانی که عمل کردن خواهش میکنم لیست رو پر کنن تا بتونیم به هم کمک کنیم. ممنونم
2810