سلام و درود به همه ی دوستان لیست دکتر های انتخابی من: نادریان.بشارتی.علامه مطب دکتر نادریان رفتم که 8 قیمت دادن متاسفانه هیچ نمونه ای تو مطب ایشون ندیدم ،گویا روز مشاوره بود فقط 2 تا معرف داشتم که بینیشون خوب شده نسبتا اما از بعضی نمونه هایی که تو لپ تاپ نشونم دادن خوشم نیومد من نیمه فانتزی دوست دارم و از سال 92 اینجارو دنبال میکنم اما هنوز که هنوزه مرددم در انتخاب دکتر..
بینیم هم کم کاره...دو تا از دوستانم با دکتر بشارتی عمل کردن که یکیشون طبیعیه که متناسب با صورتشه و خیلی عالی شده و بهش میاد و اون یکی هم ظریف و سایزش واقعا کوچیک شده و تیغه ی بینی ظریف کار شده، گفت اصلا دکتر اجازه نداد من نظری بدم گفت من خودم میدونم چی کار کنم ... یکم اخلاقشون و جدیتشون منو نگران میکنه و راستش میترسونه... اما از دکتر علامه جز تو اینستاگرام نمونه ی زنده
ندیدم فقط شنیدم که نیمه فانتزی کار میکنن (و همینطور شنیدم که یکم ریسکه) تعریف ایشون رو در تاپیک های قبلی اینجا هم خوندم راستی مطب دکتر قیصری هم رفتم که وقتی متوجه قیمت ..... شدم از لیست حذفشون کردم.. به قولی یک بنده خدایی عمل قلب باز که نیست!!!!! و از اون خانمی که اول مشاوره میکردن انرژی خوبی نگرفتم اما دیگه نمیتونم صبر کنم،کسی هست که این سه نفر رو توی لیست سفیدش قرار داده باشه؟