2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015551 بازدید | 66529 پست
این تقریبا همونیه که من از دکتر خواستم البته سلیقه ها فرق می کنه . من هیچ اصراری ندارم بگم عکسا ها فتو شاپ هست یا نه من خودم مهندس نرم افزار هستم به این سادگی نمی شه تشخیص داده این که ما شنیدیم کی نظر داده .یه بار می گیم عکسا کمه بهتربن کار هاشه تازه فتوشاپه .بیبینید فتوشاپ برای جای بخیه وغیره وتمیز کاری ممکنه بعضی به کار ببرن دیگه مدل بینی رو که نه .من الان بعد از ۲۵ جای بخیه ی زیر پره هام که معلوم نیست فقط کلوملا یه خط نازک داره که اونم بعد از ۲ ماه می گن می ره
قصد من دفاع از دکتر نیست تازه الان خودمم نگران نتیجه ی نهایی کارم هستم واقعا نمی شه نظر داد.پیشنهاد من اینه که از عکس ها برای فهمیدن سبک دکتر ها کمک بگیرید .اگر تونستید اعتماد کنید برید برای عمل این خیلی مهمه من از سبک دکترم خوشم اومد و راضی شدم برای عمل وگرنه همه دکتر ها کار بد و معمولی وخوب دارن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آمین جان من بعد از گذشت چهار ماه و نیم هنوز نوک بینیم کلی ورم داره .
عزیزم ایکاش یه عکس از قبل از عملت میزاشتی .
من اگر عمل نکرده بودم حتما دکتر شما رو برای عمل انتخاب میکردم .
آمین خانم بینیتون زیبا شده و من جای شما باشم فقط صبر میکنم اینقدی که این مدت از همه شنیدم با ورم بینی بزرگه پره بالا پایین یا تابه تا بوده و ایناست اینا عادیه ..البته نمیدونم بعدش خوب شدن یا نه چون تا مشکل دارن میان میگن بعدش دیگه میرن پیداشون نمیشه که بدونیم مشکلشون رفع شد یا نه اگه میشه عکس قبل عمل و زاویه دیگه بینیتون هم میذارین
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام آناکارنینای عزیز ممنونم عکس قبل از عمل که توش بینی مشخص باشه وبتونم بزارم ندارم من یه قوز استخوانی داشتم پایین بینیم کمی پهن بود و یه سمت غضروف اضافه داشته از یه سمت به این خاطر کج دیده می شد.بین پیشانی وبینی هم تو رفته وباریک بود که اصلاح شده .بچه ها خیلی سخته همش دل آدم تو دهنشه اگر این طوری بشه اگر اونطوری نشه اگر خیلی حساسید برای تصمیم گیری تون این رو هم در نظر بگیرید.فشار و استرتسش زیاده .
2810