2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
من از سال ۸۹ می خوام عمل کنم یه قوز استخونی دارم که خیلی تو زیبایی اثر میذاره دکتر هم گفت این ایرادی هست که باید رفع بشه .همه هم می گن برو عمل کن از این بدتر که نمی شه ،مامانم،همسرم همه می گن عمل کن . ولی خوب ریسکه دیگه ترس داره
سلام باران جان من عکس شما را دیدم به نظرم در کل بینیتون خوبه و کوتاهه به نظرم نباید زیاد کوتاه بشه البته اگه بتونی با خودت کنار بیای عمل نکنی بهتره چون مشکل بینیتون خیلی جزئیه حالا اگه خیلی اصرار به عمل دارید به نظر من پره های بینیتون کمی پهنه و تیغه بینیتون کمی باریک تر بشه بهتره دکترهای که کار طبیعی انجام میدن پره ها ی بینی را برش نمی دن مثل ابیانه و البته باز هم به سلیقه خودتون بستگی داره شاید شما دوست نداشته باشید پره هاتون جمع بشه چون خودم الان بابت جمع نشدن پره هام خیلی ناراحتم کلا به پره بینی حساس شدم دکترهایی که من شنیدم پره را برش میدن دکتر الهی و کوچک زاده هستند . عکس هایی که مد نظرتون بود و فرستادید همه سبک فانتزی بودند و دکتر طبیعی کار شما را راضی نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ماهک جان ممنونم از راهنماییت بله گلم من میخوام پره هام حتما جمع بشه یه خانمی رو دیدم پیش آرش حقیقی عمل کرده بود عالی بود فردا عکسشو میزارم تو این هفته جدید هم میرم ببینم کاره دکترارو کوچک زاده خیلی ازش بد میگن ولی منفرد هم میگن خوبه
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
ارشین جان خدا کنه منم مثل شما راضی باشم.الان که هر چی نگاه میکنم جا نداره کوچیک تر شه.عزیزم من الان 14-15 روزی میشه عمل کردم.تا کی شکل ثابتشو میگیره و خیال آدم راحت میشه؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بچه ها اینجا کسی قبل از جراحی دکتر پوست رفته من مستعد جوشم و پوستم چربه پیشنهاد دکتر یحیوی تو سایتش مراجعه به متخصص پوست پیش از جراحیه .اگر رفتین دکتر چه دارویی داد یه وقت یه چی نده که مضر باشه
ماهک جان من تومطب دکتر ابیانه دو مورد از نزدیک دیدم که چون نیاز بوده پره ها رو باز کرده بود وانصافا جای بخیه ها معلوم نبود.منظورم رد یا تایید دکتر برای باران جان نیستا کلی می گم این طور نیست که اصلا دست نزنه.
مرسی دوستان.. دختر آفتاب عزیز آب کرفس +آب سیب و آب آناناس خیلی خوبه ..خود آناناس ها .. من روزی دو سه لیوان آب کرفس با هویج یا سیب میخوردم خیلی تاثیر داشت... آمین جان ...با توجه به اینکه میگی یه قوز مشهود داری .. حتما عوض میشی و ان شا ا.. که خیلی هم عالی میشی ... باران من عکس شما رو دیدم ..به نظرم بینیت به صورتت میاد ...من بودم عمل نمیکردم...اما امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری رها اینی که هر بینی تا یکسال عوض میشه حقیقت داره اما لزوما خیلی کوچیک هم شاید نشه ... به مدل جراحی و دکتر هم بستگی داره فکر کنم ...در واقع احتمالا بینیت بیشتر جا میفته تا کوچیک بشه ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام صبح بخیر ممنونم از نظرات همه بچه ها من شنبه میرم حقیقی این خانمی که دیدم دو سال پیش عمل کرده عالی شده برم م طب ش تو گ و هردشت تو س ای ت م میاره گ و گ ل بعد ابیانه رو میرم بعد مقدم
خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
2810