2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
آمین غذا از قبل اماده داشته باشم برای پسرم شوهرم بعد خودم چی بخورم شوهرم میگه بلدم سوپ درست کنم برات اب کرفس اب سیب اب هویچ هم برات میگیرم بخوری اصلا همه جوره میگه پشتتم نمیدونم چیکار کنم
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
سمیرا جان همه ی دکترا بالاخره ناراضی دارن حتی بهترین دکترا اما باید ببینی ناراضیای کدوم کمتره و البته کار کدوم دکتر رو بیشتر میپسندی به نظرم مهمترین اصل اعتماده،من خودمم ناراضی اصلا ندیدم از دکترم اما چون من ندیدم نمیشه گفت ناراضی نداره ولی خب دکتری بود که هم کارش و اخلاق و ظرافت توی کارش عالی بود و هم سبکش ّبه اون چیزی که میخواستم نزدیک بود واسه همین تونستم بهش اعتماد کنم نمیدونم والا عزیزم سجادیانو میخوای چندبار دیگه هم برو،حتی به نظر من دکترای دیگه رو هم برو اونایی که طبیعی عمل میکنن ببین اونا چی میگن توی سبک طبیعی من تعریف دکتر خودم(قارونی)،دکتر حامد عباسی،دکتر میلانی،دکتر ابیانه،همین دکتر سجادیان،دکتر وقردوست،دکتر بنیادی و چندتا دیگه که الان تو ذهنم نیستن رو خیلی شنیدم مطب همشونم رفتم چندبار مشاوره هم شدم و درنهایت دکترمو انتخاب کردم شما هم اگه بتونی وقت بذاریو مطباشونو بری خیلی بهتره گلم
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایول بابا خب خداروشکر که همسرت انقدر پایه هست و هواتو داره عزیزدلم پس دیگه خیالت راحت باشه غذاهم روزای اول همون سوپ و غذاهای روان و آب و آبمیوه فراوان بخوری خیلی بهتره بعدشم باید غذاهات بدون روغن و نمک و ادویه باشه که باعث ورم بیشتر نشه مخصوصا نمک آب هویج و کرفس و آناناسم که خیلی خوبه کلا از روز دوم به بعد راحت میتونی بشینی بخوابی راه بری و کاراتو کنی فقط نباید چیزای سنگین بلند کنی یا کارای سنگین کنی اوووخی الهی...من با بچه تجربه نداشتم گلم اما فکرنکنم خیلی اذیت شی فقط باید حواست باشه از روی کنجکاوی به بینیت دست نزنه یا مثلا خدانکرده موقع بازی یا هرچی چیزی توی بینیت نخوره وگرنه اگه همسرتونم باشه هم اوشون حواسشون هست و هم خودت میتونی از پس کارات بربیای
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
نه سمیرا عملش که سخت نیست اما به حالت بستگی داره برای یه روز سوپ درست کن بعد از فرداش غذاب نرم می تونی بخوری مثلا کته با خورشت کرفس کم نمک هم درست کن همتون می تونید بخورید .من بچه مدرسه ای داشتم باکلی کار از روز ۶ ام هم همه ی کارامو انجام دادم برای اون چند روز غذاهایی بپز که خودتم بتونی بخوری که داشته باشی بقیه اش حله بچه رو هم نمی دونم من پسرم ۱۰ ساله شه اما خوب دردسر کارای مدرسه رو داشتم دیگه چاره ای نیست
راجع به سزارین خودم نمیدونم
اما آبجیم سزارین شدن دیدم تا حدودی اذیت شد ولی اگه بخوام عمل بینی خودم و سزارین آبجیمو مقایسه کنم عمل من راحتتر بود خداروشکر
اصلا عمل سختی نیست فقط باید دکترتو درست انتخاب کنی و مراقبتهای بعدشو دقیق و صحیح انجام بدی...فقط مراقبت میخواد عمل بینی که اونم بیشتر به عهده خودته که چه بایدها ونبایدهایی رو انجام بدی یا ندی
سحرجان اگه منظورتون از دکتر فرهنگ هومن فرهنگ مجد باشه من مطبشون رفتم و خیلی خوشم نیومد مطبشون خلوت بود و فقط یه نفر توی مطب بود که عمل کرده بود؛اونم فانتزی بود خودش گفت دکتر تشخیص داده که بینیه فانتزی به من بیشتر میاد خودش راضی بود اما مدل بینیش اصلا جالب نبود دکتر علامه هم شنیدم خیلی فانتزی عمل میکنه از بقیه دکترایی که گفتین اطلاعی ندارم
چند تا دکتر خوب در مورد بینی گوشتی معرفی کنید بالاخره تاپیک رو نوشته بودید مطالعه کردید بهتر از من که تازه میخوام شروع کنم اطلاعات داری
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
یا دکتر سامی ،محبی خیلی تو این سایت بالا بردنشون بعدش کلی ناراضی در اومد من حذفی ها از اینجا برداشت کردم کلی بالا پایین کردم البته اسم دکتر خودمم اینجا شنیدم وبعدش تحقیق کردم و از کارشون خوشم اومد.
2810