2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان کسی جراح بینی خوب که طبیعی در بیاره مشکل تنفسی هم نداشته باشه میشناسه من دادگر و تهرانی و فلاحتی رو شنیدم خوبن ولی موندم کدوم بهتره کسی پیش فلاحتی عمل کرده راضی بوده یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل فکر کنم این. دکترایی که گفتی همشون تو رشت هستن.فلاحتی تا جابی که من دیدم و شنیدم طببعی عمل نمیکنه.چندتا از دوستام رشت بودن باهاش عمل کرده بودن .راضی بودن تقریبا ولی همشون قوس داشتن.اصلا طبیعی نبودن.البته همشون بالای سه سال پیش عمل کردن
آمین جان سلام.من پسرم مخواد عمل بینی انجام بده.به دلایلی من تصمیم دارم با دکتر ابیانه عمل کنه.اما یه عالمه سوال دارم که کمی خصوصیه.من نتونستم به شما پیام خصوصی بدم شاید چون تازه عضو شدم نمیتونم پیام خصوصی بدم. اگر شما مایل بودید به من پیام خصوصی بدین تا بتونم باهاتون راجع به این موضوع صحبت کنم.من نیاز مبرم به کمک شما دارم. امیدوارم کمکم کنید.سپاس
سلام و درود به همه ی دوستان لیست دکتر های انتخابی من: نادریان.بشارتی.علامه مطب دکتر نادریان رفتم که 8 قیمت دادن متاسفانه هیچ نمونه ای تو مطب ایشون ندیدم ،گویا روز مشاوره بود فقط 2 تا معرف داشتم که بینیشون خوب شده نسبتا اما از بعضی نمونه هایی که تو لپ تاپ نشونم دادن خوشم نیومد من نیمه فانتزی دوست دارم و از سال 92 اینجارو دنبال میکنم اما هنوز که هنوزه مرددم در انتخاب دکتر.. بینیم هم کم کاره...دو تا از دوستانم با دکتر بشارتی عمل کردن که یکیشون طبیعیه که متناسب با صورتشه و خیلی عالی شده و بهش میاد و اون یکی هم ظریف و سایزش واقعا کوچیک شده و تیغه ی بینی ظریف کار شده، گفت اصلا دکتر اجازه نداد من نظری بدم گفت من خودم میدونم چی کار کنم ... یکم اخلاقشون و جدیتشون منو نگران میکنه و راستش میترسونه... اما از دکتر علامه جز تو اینستاگرام نمونه ی زنده ندیدم فقط شنیدم که نیمه فانتزی کار میکنن (و همینطور شنیدم که یکم ریسکه) تعریف ایشون رو در تاپیک های قبلی اینجا هم خوندم راستی مطب دکتر قیصری هم رفتم که وقتی متوجه قیمت ..... شدم از لیست حذفشون کردم.. به قولی یک بنده خدایی عمل قلب باز که نیست!!!!! و از اون خانمی که اول مشاوره میکردن انرژی خوبی نگرفتم اما دیگه نمیتونم صبر کنم،کسی هست که این سه نفر رو توی لیست سفیدش قرار داده باشه؟
مریم جان هیچ نگران نباش ، برای دوستان من اتفاق افتاده،همون لحظه دردشون گرفته...یکیشون که انقدر ضربه شدید بود از شدت درد گریش گرفت اما هیچ اتفاقی براشون نیفتاد (نه از لحاظ ظاهری و نه تنفس)
هما جان به دلایلی تو سایت نمی تونم عکس بگذارم من پس فردا ۴ ماه تمام می شه که عمل کردم در حال حاضر راضیم خدا روشکر .نگران نباش اولش همه همین حس رو دارن منم همین طور بودم حدود ۲ ماه کم کم فرم بینی نمود پیدا می کنه وبهتر وبهتر می شه به شرط مراعات خوب همون نکاتی که دکترتااکیدداره
الینا منم تعریف بشارتی زاده رو شنیدم. علامه دکتر پرریسکیه به نظرم سمتش نرو با هزینه ۸تومن دکتر بهتر نادریان داریم بچه ها اینجا باهاش عمل کردن وشکایت از باقی موندن قوز دارن تو انتخاب دکتر باید ببینی از چه فرم بینی خوشت می یاد وسبک کدوم دکتربهش نزدیکه .موفق باشی
2810