2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جون من این دکترایی که میگم کدوم نزدیک به هم هستن که من بتونم تو یک روز همه رو برم و اول کدوم سر بزنم بعد کدوم بهتره؟ دکتر یحیوی ابیانه کوچک زاده و نادریان و سجادیان
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بهار جان اسلامی عمل کرده خدا ازش نگذره نوک بینی امو قرار بود کوچیک کنه ولی ازم پرسید چقدر قوس بدم من اصلا اونموقع نمیدونستم قوس یعنی چی. در واقع اگه هم میدونستم باز فرقی تو صورت مسئله نمیکرد. چون من بعد از عمل فهمیدم قوس یعنی چی. حالا کوچیک شده قوس داره شیب داره اینا واسه یه بینی خیلی فاجعه اس بینی باید برجسته باشه .یعنی چی میزنن نصفش میکنن بخدا بینی کوچک به هر کسی نمیاد روزی نیس بخودم و به اون فحش ندم وقتی می خندم تمامش تو صورتم پهن میشه از بسکه کوچیکه بخداااااااااااا بینی عروسکی به هرکسی نمیاد جراحی ترمیمی تعطیله هیشکی نمیاد اونجا من صفحات آخرشو خوندم انگار دعوا شده اونجا قبلنا آخرین صفحاتش مال پارسال پیارساله کاش دوباره فعال بشه
یه جراح قبل از هر چیز باید زیبایی شناسی بدونه نه اینکه بزنه کل بینی رو از بین ببره که مثلا کوچیکش کنه یه جراح قبل از هر چیز باید بدونه به صورت بیضی بینی کوچیک شیب دار نمیاد یا بینی گوشتی رو اگه عروسکی کنه یه چیز مضحک ازش درمیاد افسووووس
زی زی زود هم نرو برا ترمیم خیلی بده بذار همه ورمات بره بعدش با یه دکتر خوب عمل کن. قوس هم اگه زیاده ارایش کن تو دید نمیاد قسمت فرورفتگی رو با ارایش روشن برامده تر میشه
دوستان سلام بهار و نورا چطورین ؟ ورم دارین یا نه ؟ آناکارنیا کاش حدود آدرساشون بگی تا راهنماییت کنیم...غیر از سجادیان که میدونم سعادت اباده ... زی زی خیلی متاسفم ..ان شا ا.. یه دکتر خوب پیدا کنی...این بار دیگه عجله نکن و خیلی تحقیق کن...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810