2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015541 بازدید | 66529 پست
مرسی فلفل از عکسات واقعا فرق بین عکسا هست.من تازه امپول هم زدم و اینه وضع ورم!از روز اولی که‌چسبو برداشتم تا حالا بزرگتر هم شده!بازم ممنون از دلداریاتون ایشالا ورم باشه و بخوابه خوب شه.کلی نگرانم
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
مرسی دوستان فقط قبل اینکه چسبو برمیدارین خوب خیسش کنید چسبو یهو نکشید ک پوست جدا بشه بازم ورم درست بشه چون اگ بکشید ب فشار زخمه برمیگرده انگار ک پوست از زخمو غضروف جدا بشه فایده نداره
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران تیغه بینی اخرین جایه ک ورمش میخابه شاید یکسال شایدم کمتر بستگی ب پوست داره مال منم فقط نوک بینیم از تمام رخ ورمش زیاده عکس روز اولو بزارم وحشت میکنید بزار الان میزارم
مریم عکس بزار عیب نداره بابا مگه چیه ورمه خوب بعدم کاری ب حرف کسی نداشته باشید اینا ت شیش ماه طول میکشه خوب بشه من حساس نمیشم چون دارم تعغیراتشو میبینم هرروز من الان دوماهه و فقط نوک بینیم مونده ورمش بخابه مقداری قلمبست ک اونم مطمعنم سر س ماه خوب میشه
باران مشکلی نیست بردار تازه باید در روز ی چندساعتی بزاری پوست نفس بکشه و شبا بیشتر تاکید دارن چسب بزنی چون بیشترین ورم ت شبه ک درست میشه دوهفته اول چسب برا شکل بینیه بعدش برا ورمشه بعداز س ماهم ک دیگه فقط روی بینی ت نوکش چسب چندسانتی ب صورت عرضی میزنن ت ی مدت.دیگ نوکش ن
باران چسب رو مرتب بزن سعی کن تا زمانی که دکتر گفته دیگه برنداری زمان تعویض چسبت طولانی نشه بهتر من پر ورم نبودم دکتر گفت نهایت یه ساعت بعد دوباره چسب بزن .غذاتو رعایت کن تندی و شوری نخور چای سبز بابونه دم کرده و آب کرفس وسیب را قاطی کن بخور موثره
سوگولی جون قربونت اگه ایدی تلت رو بزاری یه دنیا ممنونت میشم خانوم گل

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سجادیان چی گفت؟ با این پشیمون شدی قارونی؟ نمونه از قارونی چیزی دیدی؟ سبکش واقعا مثه اینستاس؟

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سجادیان بهم گفت ک بینیم کپل میشه و کلا هفتاد درصد جواب میده زیاد نباید ازش توقعه داشته باشم قارونی گفت از بیست درصد چهارده درصد جواب میده اره نمونه های بینی قارونی رو تو پیچ اینستاگرامش میبینم و سجادیان رو هم همین جور
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
2810