2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015401 بازدید | 66527 پست
زهره جان ..میخوام عکس بزارم امکاناتم واقعا نفتیه من از سر کار میام نت ...ببینم کابل پیدا میکنم اینجا چشم .. اخه میگند کورتونه ..میترسم ..ما همینجوریش خانوادگی مشکل استخوان داریم ..حالا کورتونم بزنم که هیچی ... نمیدونم از آمپول میترسم ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
نترس منکه اصلا ورم نداشتم فقط یکم نوک دماغم داشت دکتر بهم امپول عضلانی داد ولی همکارم که خیلی ورم داشت همونجا زده تو مماخش تازه من امسالم بخاطر اگزمای پوستی رفتم داروخونه وکورتون (بنام بتامتازون) گرفتم وزدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترمه جان با دکتر کامیابی، ترمه گفتی دوستتم با همین دکتر عمل کرده راضی ه، مشکلی نداره؟! من الآن 5 روزه عمل کردم مشکلم گرفتگیه جرمها خشک شده ن با سرمم شسته نمیشن بچه ها نمیدونین من باید چکار کنم!؟؟
دختر آفتاب اصلا نگران نباش واسه همه همین جوریه خودتم هیچ کاری نمیتونی بکنی دکتر باید خودش تمییز کنه.تا چن هفته بعد عمل اوضاع هینه من دیروز بعد 13 روز رفتم پیش دکترم بینیم کیپ کیپ بود خودش تمییز کرد الان راحت شدم باز تا برم پیشش مطمئنم کیپ میشه نگران نباش
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ترمه جون منو یادته؟عکس قبل عملمو دیده بودی.مشکل من بر عکس شماست.خیلی استرس دارم بیشتر از این نمیخوام کوچیک شه.دیروز که واسه تعویض چسب رفتم پیشش گفت ورم داره و کوچیک تر میشه نه این که اندازه نخود شه.گفت بهم اعتماد کنو و نگران نباش.دلم میخواد زودتر دو سه ماه بگذره تا تقریبا شکل ثابتشو بگیره.اگه نسبت به صورتم کوچیک باشه چی؟
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ترمه جون حالا تا 6 ماه صبر کن این جور که من تو این تاپیک دستم اومد کار دکترت کلا پر ورمه شاید بیشتر از این زمان بخواد.
سلام دوستان از محبت همتون ممنونم ... آمین جان سه ماه و نیمه الان... ببین بزرگتر نشده ولی خیلی کوچیکترم نشده ..من حد اقل توقع داشتم فرمش یکم تغییر بده برام ... حتی یه قوسم نداده... ببنید وقتی ورم نداره فقط قابل تحمله همین... زیبا نیست .. دختر افتاب مبارکه ...اره همکارم بود.. یه ساختمون دیگست .. ولی پارسال که گفت خیلی راضیه و بینیش هم واقعا خوب شده بود... عزیز کپی بینیت عادیه ..میگذره اینا .. رها جان بله عزیزم یادمه شما رو ...مبارک باشه ان شا ا... عالی میشه نگران نباش به هر حال باید صبر کرد ....
شاید کار من درست نباشه اما این اینجا ممیگم اگر نظرم عوض شد بازم میگم اینجا.. دوستان به نظرم سجادیان تا جایی که امکان داره بینی رو تغییر نمیده ...ینی خیلی محافظه کاره ...ناراضی نداشتنش به خاطر همین قضیه ست ... تنها حسنش اینه که نمیزنه دماغت ناکار کنه که تو ناراضی شی.. اما به نظرم همه ی مریضاش 100% راضی هم نیستند یه آپشنم گذاشته که دیگه اگر کسی خیلی گیر داد براش ترمیم کنه و پول نگیره فقط هزینه کلینیک میپردازه ..
2810