2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
اقیانوس جون پدرتون حرفش درسته عزیزم بعضی ها الکی اسم در کردن مثلا من اصالتا شیرازیم خب!!!

توشیراز دکتر داشتم سه میلیون عمل میکرد بهترین بینی رو میداد به مردم ولی دکتر داشتم ده تومن ازطرف میگرفت ولی بعد چند مدتت مشکل تنفسی درست میکرد

جداا از این حرف ها من نظرم اینه درسته تو دست خوده دکتره عمل کردن ولی بینی اومد نیومد داره نمیدونم نظر شخصیمه
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمیرا یه سر به دکتر میلانی هم بزن.قیمتاشم از پنج و نیم تا شیش و نیم متغیره.مریضاشم مشکل تنفسی ندارن من تا حالا اینهمه رفتم مطبش ولی یه دونه مشکل تنفسی نداشت!دو سه نفر ناراضی دیدم که اونام خودشون فانتزی تر و سربالاتر میخواستن و میگفتن تقصیر دکتر نیس خودمون طبیعی خواستیم بعد پشیمون شدیم
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
منم طبیعی میخواستم اما فانتزی تحویلم داده منم امیدوارم ورم باشه نوک بینیم . من فقط مشکلم با نوک بینیمه . یعنی یه درصد فک میکنم اگه نیوفته خیلی ناراحت میشم 😢😢 بچه ها من میخوام عکس بینیمو بزارم ولی بلد نیستم با گوشیم چطور میشه گذاشت؟
سلام سمیرای عزیزم خوبی؟ببخشید من این ۱ ۲ روزه خیلی درگیر بودم اصلا وقت نشد اینجا بیام
ای جاااانم الان با خوندن پستات فهمیدم شیرازی هستی منم شیرازی هستم گلممم😍😍😍❤❤❤❤عزیزدلم فکر کنم الان دیگه مطب دکتر باشی و دیر باشه دیگه که من فامیلمو بگم و شرمنده اما اگه کارت با همین دکتر اوکی شد دفعه بعد انشاالله خواستی بری حتما بهت میگم اگرچه خدایی انقد دکتر کارشون واسه هرکی که دیدم تا الان خوب بوده که احتیاجی به معرف نباشه😉😉
انشاالله همونجوری که میخوای پیش بره
دکتر میلانی هم که دوستان گفتن دکتر خوبی هست اتفاقا فکر کنم امروزم باشه،مطبشم آخر همین کوچه صانعی که الان رفتی هست،کاش یه لحظه میومدی این پست رو میدیدی
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی دیر اومدی

رفتم مطب دکتر دکتر هم مث سجادیان گفتش ک من عیب ها بینیت رو برات برطرف میکنم ولی اون بینی ایدال پرفکت نمیشه
بهم گفتش ک الان چند درصد از بینیت راضی هستی از۱تا۲۰گفتم ۹گفت خب من برات عمل میکنم میرسونم به ۱۴درصد گفت سمیرای ک الان روبه روی من نشسته صددرصد با سمیرای بعد عمل تغییر میکنه ولی بینیت چون گوشتیه توقعه ات رو از بیار پایین میگفت البته اینم بگم ک من بینی گوشتی داشتم عمل کردن وبعد عمل راضی بودن منم گفتم دکتر خیلی این مطب اون مطب گشتم همه همینو میگن گفت ببین تو الان پاشو بلیط بگیر برو امریکا بینی شما همین میشه ک ما دکترا میگیم

اتفاقا بهش گفتم یکی از دوستام پیش شما عمل کرد گفت اسم فامیلش من گفتم نمیدونم من بهش میگم سوگلی

گفت فامیلیش گفتم نمیدونم

الان ی برگه بهم دادگفت برو عکس بگیر منم چون عجله داشتم گفتم شنبه برم بازم نمیدونم چیکار کنم بنظرتون پیش همین دکتر عمل کنم
ی نمونه بینی گوشتی بهم نشون داد خیلی خب عمل شده بود خدایش
عزیزمممم اول اینکه خسته نباشی و دوما اینکه شرمنده که دیر اومدم؛درگیریای خونه تکونی و خرید و ... ایناست دیگه
رفتی پیش دکتر وای دیدی چه خوش اخلاقن؟😍😍
میگم که سمیرا جونم با توجه صحبتات به نظرم مطب دکترای دیگه هم اگه وقت داری یه سر بزنی بد نیست
من درسته که این دکترو خیلییی دوسش دارم و خداروشکر از کارش راضی بودم اما خب سلیقه ها فرق داره عزیزم،من گفتم دکتر یه بینیه طبیعی میخوام و اشکالات بینیمم رفع شه و مثلا توقع یه بینیه آنچنانی و نمیدونم فانتزی و کوچیک نداشتم دکترم خودشون گفتن تا حدی که به تنفست آسیب نرسونه و به صورتتم بیاد واست جمع و جورش میکنم و اینکه منم دوس نداشتم چهره م زیادی عوض شه و واسه همین خداروشکر راضیم یعنی توقعم زیادی بالا نبود البته که کارای دکترم هرچی رفتم مطبشون عالی بود و ناراضی ندیدم
به نظرم شما هم اول ببین چه انتظاری از عملت داری ینی دوس داری بینیت خیلیی کوچیک شه یا مثلا یه بینیه طبیعیه بدون عیب میخوای که البته درهردوصورت چهرت عوض میشه اما خب با بینیه طبیعی کمتر...بعدش دیگه به نسبت سلیقه ت دکترتو انتخاب کن گلم بازم اگه وقت کنی دکترای دیگه بری قطعا به نفع خودته خانومی❤😚
عزیزمممم اره دیدم خانم تبریزی منشیشونه خیلییی خانوم خوبیه اما بینیشو پیش دکتر عمل نکرده😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سوگلی جون والا دیگ هر مطبی برم همین میشه عزیزم دیگ حوصله گشتن ندارم واقعا پیش همین دیگ عمل میکنم گفت عیب های بینیت یکی قوزشه یکی نوکش یکی هم پرهاش ک من برات عیبش رو برطرف میکنم گفت ولی انچنان کوچیک نمیشه دیگ روز شنبه میرم عکس میگیرم پیش اونی ک خودش معرفی کرد بعدش میرم ازمایش ها رو انجوم میدم ایشالله اول اردیبهشت عمل میکنم
بعد بهش گفتم دکترهای شیراز رو ول کردم اومدم اینجا جوری نباشه پشیمون بشم برم شیراز بگن اگ اینجا عمل میکردی بهتر بود ال بلالکی پیاز داغشو زیاد میکردم گفتم خیلی برام مهمه سوراخ های بینیم یکنواخت باشه گفت همه جوره سعی خودم رو میکنم دیگ امیدم بخداست بعد دکتر چون من خیلی جاها زنگ زدم پرسیدم همه دکترها همین رو میگن دیگ
2810