2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
سلام خانوما.. من برا خالم دنبال دکترم برا عمل بینی ک انحرافم داره تا 4 میلیون میتونه هزینه کنه بینیشم استخونی گوشتیه و بزرگ.. میشه یه دکتر کرج یا تهران یا شیراز و یزد معرفی کنید
خودمم بینیم گوشتیم و نوک بینیمم تپله م میخام پره هامو جمع کنم و کوچیک شن با یه قوس ملایم... انتخابامم سحادیان یحیوی ابرومند راستکاری حسینی اقدم و سلطانیان هست.. کسی هست پیش این دکترا خودش یا آشناهاش عمل داشتن؟ لطفا کمک کنید.. من اسفند میخام عمل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من که تا یه هفته کیپ بود هر بار هم که دکتر بعد از برداشتن تامپون و فیلم بازش میکرد بعد یه ساعت باز کیپ میشد ولی بعد یه هفته دیگه باهاش نفس میکشیدم بدترین تیکه جراحی همین کیپیه بینیه از خواب بیدار میشدم حس میکردم یه مشت خاک ریختن تو دهنم
مینا جون ایشااله به سلامتی.بینی من بعد از 50 روز همچنان کیپ میشه ولی خب خیلی بهتر از روزای اوله.تو این فصل حس میکنم کیپی بینی بیشتر باشه.به مرور بهتر میشه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
مینا با ابیانه عمل کردی؟اگر آره تعریف کن
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
سلام بچه ها
سه ساله تصمیم گرفتم عمل کنم اما خیلی میترسم
میترسم از عمل و درد بعد از عمل و اینکه بینیم خوب نشه
میخوام با دکتر سجادیان عمل کنم دکتر گفته بینیم خیلی خوب میشه
مشکل بینیم انحراف و پلیپه
و بخاطر ضربه یکم قوز داره
بالاش استخونی و پایین کمی غضروفیه
اما ترس از عمل باعث شده مدام عقب میندازم عملمو
یه پسر ٤ساله هم دارم که بعد از عمل باید بزارمش پیش مامانم اما br>کسی هم نیست به خودم برسه
موندم چیکار کنم