2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
دوستان نظرتون در مورد دکتر کلانتر هرمزی چیه ؟؟چرا انقدر دیر به دیر نوبت میده ؟حدود قیمتش رو میدونید ؟؟نمونه کارهاشون رو دیدید؟به نظرتون چرا انقدر همه ازش تعریف میکنن ؟
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
جواب من رو هم بدید لطفا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻من خیلی نمیخوام بینیم دستکاری بشه !!به خاطر همین دکتر هرمزی رو انتخاب کردم ،از کار های سامی هم خوشم اومد اما خیلی بهش اطمینان ندارم نمیدونم چرا !!و اینکه همه میگن برید پیش گوش و حلق و بینی أما دکتر کلانتر هرمزی فوق جراحی پلاستیک دارن و خوب اینم یک امتیاز هست که ایشون دارن !!واقعا خیلی سخت هست انتخاب دکتر
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باران منم تقریبا همزمان با تو عمل کردم.دقیقا هم حسم مثل توئه!هم بزرگه هم سربالا نیس هم اینکه نگرانم بعدا خوب میشه یا نه!تازه کلیم ورم داره
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
اقیانوس جان من پیش کلانتر عمل کردم ، 3 هفته پیش. از عمل خیلی راضی بودم 8 میلیون هم ازم گرفت، الان خیلی بینیم ورم داره نیم رخشو دوست دارم ولی تمام رخش بالاس خیلی به نظرم .واسه همین یکم نگرانم ولی همه میگن میاد پایین . الان بینی من فانتزیه در واقع نه طبیعی 😃 حالا تو خرداد گفته بیا دکترم. فک کنم تا خرداد یکم جا میوفته و پایین میاد
سلام سوگلی جان اخه میدونی من نمیتونم این دکترهای ک گفتی برم همین سجادیان رو ک تونستم برم باید کلاهم رو بندازم هوا اخه شوهرم اصلا وقت ازاد نداره خودمم بلد نیستم چون تازه اومدم تهران تو تهران هم کسی رو ندا رم یعنی اگ میتونستم برم غمی نداشتم ک ریسک میکنم میرم پش سجادیان عمل میکنم مجبورم دیگ
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
شوهرم میگه دیگ دکتر عوض نکن میگه اخه سمیرا پرهای بینیت قشنگ خرابش نکن میگه ک بدم میاد پرهای بینیت باریک بشه میگه من از بینی کپل خوشم میاد میگه دکتر خاست بهش دست بزنه قبول نکن ولی خودم کارهای ابیانه رو خیلی دوس دارم دیگ رفتم سی تی اسکنی دکتر سجادیان برام نوشته بود رو انجوم دادم ایشالله ک خب دربیاد نمیدونم
مری این سری من رفته بودم مطب دکتر سجادیان ی خانمی بینش قوز داشته عمل کرده بود بعد اومد بود پیش دکتر گفت ک قوز بینیم یکم دوباره برگشته الان جلسه سومش بود ک اومد بود برای قوز بینیش میگفت ک کمتر شده دکتر براش ماسازش میداد میگفت ک چند جلسه باید ماساز بدی تا قوزش برطرف بشه شما ها با دکتر مشورت کن ببینم چی میگه گلم بینی های قوز دار معمولا همین جوره
2810