2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست
وای بچه ها لجم دراومده خوبه من عمل کردم دوتا از فامیلای نزدیکم که هی از عمل من ایراد میگرفتن رفتن عمل کردن حسودا صداشم در نیاوردن حالا این استرسم اضافه شد که مال من بهتر بشه برای رفع ورم چه کنیم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سمیرا جان میشه بیای عکستو اینستا بذاری برام؟ اخه من کارای قارونی رو دیدم ولی اصلا به دلم ننشست ولی اینطوری که شما میگی الان احساس کردم باید برم نمونه هاشو ببینم حضوری ایدی من pmrz498

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دریا جان آره حتما عزیزم😊
پریسا جان من اینستا ندارم گلم،اون درجواب سوال سمیرا جان بود که گفتم یکی از بینیهای توی اینستای دکتر تقریبا شبیه منه_من الان دو هفتست عمل کردم عزیزم هنوز عکس منو نذاشته😉😊اما حتما کارای هردکتری که انتخاب کردی رو از نزدیک ببین عزیزم حتی اگه عکساییم که گذاشتن به دلت نشست فقط به عکس اکتفا نکن؛من عکسای سایت چندتا دکترو خیلی دوست داشتم اما مطب که رفتم کلا نظرم عوض شد😉
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
الان رفتم حموم اومدم دیدم ورمش بیشتر شده.عکسی که دیروز گرفتم کمتر برامدگیم معلومه.در ضمن کلا بینیم پهن تر شده.دست زدم دیدم استخونه .تا الان فکر میکردم ورمه .بالای بینیم ورمش خوابیده ولی پایین انگارگنده تره .😞😖😖😖
دوستان من به دکتر کلانتر هرمزی ایمیل زدم و عکسم رو هم فرستادم ،ایشالا که ایمیل من رو ببینه و بهم جواب بده ،فقط دلم با این دکتر قرص هستش ،به کارش خیلی اطمینان دارم نمیدونم چرا اما فکر میکنم بیشتر به این خاطر که ایشون خیلی بینی رو دستکاری نمیکنن
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده
من سبکه کلانترو دوست ندارم خیلی زیادی طبیعی احساس میکنم کاری نمیکنه رو بینی شایدم فقط عکسای سایتش اینجوری القا میکنن

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

سلام دوستان نظرتون در مورد دکتر. ابیانه چیه

سوگلی جان من برای دکتر قارونی تو تلکرام پی ام دادم جواب دادن عکس بینیم رو هم فرستادم گفتش ک درسته نمیشه به پرهای بینیت دست بزنیم هم نیم رخ فرستادم براش هم تمام رخ کفت تا حدودی میشه جمعش کرد اما ن زیاد خاستم ی سر. برم مطب دکتر ابیانه مشاوره تلفونیشون زنگ زدم گفتش ک دکترتون درست گفته

بچه ها بتظرتون من برم پیش ابیانه یا سجادیان عمل کنم اه جقد. سخته انتخاب دکتر
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
یعنی عکس بدیم جواب میده؟ من عکسم و نفرستادم من خودم یه تغییر کوچولو میخواد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

دریا جان من فقط واتس اپ دارم اگه شمام داری اونجا بهت پیام بدم😊 مری جان اینکه جاهایی که بیشتر روش کار میشه بیشتر ورم میکنه رو مطمئنم اما اگه حس میکنی ورم نیست حتما به دکترت بگو گلم انشاالله چیزی نیست🙏🙏 سمیرا جان دکتر قارونی خیلی صادق هستن یعنی دقیقا کاری که بشه و بتونن رو انجام میدن و امید واهی نمیدن،اگه اینجوری که گفتن با معیارت جور درنمیاد یه سر به دکترای دیگه بزن عزیزم اگه سبک طبیعی میخوای دکتر ابیانه هم خوب هستن و خیلی طبیعی هم درمیارن البته ناراضی هم خیلی کم دارن دکتر سجادیان رو من خیلی خوشم نیومد کارای خوب دارن،ناراضی هم دارن اما عملاشون ورم و کبودی خیلی داره
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
2810