2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015431 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها ، من 28 ام با دکتر کلانتر عمل کردم . از عملم خیلی راضی بودم ولی روز 2 و 3 خیلی کبودی و ورم داشتم. ولی بعد روز به روز بهتر شد . روز 12 ام گچمو باز کرد . 5 روز بعد چسبمو باز کردم ولی امروز که چسبمو باز کردم نیم رخمو دوست داشتم ولی تمام رخ نه چون خیلی سر بالاس و سوراخ بینی خیلی معلومه دیگه . طبق تجربیاتتون تا کی میاد پایین؟ تا عید میاد؟ 😕
اخه مریم من درک نمیکنم چ جوری غوز دراورده برات
شاید ورمه شاید....نمیدونم برو ی دکتره دیگه برا مشاوره بگو این چ جوری دراومده
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
سلام مریم گلی جان این قوز به شکل تورمه یا استخوان مشهود ه عجیبه که سجادیان به این زودی نظر داده و گفته سوهان می خواد منم جای قوز بینیم از اول ورمش از جاهای دیگه بیشتر بود البته هم قوز و هم استخوان های کنار بینی تو قسمت پل بینی به موازات کم شدن ورم جاهای دیگه ورم اونجا هم کم شده و نامحسوسه اما تویه حالت های خاص که نگاه می کنم قسمت وسط بینی پوستش رو استخوان چسبیده والی اون بالا که منقوز مفصلی داشتم نرمه و آب زیرش رفته انگار تو عکسو تو دید قوزی دیده نمی شه اما تو آینه که دقت می کنم متوجه ورم می شم شما که این طور گفتی منم فکرم مشغول شد نکنه این حالت رفع نشه
آخه مریم جان منم اصلا فانتزی نمیخواستم ، دماغم خیلی کوچیک بود کلا الانم کوچیکه، سرش هم بالاس خیلی فانتزی شده دیگه . واسه همین ناراحتم . مامان بابام بیشتر رو مخم میرن البته 😆😑 از کلانتر بعیده اینطوری فانتزی ، حالا ایشالا تا یه ماه دیگه بیاد پایین وگرنه میرم به دکتره میگم. البته الان به خاطر ورم هم هست نه؟
گل آرا جان . اولا که مبارکه! کاش من جای شما بودم. بمن که گفت برو اون ور سال. کلا تحقیقات من در مورد کلانتر زیاده چون دکتر محبوبمه! عرضم به حضورت که اصصصصلا نگران نباش. دکتر خودش بمن گفت تا سه ماه سر بالا هست بعد میاد پایین بعدش. تازه کارای کلانتر انقد میاد پایین که طبیعیه طبیعی میشه و بعضیا که فانتزی تر میپسندن ناراضی میشن. اصلا نگران نباش عزیزم
بچه ها منم زیاد ر بالا نیست الان اگ شد عکس نیم رخمو میزارم ازش پرسیدم درسته ک بعداز فروکش کردن وردم نوک بینی میوفته ؟گفت مال ت نمیوفته حالا منظورش چی بود نمیدونم ینی میشه پروتز گزاشته باشه ؟نظرتون راجب ب این جواب چیه؟
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
2810